KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Sağol canım inşallah sen nasıl başladın peki adetten önce yani şimdi başlasam ve adet boyunca içsem mi günde bir mi iki mi bide sana da sorayım

Sağol canım inşallah sen nasıl başladın peki adetten önce yani şimdi başlasam ve adet boyunca içsem mi günde bir mi iki mi bide sana da sorayım
ben adet bitiminin ertesi günü başlayıp yumurtlamayı görünce bıraktım canım 9 gün yapabildim 15 güne tamamlayamadım. Eğer gebelik olmazsa 6 ay sonra bir daha yapacağım

Allah seni sen devam et hayatım bendede test takıntısı var işte ama malesef şuan izlemekle yetiniyorum dün o kadar heycanlıydiki adetliyken bile test yapasım geldi yani seninde inşallah adet gelmez bebiş gelir canım benim

Silikse daha çnceki koyulaşmaması lazım ama canım inşallah bebiştir canım benim

Kızlar merhaba şimdi forumda gezinirken ovülasyon testiyle gebelik öğrenenleri gördüm erken gebelik testim var ama yapmak istemiyorum henüz ovülasyonda en son 13 Kasım da yapmıştım 11 kasımda pikti öyle bi deniyim dedim ovülasyon yaptım üstte ki 13 kasım altta ki şimdi örnek olarak atıyorum diğerlerine göre hemen koyulaştı böyle olması normal mi daha mı silik olması lazım

(Bat 28 Kasım ) daha önce hiç regl tarihine yakın ovülasyon yapmadım

T çizgisinin C den daha koyu olması gerekiyor ben öyle biliyorum. Yeniden yumurtluyor olabilirsin ya da koyulaşma daha da artıp hamile olabilirsin :)
pozitifbiri de cuma yapicam demişti tamam canım cuma bizimle yapta testlerini yaptıkça bize de at ama hadi inşallah

inşallah canım evet sende bazı talihsizlikler yaşadın hepsini aştın şükür allahım inşallah bekletmez daha fazla bizi :)

T çizgisinin C den daha koyu olması gerekiyor ben öyle biliyorum. Yeniden yumurtluyor olabilirsin ya da koyulaşma daha da artıp hamile olabilirsin :)
Bunu benim için mi yazdın bilmeyenlere de örnek olması amacıyla görseli de paylaştım 1 ayda 2 kere yumurtlama ihtimali var mı ? Ya da çizginin giderek koyulaşması hamilelik için yüksek ihtimal bir belirti midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…