- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Valla bilmiyorum canım ben adetten sonra başladım 15 güne bile tamamlayamadim ama valla günde iki kere içiyordum canımDaha adet olmadım ya bugünden başlasam bişey olmaz herhalde de mi
Günde bir mi iki defamı içtin peki
Sağol canım inşallah sen nasıl başladın peki adetten önce yani şimdi başlasam ve adet boyunca içsem mi günde bir mi iki mi bide sana da sorayımbende bu ay soğan kürü yapmıştım.Kist çikolata kisti olduğu için bir etkisi olmadı ama adet kanamam çok yoğun olurdu epey normal seviyeye geriledi.Doktorada söyledim dün bu iyi bir şey dedi. İnşAllah daha iyi etkileri de olur sanasevayd
ben adet bitiminin ertesi günü başlayıp yumurtlamayı görünce bıraktım canım 9 gün yapabildim 15 güne tamamlayamadım. Eğer gebelik olmazsa 6 ay sonra bir daha yapacağımSağol canım inşallah sen nasıl başladın peki adetten önce yani şimdi başlasam ve adet boyunca içsem mi günde bir mi iki mi bide sana da sorayım
Allah seni sen devam et hayatım bendede test takıntısı var işte ama malesef şuan izlemekle yetiniyorum dün o kadar heycanlıydiki adetliyken bile test yapasım geldi yanimelegim can kuzu ben ateş ölçmeye aşığım bırakmam şaka bir yana , kuzum akşama maç olur mu olmaz mı adet bugun gelir mi gelmez mi ben onu bile biliyorum o yüzden bırakmam. O benim düzenimi gösteriyor.
8 gün gecikmeyleAdete kac gun kala yapmıstınız acaba testi
günde iki kez sabah akşam yemeklerden yarım saat kadar önceSağol canım inşallah sen nasıl başladın peki adetten önce yani şimdi başlasam ve adet boyunca içsem mi günde bir mi iki mi bide sana da sorayım
Bende aynı 8 9 gün içtimben adet bitiminin ertesi günü başlayıp yumurtlamayı görünce bıraktım canım 9 gün yapabildim 15 güne tamamlayamadım. Eğer gebelik olmazsa 6 ay sonra bir daha yapacağım
Silikse daha çnceki koyulaşmaması lazım ama canım inşallah bebiştir canım benimCanım 10 haftalıktı ben kürtaj olduğumda ama bebek 7 haftalıkken kalbi durmuş. Beni asıl şüpheye düşüren şey daha önceki kontrol amaçlı yaptığım testte çizginin çok daha silik olmasıydı. Boşuna doktorlar 1 adet bekleyin demiyor bak böyle aklımız karışıyor işte
Peki belirgin mi çıktı yoksa silik miydiBende prodoctor erken gebelik testiyle öğrendim Bi yap varsa çıkar
Yaptım canım negatif çıktı ama adet de değil bu akinti hicbisey anlamadimyok canım benim adete 6 gün falan vardı bi test yapsana hem adetinde gecikmiş çıkar mutlaka
Regl olmazsan Bir kaç güne tekrarla canımYaptım canım negatif çıktı ama adet de değil bu akinti hicbisey anlamadimRosebelle
pozitifbiri de cuma yapicam demişti tamam canım cuma bizimle yapta testlerini yaptıkça bize de at ama hadi inşallah
inşallah kuzumTamam canım bı git bakalım bizi de bilgilendir
Öyle yapmayı düsünüyorum canım böyle devam ederse seni yine haberdar ederimRegl olmazsan Bir kaç güne tekrarla canım
bekle bakalım canım geç döllenme de olabilir herşeyin hayırlısı kac aydır deniyorsunuzYaptım canım negatif çıktı ama adet de değil bu akinti hicbisey anlamadimRosebelle
inşallah canım evet sende bazı talihsizlikler yaşadın hepsini aştın şükür allahım inşallah bekletmez daha fazla bizi :)Seni çok iyi anlıyorum çok hem de. Şu iki aydır ben bata 2 gün kalası ikinci çizgiyi çok net gördüm iki ay da çok sevindim ama sonu hüsran oldu kimyasal oldu devamı gelmedi çok üzüldüm o an ama şöyle düşündüm Allah daha beterinden saklasın şükür sağlığımız yerinde her şey olur bir zamanı var demek ki sabırla beklemek düşüyor bize de. O zaman gelince hakkıyla seviniriz inşallah
Canım beni alıntı yapmışsınT çizgisinin C den daha koyu olması gerekiyor ben öyle biliyorum. Yeniden yumurtluyor olabilirsin ya da koyulaşma daha da artıp hamile olabilirsin :)
Bunu benim için mi yazdınT çizgisinin C den daha koyu olması gerekiyor ben öyle biliyorum. Yeniden yumurtluyor olabilirsin ya da koyulaşma daha da artıp hamile olabilirsin :)
Sizinle günlerimiz aynıydı sizde mi bi ovülasyon deneseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?