Yok kuzum bence sıfırlanmamış..arasında o kadar fark yok..hatda bazı kızlarda daha net çizgi gösteriyor kürtajdan sonra..ben ondan test yapmıyordum canım..üzülmemek içinKızlar bakın üsttekini eşimle hiç ilişki olmadan önce betam sıfırlanmışmı diye kontrol amaçlı yapmıştım 8-9 gün önce sonrasında korunmasız ilişki oldu alttaki testide sabah yaptım. Çıplak gözle baktığımızda alttaki teste gözüken çizgi daha belirgin gibi geliyor bize ama belkide öyle görmek istediğimiz için felandır bide kürtaj oldum sonuçta betanın etkiside olabilir dediğiniz gibi sizce iki testin çizgisi aynı koyuluktamı nasılPapatyamaviss @Bearhug @pozitifbiri Niqu ve unuttuklarım
Tarihlerimiz yakın ben ovülasyon testinde yine koyu çıktım bu da gebelik belirtisi olabiliyormuş hiç bilginiz var mı ?benim de bu ayla beraber 4 ay oluyor bata 7 gün var bende yarın bi test yapsammı aldım testlerimi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Inşallah hamissindir canımbenim de bu ayla beraber 4 ay oluyor bata 7 gün var bende yarın bi test yapsammı aldım testlerimi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
işte dayanabilsem sipariş vermiştim şansa da erken geldi testler bakalım durabilirsemInşallah hamissindir canımgecikmeyi bekle bence test için daha erken 7günün var daha
burda bi kac kişi yazmıştı ovu testinde de çift cizgi çıktı diye ama kac gün var canım bataTarihlerimiz yakın ben ovülasyon testinde yine koyu çıktım bu da gebelik belirtisi olabiliyormuş hiç bilginiz var mı ?
işte dayanabilsem sipariş vermiştim şansa da erken geldi testler bakalım durabilirsem
neyse sabah ilk test benden o zaman sırf gönlüm hoş olsun diye yapacam cıkmayacagını bile biledayanamazsan yap canın sag olsun bata yine alirsin Bi bakarsin çıkar
28 ya da 29 kasım benim bat hani sizde ovülasyon la takip ettiyseniz çizgiler nasıl olması gerekiyor diye bi sorayım dedimbur
burda bi kac kişi yazmıştı ovu testinde de çift cizgi çıktı diye ama kac gün var canım bata
Teşekkür ederim inşallah herkesin gönlüne göre olurahh canım keske bılebılseydık :) bende bu cevabı cok ogrenmek ıstıyorum ama malesefff bekleyecegız benımde bata 6 gun varbugun ılk testı yaptım sabah negatıv hergun sabah test yapcam bakalım hayırlısı hepımız ııcın:)
teşekkürlerYorgunluk gebelik belirtisi canım istersen adetinin geçmesini bekle
Canım bak benim böyleydi. Koyu bölge adet zamanım, kalpler de ilişki günleri. Normalde yumurtlama 28 i görünüyordu ama ben birkaç gün sonra çatladım bence. 19 u regl bitti sabah, akşam başladıkgruptakı hamıle arkadaslar kaç gun degerlendırdıklerını ve tuttugunu yazsalar mukemmel olur byenı baslayan bızler ıcın bır yol gosterım olur :)
Öyle Bende de bir şeyler vardı. ve şimdi eve geldim böyle olmuşDikkatli bakınca bir karartı var gibi ama filtrelerseniz sevinirimburda 10 dk oldu yapalı
gruptakı hamıle arkadaslar kaç gun degerlendırdıklerını ve tuttugunu yazsalar mukemmel olur byenı baslayan bızler ıcın bır yol gosterım olur :)
Nasıl olmuşÖyle Bende de bir şeyler vardı. ve şimdi eve geldim böyle olmuş
Çok kurumuş gibi pütürlü gözüküyor canım testte sıkıntı mı var ya da çok mu beklediFiltre yapan canlar bize de yapınPapatyamaviss
Çok hafif karartı var sanki gördüm ben hadi sende cuma bizimle tekrar yapFiltre yapan canlar bize de yapınPapatyamaviss
Canım bir şeyler var ama kuruma değildir İnşAllahFiltre yapan canlar bize de yapınPapatyamaviss
fıltreye ne hace kabak gıbı cızgı varrrrr ama yapıcam durrFiltre yapan canlar bize de yapınPapatyamaviss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?