KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yok kuzum bence sıfırlanmamış..arasında o kadar fark yok..hatda bazı kızlarda daha net çizgi gösteriyor kürtajdan sonra..ben ondan test yapmıyordum canım..üzülmemek için

Teşekkür ederim inşallah herkesin gönlüne göre olur
Yorgunluk gebelik belirtisi canım istersen adetinin geçmesini bekle
teşekkürler

gruptakı hamıle arkadaslar kaç gun degerlendırdıklerını ve tuttugunu yazsalar mukemmel olur byenı baslayan bızler ıcın bır yol gosterım olur :)

gruptakı hamıle arkadaslar kaç gun degerlendırdıklerını ve tuttugunu yazsalar mukemmel olur byenı baslayan bızler ıcın bır yol gosterım olur :)
Canım bak benim böyleydi. Koyu bölge adet zamanım, kalpler de ilişki günleri. Normalde yumurtlama 28 i görünüyordu ama ben birkaç gün sonra çatladım bence. 19 u regl bitti sabah, akşam başladık

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-22-17-09-10-54_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 60
Valla canım beni dinlerseniz her gunj değerlendirin eğer ben bu ay gebeysem ona bağlıyorum spermi yavaşlatır dediğine inanmıyorum taze sperm olmuş olur hem o zaman daha kaliteli olur diye düşünüyorum tabi kişiden kişiye değişir

Canım bak benim böyleydi. Koyu bölge adet zamanım, kalpler de ilişki günleri. Normalde yumurtlama 28 i görünüyordu ama ben birkaç gün sonra çatladım bence. 19 u regl bitti sabah, akşam başladık
T TASUU

Eklentiler

• 6E1AE5B6-533A-4850-BF78-1C819996B85B.png
    449,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…