- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım durmak yok ama yola devamKızlar tahminlerim doğru çıktı akşam ateşim 36.7 çıktı. İşten yeni geldiğim halde. Sabaha iyice düşer ve yarın adetim gelir. Demekki yumurtlamayı doğru görmüşüm benden bu ay pess yarın haber veririm size
Sen böyle diyorsan vardır bı bıldıgın amayınede kırmızılar gelmeden peşin konuşma bebısımKızlar tahminlerim doğru çıktı akşam ateşim 36.7 çıktı. İşten yeni geldiğim halde. Sabaha iyice düşer ve yarın adetim gelir. Demekki yumurtlamayı doğru görmüşüm benden bu ay pess yarın haber veririm size
Hayırlısı olsun canım durmak yok ama yola devam
Sen böyle diyorsan vardır bı bıldıgın amayınede kırmızılar gelmeden peşin konuşma bebısım
Yaa çizgi varFiltre yapan canlar bize de yapın Papatyamaviss
Tamam hadı ver sabah acıcam gozlerımo ve bakıcam sana eve gıdınce bır lh daha patlatayım bakalım o gün bugün mü değilsede benım ıcın o gün bugünAç kollarını Ayşem sana geliyorum o kadar eminim ki yarın sana yeni bat verecem
Hosbulduk canım. Seninkiler kaç yaşında.?Ben 33 yaşındayım küçüğü 6 yaşında hastaligimdan dolayi vazgeçmiştim ama tekrar karar verdim hayırlısı bakalimMerhaba hoşgeldin ben de 3. İstiyorum
Hosbuldum canim kızım 9 yaşında oğlum 6 yaşında. Ben de önceden beri 3 cocuk istiyordum sonra araya hastalığım girdi tam vazgectim dedim ama içimdeki o his gitmek bilmiyor.tekrar karar verdim bakalım insallahMerhaba canım hoşgeldin. 2 kızım var canım birisi 14 digeri 8 canım 3. Sonradan girdi aklıma çıkmıyor şimdide.seninkiler kaç yaşında canım
Bence olmuş canım 3. Gün pik gören var kişiden kişiye değişir hiç belli olmaz silikliesene kadar değerlendir benceCanlar pik olmuş dimi kanamayı adet sayarsak 10. Gün erken değil mi ?
Benim normalde 19-20-21. Günlerde pik olurda şaşırdımBence olmuş canım 3. Gün pik gören var kişiden kişiye değişir hiç belli olmaz silikliesene kadar değerlendir bence
İnşallah canım allah gönlüne göre versin çok geçmiş olsun hastalıgın neydi canım önemli bir şey degildir inşqllahHosbuldum canim kızım 9 yaşında oğlum 6 yaşında. Ben de önceden beri 3 cocuk istiyordum sonra araya hastalığım girdi tam vazgectim dedim ama içimdeki o his gitmek bilmiyor.tekrar karar verdim bakalım insallah
Ben 9. Günde oluyor canım yumurtlama olur yanl dogrudurCanlar pik olmuş dimi kanamayı adet sayarsak 10. Gün erken değil mi ?
Böylede gözüküyor canımFiltre yapan canlar bize de yapın Papatyamaviss
pozitifbiri yok anacım yokTamam hadı ver sabah acıcam gozlerımo ve bakıcam sana eve gıdınce bır lh daha patlatayım bakalım o gün bugün mü değilsede benım ıcın o gün bugün
Canım ben 35 imi yeni doldurdum kuzularim da biri 6.5 yaşında bire gidiyor diğeri 9 yaşında 3 e gidiyor teyzesi bizde de ben çok istiyorum ama eşim çekimser , kafasının biraz daha rahatlamasını istiyormuş Allah gönlüne göre versin canımHosbulduk canım. Seninkiler kaç yaşında.?Ben 33 yaşındayım küçüğü 6 yaşında hastaligimdan dolayi vazgeçmiştim ama tekrar karar verdim hayırlısı bakalim
pozitifbiri yok anacım yok
pozitifbiri yok anacım yok
Ay ne zaman ıkı üç tane test kaldıO yımırta buraya gelecek bacım sık dişini