• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar tahminlerim doğru çıktı akşam ateşim 36.7 çıktı. İşten yeni geldiğim halde. Sabaha iyice düşer ve yarın adetim gelir. Demekki yumurtlamayı doğru görmüşüm benden bu ay pess 🤗💕🌸 yarın haber veririm size 🧚
Sen böyle diyorsan vardır bı bıldıgın amayınede kırmızılar gelmeden peşin konuşma bebısım

Tabiiisi bebişim bin şükür yaradan veren vermeyen Rabbime nefes alabiliyoruz elim ayağım tutuyor görüyorum duyuyorum konusabiliyorum şükredecek çok şey var , anneler yorulmaz anneler sıkılmaz (annelerin pili bitmez) bu da oğlumun sözü 😂 bu da tüm annelerimize ve anne adaylarımıza olsun. Umutsuzluğa düştükçe bu yazı gelsin aklınıza 💕🤗
Hayırlısı olsun canım durmak yok ama yola devam 🌹

Merhaba canım hoşgeldin. 2 kızım var canım birisi 14 digeri 8 canım 🤗🤗3. Sonradan girdi aklıma çıkmıyor şimdide.seninkiler kaç yaşında canım
Hosbuldum canim🥰 kızım 9 yaşında oğlum 6 yaşında. Ben de önceden beri 3 cocuk istiyordum sonra araya hastalığım girdi tam vazgectim dedim ama içimdeki o his gitmek bilmiyor.tekrar karar verdim bakalım insallah

Canlar pik olmuş dimi kanamayı adet sayarsak 10. Gün erken değil mi ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 55
Hosbuldum canim🥰 kızım 9 yaşında oğlum 6 yaşında. Ben de önceden beri 3 cocuk istiyordum sonra araya hastalığım girdi tam vazgectim dedim ama içimdeki o his gitmek bilmiyor.tekrar karar verdim bakalım insallah
İnşallah canım allah gönlüne göre versin çok geçmiş olsun hastalıgın neydi canım önemli bir şey degildir inşqllah

Hosbulduk canım. Seninkiler kaç yaşında.?Ben 33 yaşındayım küçüğü 6 yaşında hastaligimdan dolayi vazgeçmiştim ama tekrar karar verdim hayırlısı bakalim
Canım ben 35 imi yeni doldurdum kuzularim da biri 6.5 yaşında bire gidiyor diğeri 9 yaşında 3 e gidiyor teyzesi 🤗 bizde de ben çok istiyorum ama eşim çekimser , kafasının biraz daha rahatlamasını istiyormuş 🤭 Allah gönlüne göre versin canım 🥰

Back