• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

pozitifbiri pozitifbiri kullandığınız ates ölçerinizin markası ne acaba öğrenebilir miyim :KK3:
Canım Omron benimki Eco temp basic ateşölçer diye geçiyor trendyoldan almıştım ama eczanelerde daha daha uyguna olanlar var, onlarla da işimi görmüştüm zamanında ;)

Canım kaç haftalıktı gebeliğin kürtaj olduğunda? Benim 8 haftalık gebeliğim sonlandı. Beta adetin 3. Gününde bile 5.40 çıkmıştı. Tam olarak adetle birlikte sıfırlanıyor. Ben de adet olmadan önce test yaptım silik çizgi çıktı hamileyim diye sevinirken değerin sıfırlanmadığını öğrendim. Kürtaj sonrası adet olmadan Hamile kalanlar da oluyor tabii ama diğer ihtimali de aklında bulundur üzülmemek adına
Canım 10 haftalıktı ben kürtaj olduğumda ama bebek 7 haftalıkken kalbi durmuş. Beni asıl şüpheye düşüren şey daha önceki kontrol amaçlı yaptığım testte çizginin çok daha silik olmasıydı. Boşuna doktorlar 1 adet bekleyin demiyor bak böyle aklımız karışıyor işte 😅

Papatyamaviss Papatyamaviss canım sen testleri ne zaman sipariş ettin geldi mi ben bugün sipariş verdim de kaç günde gelir acaba siteye baktım bir şey yazmıyor gün olarak
Çok çabuk gelıyor PTT olduğu ıcın bıde tabı bulunduğun bölge ıle de alakalı ben dün aldım bugun PTT teslım aldı kargonu dıye mesaj geldı oncekıde çabuk gelmıstı

Çok çabuk gelıyor PTT olduğu ıcın bıde tabı bulunduğun bölge ıle de alakalı ben dün aldım bugun PTT teslım aldı kargonu dıye mesaj geldı oncekıde çabuk gelmıstı
Teşekkür ederim canım Perşembe elimde olsun istiyorum inşallah olur 😂 cuma ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum

Kızlar size bir olay anlatayım ikinci ağızdan duydum duyduğum kişide hastanede olayın kahramanından dinlemiş. 2 çocuğu olan ve 2 de düşük yapan bir bayan 5. Gebeliğini 4.5 5 aylıkken öğrenmiş🙈🙈 onu da şöyle öğrenmiş. Yazın dereden su içmiş, ertesi gün karnında kıpırdama olunca eşinin yakasına yapışmış kesin dereden su içerken kurbağa yavrusu yuttum o içimde kıpırdamıyor diye doktora gidiyor ve doktora da böyle anlatıyor.🤪🤪😅😅🤦🤦 (Ablam ara ara kanamalar yaşamış bu arada, adet sanmış) doktor da karından ultrason istemiş, ultrason çeken doktora da aynısını anlatmış, doktor bakmış sizin kurbağa elli ayaklı bir oğlan olmuş demiş🤣🤣🤣 işte biz kendimizde deli gibi belirti arayalım ablam 5 aya gelmiş anca farketmiş 🤣🤣🤣bir de tecrübeli dersin 4 kere hamile kalmış 🤪🤪🤪
Ay bunu benim eşimin ablası da yaşamış 4,5 aylıkken öğrenmiş gebeliği 6,5 aylıkken de doğum yapmış.çocuk şimdi okula başladı :KK70:kadının yaşı da epey var yani. bu süreçte de adet olmaya devam etmiş o yüzden anlamamış.Hastayım zannedip doktora gitmiş gebelik şüphesi var mı demişler yok reglim yeni bitti demiş bir bakmışlarki kocaman oğlan var :KK70: Hatta bizlere de ben sizin gibi öyle bekletmem kimseyi öğrenirim iki ay sonra doğururum derdi

Teşekkür ederim canım Perşembe elimde olsun istiyorum inşallah olur 😂 cuma ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum
Valla ben kafayı kırdım hergun test yapcam🤣 elımde ıkı tane predıctor early daha var,onun bırını cumartesı degerlendırrım,eczaneden test alcam ucuzundan onlarıda hergun yapcam🤣

Ben kan testi verdim garanti elendim yani hiç soru işaretine gerek yok öğrendim gitti adeti bekliycem şimdi
Sizce bu kistim kendiliğinden düşer mi yoksa soğan kürü falan denesem mi şimdiden, fikri olan var mı

Ben kan testi verdim garanti elendim yani hiç soru işaretine gerek yok öğrendim gitti adeti bekliycem şimdi
Sizce bu kistim kendiliğinden düşer mi yoksa soğan kürü falan denesem mi şimdiden, fikri olan var mı
Soğan kürünü dene canım ben hiç sevmem soğanı suyunu da zorla içtim ama çok faydası oldu bana kist yoktu belki bende ama içimi tertemiz etti çok fazla akıntısı olan ben soğan suyundan sonra yumurtlama ve adet öncesi dışında akıntım kalmadı

Söz verdiydin cuma beraber yapcaktik ben ondan sonra iki günde bir yapicam işte 😂
Tamam sozun soz cuma sabah senle yapcam bebısm😊ama o gune kadarda ypacam her sabah 😊😊 eşime fena ayarım varya hıncımı testlerden cıkarıyım barı.beyfendının yorgunlukları yuzunden onemlı bır ıkı gunu kacırdık yoksa cok daha kesın bakacaktımda şüphelerım var işte🤣

Tamam sozun soz cuma sabah senle yapcam bebısm😊ama o gune kadarda ypacam her sabah 😊😊 eşime fena ayarım varya hıncımı testlerden cıkarıyım barı.beyfendının yorgunlukları yuzunden onemlı bır ıkı gunu kacırdık yoksa cok daha kesın bakacaktımda şüphelerım var işte🤣
pozitifbiri pozitifbiri de cuma yapicam demişti tamam canım cuma bizimle yapta 😂😂testlerini yaptıkça bize de at ama hadi inşallah

pozitifbiri pozitifbiri de cuma yapicam demişti tamam canım cuma bizimle yapta 😂😂testlerini yaptıkça bize de at ama hadi inşallah
Bide kizlar benim ilk gebeligimde yüzüm falan sapsarı olmuştu bunu da yazarsınız bir kenara gebelik belirtisi diye adet gecikmemisti daha beni gören ne oldu sapsarı olmuşsun diyordu 😂

Soğan kürünü dene canım ben hiç sevmem soğanı suyunu da zorla içtim ama çok faydası oldu bana kist yoktu belki bende ama içimi tertemiz etti çok fazla akıntısı olan ben soğan suyundan sonra yumurtlama ve adet öncesi dışında akıntım kalmadı
bende bu ay soğan kürü yapmıştım.Kist çikolata kisti olduğu için bir etkisi olmadı ama adet kanamam çok yoğun olurdu epey normal seviyeye geriledi.Doktorada söyledim dün bu iyi bir şey dedi. İnşAllah daha iyi etkileri de olur sana sevayd sevayd

Daha adet olmadım ya bugünden başlasam bişey olmaz herhalde de mi
Günde bir mi iki defamı içtin peki

Back