• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bakın üsttekini eşimle hiç ilişki olmadan önce betam sıfırlanmışmı diye kontrol amaçlı yapmıştım 8-9 gün önce sonrasında korunmasız ilişki oldu alttaki testide sabah yaptım. Çıplak gözle baktığımızda alttaki teste gözüken çizgi daha belirgin gibi geliyor bize ama belkide öyle görmek istediğimiz için felandır bide kürtaj oldum sonuçta betanın etkiside olabilir dediğiniz gibi sizce iki testin çizgisi aynı koyuluktamı nasıl Papatyamaviss Papatyamaviss @Bearhug @pozitifbiri Niqu Niqu ve unuttuklarım 😅
Yok kuzum bence sıfırlanmamış..arasında o kadar fark yok..hatda bazı kızlarda daha net çizgi gösteriyor kürtajdan sonra..ben ondan test yapmıyordum canım..üzülmemek için

ahh canım keske bılebılseydık :) bende bu cevabı cok ogrenmek ıstıyorum ama malesefff bekleyecegız benımde bata 6 gun var :KK43: bugun ılk testı yaptım sabah negatıv hergun sabah test yapcam bakalım hayırlısı hepımız ııcın:)
Teşekkür ederim inşallah herkesin gönlüne göre olur ☺️
Yorgunluk gebelik belirtisi canım istersen adetinin geçmesini bekle
teşekkürler 🥰

gruptakı hamıle arkadaslar kaç gun degerlendırdıklerını ve tuttugunu yazsalar mukemmel olur byenı baslayan bızler ıcın bır yol gosterım olur :)

gruptakı hamıle arkadaslar kaç gun degerlendırdıklerını ve tuttugunu yazsalar mukemmel olur byenı baslayan bızler ıcın bır yol gosterım olur :)
Canım bak benim böyleydi. Koyu bölge adet zamanım, kalpler de ilişki günleri. Normalde yumurtlama 28 i görünüyordu ama ben birkaç gün sonra çatladım bence. 19 u regl bitti sabah, akşam başladık 😂

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-22-17-09-10-54_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg
    Screenshot_2022-11-22-17-09-10-54_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 60
Valla canım beni dinlerseniz her gunj değerlendirin eğer ben bu ay gebeysem ona bağlıyorum spermi yavaşlatır dediğine inanmıyorum taze sperm olmuş olur hem o zaman daha kaliteli olur diye düşünüyorum tabi kişiden kişiye değişir

Canım bak benim böyleydi. Koyu bölge adet zamanım, kalpler de ilişki günleri. Normalde yumurtlama 28 i görünüyordu ama ben birkaç gün sonra çatladım bence. 19 u regl bitti sabah, akşam başladık 😂
T TASUU

Eklentiler

• 6E1AE5B6-533A-4850-BF78-1C819996B85B.png
    6E1AE5B6-533A-4850-BF78-1C819996B85B.png
    449,7 KB · Görüntüleme: 59
Back