- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Valla bendeBen zaten testin köpeği olmuşum birazdan yaparım
Öyle vallahiValla bendetestlere verdiğim parayla çocuğa beşik alırdım
Ben zaten testin köpeği olmuşum birazdan yaparım
Ben de bekliyorum, uyumaya gidiyordummHadi kız yap yatacam meraktan yatamam şimdi
Yaptım yaptım 5-10 dk bekleteyim
Yatın ya bişey yok zatenBen de bekliyorum, uyumaya gidiyordumm
Bu rahatlık bizde olsa şimdiye 5. Ye hamileydimKızlar size bir olay anlatayım ikinci ağızdan duydum duyduğum kişide hastanede olayın kahramanından dinlemiş. 2 çocuğu olan ve 2 de düşük yapan bir bayan 5. Gebeliğini 4.5 5 aylıkken öğrenmişonu da şöyle öğrenmiş. Yazın dereden su içmiş, ertesi gün karnında kıpırdama olunca eşinin yakasına yapışmış kesin dereden su içerken kurbağa yavrusu yuttum o içimde kıpırdamıyor diye doktora gidiyor ve doktora da böyle anlatıyor. (Ablam ara ara kanamalar yaşamış bu arada, adet sanmış) doktor da karından ultrason istemiş, ultrason çeken doktora da aynısını anlatmış, doktor bakmış sizin kurbağa elli ayaklı bir oğlan olmuş demiş işte biz kendimizde deli gibi belirti arayalım ablam 5 aya gelmiş anca farketmiş bir de tecrübeli dersin 4 kere hamile kalmış
Geç döllenmemi acaba ya sanki aşırı aşırı minik gölge var gibi yumurtlama ne zamandı?
Valla bende gördüm gibi ama görmek istediğim için olabilir. Yumurtlamayı bilmiyorum canım ne zaman olduGeç döllenmemi acaba ya sanki aşırı aşırı minik gölge var gibi yumurtlama ne zamandı?
Canım Bi kan ver istersen varsa cikar zatenKızlar ya ben 5-6 gün kadar hayıt tohumu ve bal çörek otu karışımı kullandım. Adetim erken geldi ve çok az oldu ped e hiç gelmedi. Şimdide sağ kasığımda garip bi ağrı var yanıyor bişey batıyor gibi arada soldada oluyor ama varla yok aradı acaba kist mi oldu ya
Cuma günü verdim canım 1.20 çıktıCanım Bi kan ver istersen varsa cikar zaten
Ilk Kanda negatif ama adet gecikmesiyle 8ci gün tekrar kanla öğrendi görümcemBişey daha sorayım ben şimdi o pembe akıntım varken 1.20 çıktı ya kan testim acaba artma ihtimali varmıdır. Yerleşme kanaması varken beta kaç çıkar acaba. İşte umut fakirin…
Eğer yoksa bile hemen adet bitiminden itibaren ovulasyon testi ile takip et yumurtlamayı tam yakalarsınValla bende gördüm gibi ama görmek istediğim için olabilir. Yumurtlamayı bilmiyorum canım ne zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?