KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar size bir olay anlatayım ikinci ağızdan duydum duyduğum kişide hastanede olayın kahramanından dinlemiş. 2 çocuğu olan ve 2 de düşük yapan bir bayan 5. Gebeliğini 4.5 5 aylıkken öğrenmiş onu da şöyle öğrenmiş. Yazın dereden su içmiş, ertesi gün karnında kıpırdama olunca eşinin yakasına yapışmış kesin dereden su içerken kurbağa yavrusu yuttum o içimde kıpırdamıyor diye doktora gidiyor ve doktora da böyle anlatıyor. (Ablam ara ara kanamalar yaşamış bu arada, adet sanmış) doktor da karından ultrason istemiş, ultrason çeken doktora da aynısını anlatmış, doktor bakmış sizin kurbağa elli ayaklı bir oğlan olmuş demiş işte biz kendimizde deli gibi belirti arayalım ablam 5 aya gelmiş anca farketmiş bir de tecrübeli dersin 4 kere hamile kalmış

Bu rahatlık bizde olsa şimdiye 5. Ye hamileydim

Eklentiler

• 6D8666F4-5BA1-457E-BD5D-AFA3270BB7A4.jpeg
    228,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 99149532-D0D9-404F-BA7D-6FBB6D301E65.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 36C0A151-1F43-41C5-B245-CCD98829A5AE.jpeg
    244,2 KB · Görüntüleme: 50
Canım Bi kan ver istersen varsa cikar zaten

Valla bende gördüm gibi ama görmek istediğim için olabilir. Yumurtlamayı bilmiyorum canım ne zaman oldu
Eğer yoksa bile hemen adet bitiminden itibaren ovulasyon testi ile takip et yumurtlamayı tam yakalarsın Bir sürü kişi hamile kalmış bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…