• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bakın azcık oynadım burda daha belli

Eklentiler

• 3FEA6EE4-F2DF-4BD3-A35E-22A9DA947472.jpeg
    3FEA6EE4-F2DF-4BD3-A35E-22A9DA947472.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar size bir olay anlatayım ikinci ağızdan duydum duyduğum kişide hastanede olayın kahramanından dinlemiş. 2 çocuğu olan ve 2 de düşük yapan bir bayan 5. Gebeliğini 4.5 5 aylıkken öğrenmiş🙈🙈 onu da şöyle öğrenmiş. Yazın dereden su içmiş, ertesi gün karnında kıpırdama olunca eşinin yakasına yapışmış kesin dereden su içerken kurbağa yavrusu yuttum o içimde kıpırdamıyor diye doktora gidiyor ve doktora da böyle anlatıyor.🤪🤪😅😅🤦🤦 (Ablam ara ara kanamalar yaşamış bu arada, adet sanmış) doktor da karından ultrason istemiş, ultrason çeken doktora da aynısını anlatmış, doktor bakmış sizin kurbağa elli ayaklı bir oğlan olmuş demiş🤣🤣🤣 işte biz kendimizde deli gibi belirti arayalım ablam 5 aya gelmiş anca farketmiş 🤣🤣🤣bir de tecrübeli dersin 4 kere hamile kalmış 🤪🤪🤪
Ahaja canım benim annemde kardeşimi 4 buçuk aylıkken karnında hareket edince öğrenmiş hatta babama karnında bir şey kipirdiyor demiş babam da gülmüş anneme sakanın sırası değil diye bende yedi aylık yeni bebekmisim o zamanlar kanaması falan olmuş adet sanmış oda 😂

Kızlar merhaba oncelikle bu aydan umudu oluo isteyen herkese benim yerime nasip etsin 4 bucuk ay once doğum yaptım kondomla korunuyorduk fakat bu ay 6-7 Kasım'da korunmasiz daha dogrusu geri cekilmeyle iliski yasadik ve adetim bu gunle birlikte 3 gün geçti testte kaç gün gecince çıkar bilgisi olan varmı

Kızlar merhaba oncelikle bu aydan umudu oluo isteyen herkese benim yerime nasip etsin 4 bucuk ay once doğum yaptım kondomla korunuyorduk fakat bu ay 6-7 Kasım'da korunmasiz daha dogrusu geri cekilmeyle iliski yasadik ve adetim bu gunle birlikte 3 gün geçti testte kaç gün gecince çıkar bilgisi olan varmı
Geç döllenme değilse şu an çıkar canısı

Geç döllenme değilse şu an çıkar canısı
Bugun iki tane test yaptim birincisi strip testti dogru yazdiysam aninda silik cizgi olustu hemen arkasina korkuo kaset test yaptim ama onde pek bisey goremedim cok anlamsiz duygular içerisindeyim umarim test yanilmistr ve biran once adet olurum 🥺

Back