• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Merhaba kizlar 5 aydir korunmuyoruz bu ay insllah olur ovulasyon testi kullanıyorum yumurtamadan 2 gün once yumurtalama gunu ve 1 gün sonrayi degerlenirdik insllah bu sefer olur 15 kasim yumurtalama oldu kac gün sonra test yapmaliyim cok heyecanlıyım 🙈🙈
29 kasım beklenen adet tarihi o zaman😍 inşallah bebiş vardır ve adet gelmez❤️ daha bekle kuzum çok erken test için 27-28-29 kasım civarı varsa çıkar ama tavsiyem adet geçmeden yapma ben iki aydır adete iki gün kala testte pozitifi görüyorum ama negatife dönüyor çok yıkıcı oluyor kimyasal oldu erken öğrenmek iyi olmuyor

Çok umut vermek istemem ama sanki hamile gibi geliyorsunuz bana da ya 🙈 bu ay değilse bile çok net söylüyorum 2022 içinde gebelik olacak gibi size sanki 🙈
Ayy hayırlısı olsun ama bana da 2023 te olacak gibi geliyor 😂
pozitifbiri pozitifbiri ben de büyük hissediyorum seninle ilgili 😂
Kız benim belirtilerime baksan hamileyim ama her ay beni yanıltıyor ben de anlamadım 🤔
pozitifbiri pozitifbiri ateşim gün içerisinde arttı, en son şimdi ölçtüm 37.1 çıktı😊😊😊 ümitlenmeli miyim?
Bebeğim önce beğendim ama msjini sonra aklıma geldi gün içindeki ateşler geçersiz malesef 😶

Kızlar ya ben 5-6 gün kadar hayıt tohumu ve bal çörek otu karışımı kullandım. Adetim erken geldi ve çok az oldu ped e hiç gelmedi. Şimdide sağ kasığımda garip bi ağrı var yanıyor bişey batıyor gibi arada soldada oluyor ama varla yok aradı acaba kist mi oldu ya 🥺

Kızlar merhaba yumurtlama olmuş değil mi bakabilir misiniz ? Bugün ve yarını değerlendirmeliyim dimi?
220F4105-EA94-40C3-B4CC-D32194B4A35E.jpeg

Bişey daha sorayım ben şimdi o pembe akıntım varken 1.20 çıktı ya kan testim acaba artma ihtimali varmıdır. Yerleşme kanaması varken beta kaç çıkar acaba. İşte umut fakirin… 😀😀

Şimdi biz dün değerlendirmiştik. Hep 1 gün arayla deneyin diyorlar ya sperm kalitesi için bugün ve yarınıda üst üste değerlendirmelimiyiz ?
Biz her gün yaptık ara vermedik her günü değerlendirdik.. o ara illa ki tutabilir çünkü

Bişey daha sorayım ben şimdi o pembe akıntım varken 1.20 çıktı ya kan testim acaba artma ihtimali varmıdır. Yerleşme kanaması varken beta kaç çıkar acaba. İşte umut fakirin… 😀😀
Sabah sağlık ocağında bi daha verin denemekten bisey olmaz en azından son kez önünüze bakmış olursunuz planlı olur

Back