• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Çenemde bir sürü sivilce cıktı hic bu kadar cıkmamıstı pütür pütür neredeyse sıkıp duruyorum dayanamıyorum ama bitmiyor pıt pıt çıktı iyice

Ger öyleyse ben de olabilirim hamile 🤪çenem alnım sivilce doldu. Minik minik. Ben hala o devasa sivilcemsi bekliyorum ortada yok. Yıllardır bana küsen göğüs ağrım bile geldi😂
Canım ilk öğrendiğim dönem benim de öyleydi. Bir hafta oluyor yeni yeni geçti

Ger öyleyse ben de olabilirim hamile 🤪çenem alnım sivilce doldu. Minik minik. Ben hala o devasa sivilcemsi bekliyorum ortada yok. Yıllardır bana küsen göğüs ağrım bile geldi😂
Ayy inşallah belirtidir de artarak çoğalır sivilceler 😂

Çok umut vermek istemem ama sanki hamile gibi geliyorsunuz bana da ya 🙈 bu ay değilse bile çok net söylüyorum 2022 içinde gebelik olacak gibi size sanki 🙈

Kizlar merhaba 🤗
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım görünüyor. Bu ay pik 18inde oldu 😂 kalpli kısımlar değerlendirdiğimiz günler. Bu akşamda (20 Kasım) değerlendireceğiz bir aksilik olmazsa.
Günler güzel değil mi 😂 bir umut var yani ne dersiniz

Eklentiler

• 1668952781116-01.jpeg
    1668952781116-01.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar merhaba 🤗
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım görünüyor. Bu ay pik 18inde oldu 😂 kalpli kısımlar değerlendirdiğimiz günler. Bu akşamda (20 Kasım) değerlendireceğiz bir aksilik olmazsa.
Günler güzel değil mi 😂 bir umut var yani ne dersiniz
Daha ne olsun hergunu degerlendırmıssınız😊eger bır sorun yoksa buyuk ıhtımal tutar❣️

Kızlar yarını degerlendirmek gerekir mi bugün 2 kez oldu zaten kalpli yerlerde ilişki oldu 🙈

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-20-18-04-51-037_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2022-11-20-18-04-51-037_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 53
Back