• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Testin resmi varmı belki de gölge vardır bat ne zamandı benim 3 gün gecikmeyle gölge çıkmıştı
Adet döndüm son birkaç aydır çok değişti tahmini 3 4 gün gecikti .olsa olsa geç dollenmedir zaten .yok bembeyazdi testim. Ama 3 gündür de pembe sulu akintim geliyor ara ara

Kızlar benim çenem çenemin altı boynum hep pütür pütür oldu kaşınıp duruyor göğüs tahta bölgemde de pütürlük var kaşınıp duruyor testler de çizgi belli adetime 3 gün kaldı kan testi icin bekliyorum
Eğer varsa gebelik bu da bir belirtisi demek ki

Adet döndüm son birkaç aydır çok değişti tahmini 3 4 gün gecikti .olsa olsa geç dollenmedir zaten .yok bembeyazdi testim. Ama 3 gündür de pembe sulu akintim geliyor ara ara
İnşallah bebişin seninledir canım bikaç güne adet olmazsan netleşir benim ilk testte ki baya gölgeydi ama dediğin gibi seninki geç döllenmeyse 2-3 güne çıkar inşallah 🙏

İnşallah bebişin seninledir canım bikaç güne adet olmazsan netleşir benim ilk testte ki baya gölgeydi ama dediğin gibi seninki geç döllenmeyse 2-3 güne çıkar inşallah 🙏
bu ay da olmazsa diye doktor bile araştırdım inşallah gerek kalmadan mucizem gelir 🥰 Perşembe ye kadar adet olmazsam testimi tekrarlicam o zamana varsa çıkar diye tahmin ediyorum

21. Döngü gününden günaydın herkeşlere 😂

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-21-08-57-04-458_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-11-21-08-57-04-458_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu arada avokadonun yarısını suya yatırma fikri hiç parlak bir fikir değil , avokado eridi resmen😅
Canım ben yarısını yiyorum diger yarısını poşete kayup dolaba koyuyorum diger günü yiyorum hiç bir şey olmuyor dene istersen 🤗

Kızlar günaydın 🤩 kalpler ilişki günleri
Sat 1 Kasım Bat 29 Kasım gibi duruyor.
Çalışmalara devam etmeli mi artık dinlenmeli ve test gününü mu beklemeli 🙏🏻
3n erken ne zaman test yapayım birde.

Eklentiler

• IMG_20221121_094629.jpg
    IMG_20221121_094629.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 38
Back