Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Rose . Ben hala regl olmadım sulu pembe akintim var .idrar testim negatif ama. Beklemedeyim@Hic98 @Eozlemtsn Kaktushane @Giraffiee @Cesmedeva @mavilihayat00 @marythebaby @Bir hayale yolculuk
Selam kızlar nasılsınız güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz bir gelişme olduğunda liste için lütfen beni etiketleyin
Canım benim ateş ölümüyle ilgili bilgim yok ama inşallah bebişin seninledir yakında öğrenirsin teste benide etiketle
Testin resmi varmı belki de gölge vardır bat ne zamandı benim 3 gün gecikmeyle gölge çıkmıştıGünaydın Rose . Ben hala regl olmadım sulu pembe akintim var .idrar testim negatif ama. Beklemedeyim
En alttakinde sanki biraz gölge var digerlerinde göremedim bir şey canımTestler bu sekilde ne kadar net çıktı bilmiyorum ama
Benim dün 36.2 idi bugün 36.7 çıktı bu dalgalanma normal miiii acepp
Uzdun beni bikac gun daha bekleyeyim bakalim teşekkür ederimEn alttakinde sanki biraz gölge var digerlerinde göremedim bir şey canım
Belki yanlış görmüşümdür canım yine de iki gün sonra netleşir bence var yok anlarız haberdar et beni deUzdun beni bikac gun daha bekleyeyim bakalim teşekkür ederim
Adet döndüm son birkaç aydır çok değişti tahmini 3 4 gün gecikti .olsa olsa geç dollenmedir zaten .yok bembeyazdi testim. Ama 3 gündür de pembe sulu akintim geliyor ara araTestin resmi varmı belki de gölge vardır bat ne zamandı benim 3 gün gecikmeyle gölge çıkmıştı
İnşallah bebişin seninledir canım bikaç güne adet olmazsan netleşir benim ilk testte ki baya gölgeydi ama dediğin gibi seninki geç döllenmeyse 2-3 güne çıkar inşallahAdet döndüm son birkaç aydır çok değişti tahmini 3 4 gün gecikti .olsa olsa geç dollenmedir zaten .yok bembeyazdi testim. Ama 3 gündür de pembe sulu akintim geliyor ara ara
bu ay da olmazsa diye doktor bile araştırdım inşallah gerek kalmadan mucizem gelir Perşembe ye kadar adet olmazsam testimi tekrarlicam o zamana varsa çıkar diye tahmin ediyorumİnşallah bebişin seninledir canım bikaç güne adet olmazsan netleşir benim ilk testte ki baya gölgeydi ama dediğin gibi seninki geç döllenmeyse 2-3 güne çıkar inşallah
TamamdirBelki yanlış görmüşümdür canım yine de iki gün sonra netleşir bence var yok anlarız haberdar et beni de
Maşallah canım tavan yapmış bebiş yoldadır inşallah
Sat 26 ekim bat 24 kasımTabiki eklerim sat ve bat nedir?
Canım ben yarısını yiyorum diger yarısını poşete kayup dolaba koyuyorum diger günü yiyorum hiç bir şey olmuyor dene istersenBu arada avokadonun yarısını suya yatırma fikri hiç parlak bir fikir değil , avokado eridi resmen
Süper canım