29 kasım beklenen adet tarihi o zamanMerhaba kizlar 5 aydir korunmuyoruz bu ay insllah olur ovulasyon testi kullanıyorum yumurtamadan 2 gün once yumurtalama gunu ve 1 gün sonrayi degerlenirdik insllah bu sefer olur 15 kasim yumurtalama oldu kac gün sonra test yapmaliyim cok heyecanlıyım
Ayy hayırlısı olsun ama bana da 2023 te olacak gibi geliyorÇok umut vermek istemem ama sanki hamile gibi geliyorsunuz bana da yabu ay değilse bile çok net söylüyorum 2022 içinde gebelik olacak gibi size sanki
Kız benim belirtilerime baksan hamileyim ama her ay beni yanıltıyor ben de anlamadım
Bebeğim önce beğendim ama msjini sonra aklıma geldi gün içindeki ateşler geçersiz malesef
Adetin 15. Günü iki kere yapmışsınız ya kuzum 16. Günü boş bırakın 17. Günü de değerlendirin demek istedimAyın kaçı anlamadım
Adetin 15. Günü iki kere yapmışsınız ya kuzum 16. Günü boş bırakın 17. Günü de değerlendirin demek istedim
Bence pik şuanKızlar merhaba yumurtlama olmuş değil mi bakabilir misiniz ? Bugün ve yarını değerlendirmeliyim dimi?
Eki Görüntüle 3164275
Evet değerlendirinKızlar merhaba yumurtlama olmuş değil mi bakabilir misiniz ? Bugün ve yarını değerlendirmeliyim dimi?
Eki Görüntüle 3164275
Şimdi biz dün değerlendirmiştik. Hep 1 gün arayla deneyin diyorlar ya sperm kalitesi için bugün ve yarınıda üst üste değerlendirmelimiyiz ?Evet değerlendirinbugünü ve yarını özellikle
Bence yarın sabah erkenden değerlendirirseniz mis olurŞimdi biz dün değerlendirmiştik. Hep 1 gün arayla deneyin diyorlar ya sperm kalitesi için bugün ve yarınıda üst üste değerlendirmelimiyiz ?
Biz her gün yaptık ara vermedik her günü değerlendirdik.. o ara illa ki tutabilir çünküŞimdi biz dün değerlendirmiştik. Hep 1 gün arayla deneyin diyorlar ya sperm kalitesi için bugün ve yarınıda üst üste değerlendirmelimiyiz ?
Sabah sağlık ocağında bi daha verin denemekten bisey olmaz en azından son kez önünüze bakmış olursunuz planlı olurBişey daha sorayım ben şimdi o pembe akıntım varken 1.20 çıktı ya kan testim acaba artma ihtimali varmıdır. Yerleşme kanaması varken beta kaç çıkar acaba. İşte umut fakirin…
Erken gebelik var elimde yapsam mı acaba kan cuma günü vermiştim normalde bat 21-22 zatenSabah sağlık ocağında bi daha verin denemekten bisey olmaz en azından son kez önünüze bakmış olursunuz planlı olur
Ayy ben yapardım dayanamayıpErken gebelik var elimde yapsam mı acaba kan cuma günü vermiştim normalde bat 21-22 zaten
Ben zaten testin köpeği olmuşum birazdan yaparımAyy ben yapardım dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?