10. gün artimed test ile gören var.Merhaba kizlar 5 aydir korunmuyoruz bu ay insllah olur ovulasyon testi kullanıyorum yumurtamadan 2 gün once yumurtalama gunu ve 1 gün sonrayi degerlenirdik insllah bu sefer olur 15 kasim yumurtalama oldu kac gün sonra test yapmaliyim cok heyecanlıyım
Ben çarşamba gunu predıctor yapcam bakalım cok heycanlıyım10. gün artimed test ile gören var.
Hangı test acaba sızınkıSitede 24 kasimda dugru sonuç gosterir yaziyor bnde
Evet canım ben de öyle biliyorum. Kese biraz yavaş büyüyor sanırım çok kaygılıyım inşallah yolunda ilerlerKız olabılır o zaman bu bebıscevremde hep gordugum kız bebek cıldı bozuyor bayaca
İnssss kuzum Allah senınle olsun yardımcın olsun kuzumSalı günü inşallah hayırlı haberlerle gelirim kuzum
Canım acaba sivilcede belirti olabilirmiOoo maşallah canım benim düştü 36.7 çıktı ve alnımda sivilcem çıktı, ben adım adım eğleniyorum sanırımpozitifbiri , Eymen01 @Papatyamaviss fnd_50
Canım ilk öğrendiğim dönem benim de öyleydi. Bir hafta oluyor yeni yeni geçtiÇenemde bir sürü sivilce cıktı hic bu kadar cıkmamıstı pütür pütür neredeyse sıkıp duruyorum dayanamıyorum ama bitmiyor pıt pıt çıktı iyice
Canım ilk öğrendiğim dönem benim de öyleydi. Bir hafta oluyor yeni yeni geçti
Ayy inşallah belirtidir de artarak çoğalır sivilcelerGer öyleyse ben de olabilirim hamileçenem alnım sivilce doldu. Minik minik. Ben hala o devasa sivilcemsi bekliyorum ortada yok. Yıllardır bana küsen göğüs ağrım bile geldi
Çok umut vermek istemem ama sanki hamile gibi geliyorsunuz bana da yaGer öyleyse ben de olabilirim hamileçenem alnım sivilce doldu. Minik minik. Ben hala o devasa sivilcemsi bekliyorum ortada yok. Yıllardır bana küsen göğüs ağrım bile geldi
Çok umut vermek istemem ama sanki hamile gibi geliyorsunuz bana da yabu ay değilse bile çok net söylüyorum 2022 içinde gebelik olacak gibi size sanki
İnşallahEvet canım ben de öyle biliyorum. Kese biraz yavaş büyüyor sanırım çok kaygılıyım inşallah yolunda ilerler
Daha ne olsun hergunu degerlendırmıssınızKizlar merhaba
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım görünüyor. Bu ay pik 18inde oldukalpli kısımlar değerlendirdiğimiz günler. Bu akşamda (20 Kasım) değerlendireceğiz bir aksilik olmazsa.
Günler güzel değil mibir umut var yani ne dersiniz
Her gün Meryem suresi okuyorum kuzum dua ediyorumİnssss kuzum Allah senınle olsun yardımcın olsun kuzum
La havle diye cek tespih dua et kendıne
17. Günü de değerlendirirsin güzel olurKızlar yarını degerlendirmek gerekir mi bugün 2 kez oldu zaten kalpli yerlerde ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?