KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Çenemde bir sürü sivilce cıktı hic bu kadar cıkmamıstı pütür pütür neredeyse sıkıp duruyorum dayanamıyorum ama bitmiyor pıt pıt çıktı iyice

Ger öyleyse ben de olabilirim hamile çenem alnım sivilce doldu. Minik minik. Ben hala o devasa sivilcemsi bekliyorum ortada yok. Yıllardır bana küsen göğüs ağrım bile geldi
Canım ilk öğrendiğim dönem benim de öyleydi. Bir hafta oluyor yeni yeni geçti

Ger öyleyse ben de olabilirim hamile çenem alnım sivilce doldu. Minik minik. Ben hala o devasa sivilcemsi bekliyorum ortada yok. Yıllardır bana küsen göğüs ağrım bile geldi
Ayy inşallah belirtidir de artarak çoğalır sivilceler

Çok umut vermek istemem ama sanki hamile gibi geliyorsunuz bana da ya bu ay değilse bile çok net söylüyorum 2022 içinde gebelik olacak gibi size sanki

Kizlar merhaba
Sat 1 Kasım bat 30 Kasım görünüyor. Bu ay pik 18inde oldu kalpli kısımlar değerlendirdiğimiz günler. Bu akşamda (20 Kasım) değerlendireceğiz bir aksilik olmazsa.
Günler güzel değil mi bir umut var yani ne dersiniz

Eklentiler

• 1668952781116-01.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 55
Daha ne olsun hergunu degerlendırmıssınızeger bır sorun yoksa buyuk ıhtımal tutar

Kızlar yarını degerlendirmek gerekir mi bugün 2 kez oldu zaten kalpli yerlerde ilişki oldu

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-20-18-04-51-037_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…