• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bence en az cuma ya kadar her gün ya da gün aşırı değerlendirmekte fayda var . Yani pik görüldüğü gün de dahil silikleşmesinden sonra da bir hafta kadar değerlendirilmeli gün aşırı belki her gün hatta kişilere göre değişiyordur illaki ama değerlendirilmesi gereken zamanlar bunlar kesinlikle. Bunu epey araştırmıştım çünkü o yüzden bu kadar eminim.
Bildiğim kadarıyla pik görüldüğü gün degilde ertesi yada daha ertesi gün catlama yani yumurtlama oluyor o yüzden evt evt değerlendirmeliyiz en az salıya kadr sonra gün aşırı olabilir. Teşekkür ederim bilgiler icin🙏

Bildiğim kadarıyla pik görüldüğü gün degilde ertesi yada daha ertesi gün catlama yani yumurtlama oluyor o yüzden evt evt değerlendirmeliyiz en az salıya kadr sonra gün aşırı olabilir. Teşekkür ederim bilgiler icin🙏
Pik olduğunda da hatta olsun ki olaki erken gelirse sperm hazırol da beklesin canlılık süresi daha fazla oldığundan. Sonra da kaliteli olsun diye gün aşırı.sonuçta testlerde yüzde yüz vakti yüzde yüz sıfır hatayla verecek diye bir şey yok.. epi topu ömrü 12-24 saat olan yumurtayı tahmini yakalamaya çalışıyoruz o yüzden yaklaşık 10 gün gün aşırı 5 ilişki çok değildir herhalde bebek isteği için 😂😂😂 e bide zorlanıyormuş görev kafasıyla yapıyorsak saten yeterince ıslaklık oluşmayacağından spermin ulaşımı da zorlaşıyor galan filan. Neyse bunlar her yerde yazıyor zaten biraz araştıran herşeyi bulur 🌺

Rica ederim ne demek faydalı olduysam ne mutlu bana 🌺😍

pozitifbiri pozitifbiri @melisaa93 fnd_50 fnd_50 @canancan11 A aysesngul ve diğer canım kızlar, bugün hastanenin yakınlarına gittim tabii hastanenin yanında ne olur, 🤔🤔🤔evet evet bildiniz zibil gibi eczane💃💃💃kendimi zor tuttum test almamak için ve kendime dedim ki adet geçene kadar test falan yok, her niyetlendiğinde kenara sadaka parası koy, yazık günah 🙈🙈inşallah başarabilirim🤲🤲
Evde bir tane artımed var adete iki gün ve bir gün kala yapmıştım. Üç tane vardı işte bir tane kaldı. Artık geçmeden nanay yok test mest

Mutlaka git doktora rahim filmi cekildin mi
Tüpler de tıkanıklı olabılır mı
Eğer tüplerde sorun olsa kimyasal gebelik yani döllenme olmaz diye biliyorum. Ya yumurta ya sperm kalitesizdi embriyo anormal olunca vücut atıyormuş kimyasal oluyormuş öyle deniliyor Salı günü gideceğim doktora inşallah

Birsey daha sorucam kizlar sizlere ozur dileyerekden az once lavabodayken kahve rengi camur gibi akinti geldi bu sabah yaptigim test negatifde reglimede 4 gun var yerlesme falan olabilirmi yoksa erken mi gelicekki bu sefer

Maalesef bende yaşadım aynı sorunu ama hala sabredemiyorum 🥲
Canım varsa zaten senledir yoksada bekleyince regli geliyor zaten testlerde bazen hormonlar kaynakli pozitif cikiyor azda olsa regli oluncada berbat Bi hayal kirikligi doktor bu yüzden bekle dedi 14 gün ama 10cu gün olmazsam yapicam sende sabırla bekle varsa nasibin mutlaka senledir Allaha birak ve sabırla bekle 🤲💕

Canım varsa zaten senledir yoksada bekleyince regli geliyor zaten testlerde bazen hormonlar kaynakli pozitif cikiyor azda olsa regli oluncada berbat Bi hayal kirikligi doktor bu yüzden bekle dedi 14 gün ama 10cu gün olmazsam yapicam sende sabırla bekle varsa nasibin mutlaka senledir Allaha birak ve sabırla bekle 🤲💕
İnşallah buraya güzel haberler yazarız ☺️

Artimed kaset kuzum normal gebelik yani ilk yaptığım sonra teyit etmek için birgebeningünlüğünün ovülasyon testi yanındaki hediyesiyle de tekrarladım
Canım bende bir gebenin günlüğündeki testle gebelik testi yaptm ama çok sonradan 1 kaç saat sonra mesela silik pembe çizgi çıktı ilk defa kullandım bu markayı acaba güvenmelimiyim yoksa kuruma çizgisi filanmıdır yani

Günaydın fıstıklar 🌸🍀🧚 ben de ateş 🔥 tablomu atayım 😅 hesaplarıma göre bata a 3-4 gün var

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-20-09-09-41-519_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-11-20-09-09-41-519_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 36
Fertility adet günümü salı gösteriyor 😶 kafam ona karıştı. 14 unu discard et dedim(yani görmezden gel), onu demeyince 24 u olacak. En geç Perşembe yani batim. Bekleyelim görelim. Testi salı yapacam adetim gelmezse 🤗
Me güzel çıkmış oyle masallah masallah ❤️

Back