- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
Git kuzum mutlaka bize de haber etEğer tüplerde sorun olsa kimyasal gebelik yani döllenme olmaz diye biliyorum. Ya yumurta ya sperm kalitesizdi embriyo anormal olunca vücut atıyormuş kimyasal oluyormuş öyle deniliyor Salı günü gideceğim doktora inşallah
Ooo maşallah canım benim düştü 36.7 çıktı ve alnımda sivilcem çıktı, ben adım adım eğleniyorum sanırımpozitifbiri , Eymen01 Papatyamaviss fnd_50
Kuzum dıscard etmeyıncede farklı gözüküyor çok ama benımkı saçmasapan gıdıyor yumurtlama olabılırFertility adet günümü salı gösteriyorkafam ona karıştı. 14 unu discard et dedim(yani görmezden gel), onu demeyince 24 u olacak. En geç Perşembe yani batim. Bekleyelim görelim. Testi salı yapacam adetim gelmezse
Benimde kasıklarımdakı ve alt karnımda agrı batma vardı ve cuma günü fena bir baş dönmesi yaşadım. Baya ümitlenmiştim, daha var ama bu sivilce beni düşündürüyor. Çünkü önceki iki gebeliğimde çıkmamıştı hamile olduğum ay... Bekleyip göreceğiz.Geliyor mu gönlünün efendisivalla benim de cenemde var sivilcelenme ama baba bir sivilce bekledim o gelmedi henüz sabaha kadar da çok uyandım neden bilmem. Gogsumun yan kolalti tarafları dokununca yoklayınca ağrıyor. Heralde bı 6 senedir gerek ilaç kullandığından gerek emzirme dönemi vs diye agrimamisti adet donemlerinde. Kasıklarımda sabit bir ağrı kaç gündür belime de vuruyor
Geliyor gelmekte olan o zamanOoo maşallah canım benim düştü 36.7 çıktı ve alnımda sivilcem çıktı, ben adım adım eğleniyorum sanırımpozitifbiri , Eymen01 Papatyamaviss fnd_50
Salı günü inşallah hayırlı haberlerle gelirim kuzumGit kuzum mutlaka bize de haber et
Sonu da yeşillerine inşallah kuzummmGünaydın fıstıklarben de ateş tablomu atayım hesaplarıma göre bata a 3-4 gün var
Evet oluyor bazen öyle. Sen bu ay freestyle takıl kuzuKuzum dıscard etmeyıncede farklı gözüküyor çok ama benımkı saçmasapan gıdıyor yumurtlama olabılır
Aynen benim de öyle. Kafamı karıştıran 2 gündüz göğüslerim uçları değil de geneli kolalti civarı bı hassas dün sütyeni çıkarıp uyudum düşün sis de değil sadece hassas hafif ağrıyor. En zoru da beklemekBenimde kasıklarımdakı ve alt karnımda agrı batma vardı ve cuma günü fena bir baş dönmesi yaşadım. Baya ümitlenmiştim, daha var ama bu sivilce beni düşündürüyor. Çünkü önceki iki gebeliğimde çıkmamıştı hamile olduğum ay... Bekleyip göreceğiz.
Sonu da yeşillerine inşallah kuzummm
Hayırlısı inşallah bakalım sil baştan başladık bu ayAmin bebisko en tezinden sana da inşallah
Ayy kuzum ateşi de bırakmadığına ayrı bir sevindim. Bak şimdi o günlerde insan bı moral olarak düşüyor ama şöyle düşün, kendini görüyorsun. Şimdi artık fertility de seni tanımaya başlayacak, öngörüleri daha gerçekçi olacakGeliyor gelmekte olan o zamanhayırlısı olsun kuzum bakalım biz de ekşınlara başlayacağız bugün 8. Gün. Mfk ya tekrar başladım sabah ateş ölçümüne de başladım 36.3 ile yeni ay yeni umut
Valla kendi kalesine mi attı acep gerçektenpozitifbiri sen enişteye güvenmedim ama o gol attığından emindi hatıtlatırımmm
Ama istemeden de olsa bir hafta ölçemedim memlekete gittim bir hafta adetin ilk gününden itibaren ölçemedim yineAyy kuzum ateşi de bırakmadığına ayrı bir sevindim. Bak şimdi o günlerde insan bı moral olarak düşüyor ama şöyle düşün, kendini görüyorsun. Şimdi artık fertility de seni tanımaya başlayacak, öngörüleri daha gerçekçi olacak
Valla kendi kalesine mi attı acep gerçekten
Ama istemeden de olsa bir hafta ölçemedim memlekete gittim bir hafta adetin ilk gününden itibaren ölçemedim yinedün geldik bugün başladım ölçüme. Yanıma ateş ölçeri almayı unutmuşum o üzüntü ile
Ay inşallah canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin düşüncelerin için. İnşallah hepimiz için çok güzel olur. Salı bir de doktora gideyim bakalım o da iyi gelecek bana inşallahOlsun, nerden başlasan kâr bebişimüzülme artık , her şey senin hayrına gelişiyor öyle düşün olunca diyeceksin ki iyi ki şimdi olmuş
Evet oluyor bazen öyle. Sen bu ay freestyle takıl kuzu
Aynen benim de öyle. Kafamı karıştıran 2 gündüz göğüslerim uçları değil de geneli kolalti civarı bı hassas dün sütyeni çıkarıp uyudum düşün sis de değil sadece hassas hafif ağrıyor. En zoru da beklemek
Kuzum her gebelik aynı diye birşey yok ki. Oğlumda cildim bebek gibiydi, bu gebelikte aşırı sivilce kustu yüzüm. Yeni yeni geçiyorBenimde kasıklarımdakı ve alt karnımda agrı batma vardı ve cuma günü fena bir baş dönmesi yaşadım. Baya ümitlenmiştim, daha var ama bu sivilce beni düşündürüyor. Çünkü önceki iki gebeliğimde çıkmamıştı hamile olduğum ay... Bekleyip göreceğiz.
Kız olabılır o zaman bu bebısKuzum her gebelik aynı diye birşey yok ki. Oğlumda cildim bebek gibiydi, bu gebelikte aşırı sivilce kustu yüzüm. Yeni yeni geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?