• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

çok zor şeyler yaşamışın canım ya. Rabbim ödediğin bu bedelleri karşılıksız bırakmaz en güzel şekilde ödüllendirir seni inşAllah :KK200: dediğin gibi takdiri ilahi. Rabbim nasip ederse her türlü olur buna çok inanıyorum ben
Amin canım sağol Allah razı olsun beterin beteri var sonuçta buna da şükür yavrusunu kaybeden anneler yanında benimki ne ki Allah var gam yok 🙏🌺

Kızlar bu ay vıtamin kullanmayı düşünüyorum onerilerınız varmı yoksa eczaneye soyleyınce verırmı bende demir eksıkligi çinko fln biraz düşük cıkmıstı öyle bırseymi alsam

Kızlar bu ay vıtamin kullanmayı düşünüyorum onerilerınız varmı yoksa eczaneye soyleyınce verırmı bende demir eksıkligi çinko fln biraz düşük cıkmıstı öyle bırseymi alsam
Regenesis max , ben buna başladım Demir de var içinde hamilelik öncesi de çok iyi diyorlar 🥰

Multivit kullanıyorum ben,SGK karşılamıyor reçete ettirdiğinde bile kendin alıyorsun parayla,dekavit

Birsey sormak istiyorum perşembe cuma lh piki oldu bugünde akşam daha netti çatlama oldu çarşamba persembe ve bugün degerlendirdk yarında degerlendrmelimiyiz arami vermeliyiz

Birsey sormak istiyorum perşembe cuma lh piki oldu bugünde akşam daha netti çatlama oldu çarşamba persembe ve bugün degerlendirdk yarında degerlendrmelimiyiz arami vermeliyiz
Ayy benımde hep kafamı karıstıran sorular bunlar😊😊bence pazartesı degerlendırın son kez.hergun olunca sperm kalıtesı azalıyor dıyor dr lar.siz tam gunlerını degerlendırmıssınız ınsallah tutmustur❣️

Ayy benımde hep kafamı karıstıran sorular bunlar😊😊bence pazartesı degerlendırın son kez.hergun olunca sperm kalıtesı azalıyor dıyor dr lar.siz tam gunlerını degerlendırmıssınız ınsallah tutmustur❣️
Vallahi ya hem gün kaçırmak istemiyorum hem sperm kalitesi için ara vermek istiyoruz kafada deli sorular yeminle😄 inş hayırlısı🙏 artk

Kesinlikle devam etmelisiniz. Çünkü pikten ortalama 24 36 saat sonra çatlama oluyor deniyor. E bide bunun kanaldan geçişi yani canlı kalma süresi de yaklaşık iyi ihtimalle 24 saat sürüyor . O yüzden atıyorum kanal içinde denk gelirse birkaç kere ilişki olasılık yükseliyor tabiki . E birde geç çatlama geç döllenme olasılığıda var ben çatlatma iğnesi vurulmama rağmen 2 tanesi 36. saatte çatladı biri çok daha sonra çatladı biri hiç çatlamadı kiste dönüştü o ayrı tabi((( yani 3 5 gün daha değerlendirmekte fayda var

Kesinlikle devam etmelisiniz. Çünkü pikten ortalama 24 36 saat sonra çatlama oluyor deniyor. E bide bunun kanaldan geçişi yani canlı kalma süresi de yaklaşık iyi ihtimalle 24 saat sürüyor . O yüzden atıyorum kanal içinde denk gelirse birkaç kere ilişki olasılık yükseliyor tabiki . E birde geç çatlama geç döllenme olasılığıda var ben çatlatma iğnesi vurulmama rağmen 2 tanesi 36. saatte çatladı biri çok daha sonra çatladı biri hiç çatlamadı kiste dönüştü o ayrı tabi((( yani 3 5 gün daha değerlendirmekte fayda var
Banada devam etmeliyiz gibi geldi perşembe pikti cumada pikti biz çarşamba perşembe cuma ara verdi bugün birliktelik oldu bugün sabahtan hafif silikti akşam tamamen silikti

Banada devam etmeliyiz gibi geldi perşembe pikti cumada pikti biz çarşamba perşembe cuma ara verdi bugün birliktelik oldu bugün sabahtan hafif silikti akşam tamamen silikti
Bence en az cuma ya kadar her gün ya da gün aşırı değerlendirmekte fayda var . Yani pik görüldüğü gün de dahil silikleşmesinden sonra da bir hafta kadar değerlendirilmeli gün aşırı belki her gün hatta kişilere göre değişiyordur illaki ama değerlendirilmesi gereken zamanlar bunlar kesinlikle. Bunu epey araştırmıştım çünkü o yüzden bu kadar eminim.

Back