KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım eyer gebelik durumun yoksa adet bitince sogan kürü yapmani tavsiye ederim 15 gün sabah akşam ac Karnina ic sonra 6ay ara ver 15 gün daha kullan geçer allahin izniyle
Evet adet olursam aklımda benim de o. Soracaktım da burda ama arada 6 ay falan beklemek gerekirmi ki illa direkt geçmezmi

Yakı nın faydası ney hiç duymadım şimdiye kadar
Ben tesadüfen keşfetmiştim, yumurtlama günlerinde gün içinde dayanabildiğim kadar takmaya çalıştım internetten araştırın faydası oluyor. Rahmi ve bel bölgesini sıcak tutmak iyi geliyor. Belki duymuşsunuzdur bir de, bel açıklığı diye bir durum var ona da iyi geliyor.

Araştırayım ben de

Araştırayım ben de
Araştırın sonuçta zararı yok bilakis yararlı :) Soğan suyu da regl'den sonra 10 gün yumurtlama tarihinde bırakıp, yumurtlama başlamadan incir yemeye başlıyoruz yumurtayı çatlatması için.

Evet adet olursam aklımda benim de o. Soracaktım da burda ama arada 6 ay falan beklemek gerekirmi ki illa direkt geçmezmi
Canım direk gecende var benimki ikinci kurde geçti Rabbım nasibine yazinca kistlede oluyor Bi tanigin iki cocugu vardı sonrasinda kisti olmuş doktor hamile kalamazsin demiş ama kaldı kizi iki yasinda Rabbım nasip etmisse imkansiz birsey yoktur sende kürü yap inşallah hamis kalirsin hemen

çok zor şeyler yaşamışın canım ya. Rabbim ödediğin bu bedelleri karşılıksız bırakmaz en güzel şekilde ödüllendirir seni inşAllah dediğin gibi takdiri ilahi. Rabbim nasip ederse her türlü olur buna çok inanıyorum ben

yakı bandını ilk kez duydum o nasıl kullanılıyor neye iyi geliyor?

yakı bandını ilk kez duydum o nasıl kullanılıyor neye iyi geliyor?
Melisa'cım o sıralar evli değildim, erkek arkadaşımın beli ağrıdığı için o ay ikimizde kullandık. ilişki esnasında bile. Ben kistlerim için soğan suyu da kullanıyordum erisin diye.Pco'luyum. O ay hamile kaldım 8 aydır korunmamamıza rağmen, o nedenle etkisi olmuştur diyebilirim. Sonradan araştırdım faydasını gören çok olmuş. O sıralar maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım, evliliğimiz kesin olmadığı için. Hayatımın en berbat kararıydı. Ama şuan evlendik, çok pişmanım tekrar hamile kalmak istiyorum.

Hamilelik içn bele masaj yapıldığını duymuştum ama tabi ne kadr doğru bilmiyorum

Üzüldüm böyle bir karar almak zorunda kalmanıza Allah hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip eder İnşAllah

Testı ne zaman yapıyoruz
Ben 30unda yapcam tabi o zamana kadar regl olmazsam çok ihtimal vermiyorum aslında 2ay önce doğum kontrol hapını bıraktım o zamandan beri 3kez regl oldum ve ilk kez bu ay yumurtladim o yüzden çok ihtimal vermiyorum ama yine de Allah'ın işi

Araştırın sonuçta zararı yok bilakis yararlı :) Soğan suyu da regl'den sonra 10 gün yumurtlama tarihinde bırakıp, yumurtlama başlamadan incir yemeye başlıyoruz yumurtayı çatlatması için.
Soğan kürüne adetin birinci ya da ikinci günü başlayıp yumurtlama vaktinde bırakayım yani de mi doğru anladım sonra da incir havuç avokado kabak çekirdeği Allah ne verdiyse

Sağol canım amin inşallah tüm isteyenlere..adet olduğumda başlıycam aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…