• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Tek kullanımlık mı yumurtlamadan sonra bir haftalık çıkıyor mu ?
Tek kullanimlik canim Yumurladan 1hafta sonra cikiyormu bilmiyorum ama arkadaşım adeti 2gün gecikince yapmışti iki haftalik olarak cikmisti gecikme öncesi testler yanilta biliyor öyüzden en az 7gün gecikme beklemek daha iyi 🌸

devam etti hala da duruyor canım. Dediğin gibi Allah büyük.Sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri, ol derse olur, tek yumurtalık ile kaç çocuk doğurursun :KK54: Önemli olan isteğindeki samimiyetini göstermek için çabalaman ve dua etmen
Kaç aylıksın canım yeni daha de mi profiline baktım göremedim. Benim geçen hafta 2 cm di yani çatlamak üzere demişti üstünden bir hafta geçti 3,5 cm olmuş kiste dönüşmüş dedi
Daha da büyürse diye korkuyorum senin nasıl gelişti

Gölge çizgi var 🤩 benim de aynı silik çıktı testim 10. Gün bugün
predictor yaptım bi de test efekt ile çok belli oldu 🤗🙏🏻 Ama çok yeni tabi 10. Gün adetime 6-7 gün var

Eklentiler

• 4D423381-4375-4D38-8CC8-7066D8B0425F.jpeg
    4D423381-4375-4D38-8CC8-7066D8B0425F.jpeg
    242,4 KB · Görüntüleme: 74
predictor yaptım bi de test efekt ile çok belli oldu 🤗🙏🏻 Ama çok yeni tabi 10. Gün adetime 6-7 gün var
Benim de elimde 2 tane predictor var onu yarın yapıcam. Bugün yaptığım comfort days inşallah hamileyizdir sağlıklı devam eder senin ilk mi olcak canım

Eklentiler

• 66F45067-54DB-41CF-97D3-42C93A1EE606.jpeg
    66F45067-54DB-41CF-97D3-42C93A1EE606.jpeg
    162,9 KB · Görüntüleme: 71
Benim de elimde 2 tane predictor var onu yarın yapıcam. Bugün yaptığım comfort days inşallah hamileyizdir sağlıklı devam eder senin ilk mi olcak canım
Evet ilk olacak insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hepimizin yüzü güler dilerim 🥰💕 allahım isteyen herkese versin

Kaç aylıksın canım yeni daha de mi profiline baktım göremedim. Benim geçen hafta 2 cm di yani çatlamak üzere demişti üstünden bir hafta geçti 3,5 cm olmuş kiste dönüşmüş dedi
Daha da büyürse diye korkuyorum senin nasıl gelişti
5 ay önce sezaryen oldum canım belki de normal doğum olmadığı için atamadım. Nasıl gelişti bilmiyorum ki evlenmeden öncede vardı.4 yıllık evliyim.Eğer doktor geçer diyorsa geçer canım korkma :KK66:

Sizin adetiniz ne zaman kaç gün kaldı aynı sanırım bat zamanlarımız 6-7 gün gibi var bana ama benim biraz düzensiz 31-32 gün oluyor bazen
Benim sat 27 ekim. Ovulasyon 9 kasımda pikti 10 kasımda çatladı. Normalde adetlerim düzensiz ama bu ay yumurtlamayı erken gördüm

ohooo çok erken yapmışın bence, umutsuzluğa kapılmana hiç gerek yok :) adet gününden çok sonra bile çıkabiliyor. Regl olmadığın sürece umut var.
Değil mi erken daha.. Daha önce de gebelik geçirmiştim onda regle 4 gün kala silik çizgi aynı gün kanda 24 ile öğrenmiştim. Sabretmek ne kadar zor.

Back