• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Napıyomuşuuuz birdaha innovita gebelik testi yapmıyormuşuz 😀 prodoctor yaptım canım kızlar hiç birşey yok innovita yanıltmış beni

Eklentiler

• 1F35B47A-40FA-4AB9-8BA3-79E564B31A28.jpeg
    1F35B47A-40FA-4AB9-8BA3-79E564B31A28.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 58
Aralık ayı uğurlu gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻💕 aralık grubuna da gelin 💫
Teşekkür ederim inşallah herkes için pozitif olur kasım-aralık. Ben tüp bebek sürecine devam edeceğim ne yazık ki doğal yolla ihtimal düşük benim. Doktorla görüşüp duruma göre hareket edeceğim, uygun görürse aralık için tabi gelebilirim gruba😊Sizler için hayırlısı olsun inşallah full pozitif bir ay olur🌸

5 ay önce sezaryen oldum canım belki de normal doğum olmadığı için atamadım. Nasıl gelişti bilmiyorum ki evlenmeden öncede vardı.4 yıllık evliyim.Eğer doktor geçer diyorsa geçer canım korkma :KK66:
Anladım canım üzüldüm Allah yerine koysun daha kolay daha güzel daha hayırlısıyla versin tekrar inşallah ben de iki senedir evliyim bekarken stabil olan 4 5 cm lik kist evlendiğimin dördüncü ayında 10 cm geçmiş torsiyon mu neydi kendi etrafında burulmuş dönmüş bilmem ne patlamış ölümden dönmüşüm ben bi saatle patlamış ve zehirlemeye başlamış en son kustum diye acilden ameliyata alındım ve patladığı için onu temizlerken malesef yumurtalığımda gitti.doktor aynı gün eve yolladı çünkü beni bişey yok deyip.herkes dava aç hastaneye dedi de bıraktık öyle kaldı . Doktor hatası ya da tahdir i ilahi. Sezeryan ameliyatı olarak oldum zaten yetmedi iki gün sonra aynı yeri tekrar kestiler bi ameliyat daha iç kanama yapmış kistin boşluğu olduğu gibi kanla dolmuş gene doktor hatası diren takmamışlar en son karnımı koca bir yarık etraftan koca siyah ipliklerle örümcek ağı gibi koca dikişlerle dikilmiş yaratık gibi buldum ve doktor üzülme tüp bebekle ikiz yaparım ben sana falan diyordu. 4 aylık evliydim neye uğradığımızı şaşırdık . Sonra bütün değerlerim tepetaklak oldu işte kaç doktora gittiysem tüpbebek şansı bile çok az dedi. Allah büyük ben inanıyorum varsa nasibimde eninde sonunda bulacak beni . Çok uzattım hakkını helal et 🌺

Adetin 2. Günü gitmek gerekiyor yine dimi. Bende ebeyi arayayım pazartesi detaylı bir sorayım bakalım gidip yaptırırım. Evet kızlar alışverişe çıkıyorum havuç avokado başka neler alayım 😀😀

3 güne kadar gel demişlerdi bana canım

Kaç aylıksın canım yeni daha de mi profiline baktım göremedim. Benim geçen hafta 2 cm di yani çatlamak üzere demişti üstünden bir hafta geçti 3,5 cm olmuş kiste dönüşmüş dedi
Daha da büyürse diye korkuyorum senin nasıl gelişti
Canım eyer gebelik durumun yoksa adet bitince sogan kürü yapmani tavsiye ederim 15 gün sabah akşam ac Karnina ic sonra 6ay ara ver 15 gün daha kullan geçer allahin izniyle

Back