- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 33
- 28
Kasım belli olmadan gelemeyeceğim, ama regl tarihim belli olur olmaz koşarak ordayım teşekkürlertabi olur :) aralık grubuna da gelin isterseniz 18 aralık benim bat :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasım belli olmadan gelemeyeceğim, ama regl tarihim belli olur olmaz koşarak ordayım teşekkürlertabi olur :) aralık grubuna da gelin isterseniz 18 aralık benim bat :)
Evet adet olursam aklımda benim de o. Soracaktım da burda ama arada 6 ay falan beklemek gerekirmi ki illa direkt geçmezmiCanım eyer gebelik durumun yoksa adet bitince sogan kürü yapmani tavsiye ederim 15 gün sabah akşam ac Karnina ic sonra 6ay ara ver 15 gün daha kullan geçer allahin izniyle
Yakı nın faydası ney hiç duymadım şimdiye kadarKızlar bu arada, eğer 25'inde regl olursam Aralık ayı için; soğan suyu, folik asit, yakı bandı kullanacağım.
Daha önce bu üç'lüyü yaptığım ay gebe kalmıştım. Sizinde aklınızda bulunsun denemeye değer.
Ben tesadüfen keşfetmiştim, yumurtlama günlerinde gün içinde dayanabildiğim kadar takmaya çalıştım internetten araştırın faydası oluyor. Rahmi ve bel bölgesini sıcak tutmak iyi geliyor. Belki duymuşsunuzdur bir de, bel açıklığı diye bir durum var ona da iyi geliyor.Yakı nın faydası ney hiç duymadım şimdiye kadar
Araştırayım ben deBen tesadüfen keşfetmiştim, yumurtlama günlerinde gün içinde dayanabildiğim kadar takmaya çalıştım internetten araştırın faydası oluyor. Rahmi ve bel bölgesini sıcak tutmak iyi geliyor. Belki duymuşsunuzdur bir de, bel açıklığı diye bir durum var ona da iyi geliyor.
Araştırın sonuçta zararı yok bilakis yararlı :) Soğan suyu da regl'den sonra 10 gün yumurtlama tarihinde bırakıp, yumurtlama başlamadan incir yemeye başlıyoruz yumurtayı çatlatması için.Araştırayım ben de
Canım direk gecende var benimki ikinci kurde geçti Rabbım nasibine yazinca kistlede oluyor Bi tanigin iki cocugu vardı sonrasinda kisti olmuş doktor hamile kalamazsin demiş ama kaldı kizi iki yasinda Rabbım nasip etmisse imkansiz birsey yoktur sende kürü yap inşallah hamis kalirsin hemenEvet adet olursam aklımda benim de o. Soracaktım da burda ama arada 6 ay falan beklemek gerekirmi ki illa direkt geçmezmi
çok zor şeyler yaşamışın canım ya. Rabbim ödediğin bu bedelleri karşılıksız bırakmaz en güzel şekilde ödüllendirir seni inşAllah dediğin gibi takdiri ilahi. Rabbim nasip ederse her türlü olur buna çok inanıyorum benAnladım canım üzüldüm Allah yerine koysun daha kolay daha güzel daha hayırlısıyla versin tekrar inşallah ben de iki senedir evliyim bekarken stabil olan 4 5 cm lik kist evlendiğimin dördüncü ayında 10 cm geçmiş torsiyon mu neydi kendi etrafında burulmuş dönmüş bilmem ne patlamış ölümden dönmüşüm ben bi saatle patlamış ve zehirlemeye başlamış en son kustum diye acilden ameliyata alındım ve patladığı için onu temizlerken malesef yumurtalığımda gitti.doktor aynı gün eve yolladı çünkü beni bişey yok deyip.herkes dava aç hastaneye dedi de bıraktık öyle kaldı . Doktor hatası ya da tahdir i ilahi. Sezeryan ameliyatı olarak oldum zaten yetmedi iki gün sonra aynı yeri tekrar kestiler bi ameliyat daha iç kanama yapmış kistin boşluğu olduğu gibi kanla dolmuş gene doktor hatası diren takmamışlar en son karnımı koca bir yarık etraftan koca siyah ipliklerle örümcek ağı gibi koca dikişlerle dikilmiş yaratık gibi buldum ve doktor üzülme tüp bebekle ikiz yaparım ben sana falan diyordu. 4 aylık evliydim neye uğradığımızı şaşırdık . Sonra bütün değerlerim tepetaklak oldu işte kaç doktora gittiysem tüpbebek şansı bile çok az dedi. Allah büyük ben inanıyorum varsa nasibimde eninde sonunda bulacak beni . Çok uzattım hakkını helal et
Testı ne zaman yapıyoruzBenim de 29
yakı bandını ilk kez duydum o nasıl kullanılıyor neye iyi geliyor?Kızlar bu arada, eğer 25'inde regl olursam Aralık ayı için; soğan suyu, folik asit, yakı bandı kullanacağım.
Daha önce bu üç'lüyü yaptığım ay gebe kalmıştım. Sizinde aklınızda bulunsun denemeye değer.
Melisa'cım o sıralar evli değildim, erkek arkadaşımın beli ağrıdığı için o ay ikimizde kullandık. ilişki esnasında bile. Ben kistlerim için soğan suyu da kullanıyordum erisin diye.Pco'luyum. O ay hamile kaldım 8 aydır korunmamamıza rağmen, o nedenle etkisi olmuştur diyebilirim. Sonradan araştırdım faydasını gören çok olmuş. O sıralar maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım, evliliğimiz kesin olmadığı için. Hayatımın en berbat kararıydı. Ama şuan evlendik, çok pişmanım tekrar hamile kalmak istiyorum.yakı bandını ilk kez duydum o nasıl kullanılıyor neye iyi geliyor?
Hamilelik içn bele masaj yapıldığını duymuştum ama tabi ne kadr doğru bilmiyorumBen tesadüfen keşfetmiştim, yumurtlama günlerinde gün içinde dayanabildiğim kadar takmaya çalıştım internetten araştırın faydası oluyor. Rahmi ve bel bölgesini sıcak tutmak iyi geliyor. Belki duymuşsunuzdur bir de, bel açıklığı diye bir durum var ona da iyi geliyor.
Sanırım o bölgeyi sıcak tutmakla alakalıHamilelik içn bele masaj yapıldığını duymuştum ama tabi ne kadr doğru bilmiyorum
Belkide olabilir beli ve ayakları sıcak tutmak gerek sanirmSanırım o bölgeyi sıcak tutmakla alakalı
Üzüldüm böyle bir karar almak zorunda kalmanıza Allah hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip eder İnşAllahMelisa'cım o sıralar evli değildim, erkek arkadaşımın beli ağrıdığı için o ay ikimizde kullandık. ilişki esnasında bile. Ben kistlerim için soğan suyu da kullanıyordum erisin diye.Pco'luyum. O ay hamile kaldım 8 aydır korunmamamıza rağmen, o nedenle etkisi olmuştur diyebilirim. Sonradan araştırdım faydasını gören çok olmuş. O sıralar maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım, evliliğimiz kesin olmadığı için. Hayatımın en berbat kararıydı. Ama şuan evlendik, çok pişmanım tekrar hamile kalmak istiyorum.
Ondan demekki yogun adet oldum canımHayıt tohumu hem hormonları düzene sokuyor hemde adet söktürüyor canım bende menopoz başlangıcı vardı bir kavanoz macunundan kullandım
Ben 30unda yapcam tabi o zamana kadar regl olmazsam çok ihtimal vermiyorum aslında 2ay önce doğum kontrol hapını bıraktım o zamandan beri 3kez regl oldum ve ilk kez bu ay yumurtladim o yüzden çok ihtimal vermiyorum ama yine de Allah'ın işiTestı ne zaman yapıyoruz
Soğan kürüne adetin birinci ya da ikinci günü başlayıp yumurtlama vaktinde bırakayım yani de mi doğru anladım sonra da incir havuç avokado kabak çekirdeği Allah ne verdiyseAraştırın sonuçta zararı yok bilakis yararlı :) Soğan suyu da regl'den sonra 10 gün yumurtlama tarihinde bırakıp, yumurtlama başlamadan incir yemeye başlıyoruz yumurtayı çatlatması için.
Sağol canım amin inşallah tüm isteyenlere..adet olduğumda başlıycam aynenCanım direk gecende var benimki ikinci kurde geçti Rabbım nasibine yazinca kistlede oluyor Bi tanigin iki cocugu vardı sonrasinda kisti olmuş doktor hamile kalamazsin demiş ama kaldı kizi iki yasinda Rabbım nasip etmisse imkansiz birsey yoktur sende kürü yap inşallah hamis kalirsin hemen