KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Allah bagışlasın benimde iki kızım var bende 35 deyim bir tane daha olsun severşz diyorum inşalah

Bence yumurtlama döneminde olabilirsin canım

Hoş geldin canım
Amin inşallah
Tam o anda yakala tut kız belinden bir yere kaçamasın ahahahahha

Yaşın kaç canım

Tutacağı varsa damladan tutar benım Eltim ilk oğluna 1’5 senede hamıle kaldı es o sıkıntıları yoktu hıc yanı. 40 lıydı spıral taktırdı , oglu 15 aylıkken tek ilişki ve sprıal ıle hamıle kaldı

bizimki bilmiyor söylesem ne işin var orda hakketen deli muamelesi görürüm :)
Aa bu ben değil mi ya çocuk isini umursamıyormuş gibi yapıp burayı 7/24 okuyup takip ediyorum o gelir gelmez hemen sayfayı kapatıp instagram da takiliyor gibi yapmalar fln

Yaşımız yakın ben de o yüzden acele ediyorum
Ben normalde istemiyordum ama nşsan ayında tahlil yaptırdım fsh hormonum 19 çıktı menopoz başlangıcı dedi nisanda bıraktım korunmayı 4 ay sonra hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı erken menepoz genetik ailede korktum bebek istegi geldi hayıt macunu felan kullandım kaldım hamile çok şükür düşük yapsamda demekki hamile kalbiliyorum diye sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamileligimiz duyururuz

Benimde FSH 13 çıktı canım benimde olmadı hayat macunu iyi geliyormu bende çay olarak tük etmiştim bu arada benimde 3. Olacak nasip olursa yaş 29 ama FSH yükselirse erken menopoza gırebilirim degilmi

Beni de ekler misin yumurtlama tarihim 2 kasım
Canım bat tarihin nedir?
Canım beni de ekler misin sat 14 Ekim bat11 Kasım. Hepimize uğurlu gelsin topic inşallah

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım Sat 9 Ekim Bat 4 Kasım Rosebelle

Canim beni de ekler misin 14 kasım Rosebelle
Aramıza hoşgeldiniz hepinizi ekledim listemize

Benimde FSH 13 çıktı canım benimde olmadı hayat macunu iyi geliyormu bende çay olarak tük etmiştim bu arada benimde 3. Olacak nasip olursa yaş 29 ama FSH yükselirse erken menopoza gırebilirim degilmi
Ben en son nisanda yaptırdım canım 19 du amh degerim de 0.68 sonra hayıt macunu aldım çok duymuştum hormonları düzenledigini krunmayı bıraktım düzensiz 3 ay kullandım dedim bakalım faydası olmuş mu adet olunca tahlil yaptırim dedim amaa adet olmadım yaptıramadım çünkü hamile oldugumu ögrendim (bu arada düşük yaptım 15 gün önce ) yani ögrenemedim düşüp düşmedigini ay sonuna adet olursam eger yaptıracagım testlerimi. Ne kadar yükselirse o kadar yaklaşıyorsun canım menopoza ama her ay adet görüyorsan hamile kalabilirsin allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…