KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benimde FSH 13 çıktı canım benimde olmadı hayat macunu iyi geliyormu bende çay olarak tük etmiştim bu arada benimde 3. Olacak nasip olursa yaş 29 ama FSH yükselirse erken menopoza gırebilirim degilmi
Be kadar zamandır olmuyor canım fsh çok yüksek degil senin kalırsın allahın izni ile canım yumurtlama gününü kaçırma spermler 3 gün yaşar yumurta bir gün kalır umutma o günü yakalamak çok önemli ben yumurta akı akımtıyı farkettim 1 boş 1 dolu ilişki yaşadım o ay kalmıştım hamile

Kızlar nasılsınız, çok takip edemiyorum konuşmaları kusura bakmayın elimden geldiğince listeye ekliyorum. Gözden kaçırdıklarim varsa lütfen söyleyin beni etiketleyin

Benim amh 0.404 çok düşük neler kullandınız

Benim amh 0.404 çok düşük neler kullandınız
Hayıt macunu ve propolis balı kullandım canım daha sonra ek olarak vitamin takviyeleri kullandım hamile kalınca bırakmıştım şindi tekrr başladım vitamin takviyelerine

1 seneoldu Ekim itibariyle ilk zamanlar fazla önemsemedim ama sonra ovulasyon kullandım birde FSH 13 çıkınca kafam karıştı adetlerim çok düzenli doktorda öyle dedi zaten ederim düzenli ise hormona bakmaya gerek bile yok dedi acaba tüplerin mi kapandı iki tane sezeryanli doğumum var ve en son hamileliğimde 9 sene geçti birşeyler değişmiştir vücutta illaki

Kızlar Günaydınnnn
Yumurtlama günlerini ovulasyonla takip ediyorum. Yumurtlama dönemi hariç diğer günleri de gün aşırı değerlendirmek gerekir mi sizce ?
İnternetten araştırdım baya kimi sayfada ihtimal az da olsa olabileceğini kimisi de ayın sadece 4 günü hamilelik olabileceğini yazmis .Bu açıklamalar doktorlara ait yazılar bu arada .deneyimleyen arkadaşlar ya da çalışmalara başlayan arkadaşlar nasıl Bi yol izlemek lazım. Bu ay da olmazsa hsg için doktor yolunu tutucam .o yüzden bu ay etkili bir yol izlemem lazım

İnşallah canım çok amin hayıt macunu hangisi

Yumurtlama olmadığı sürece ortada dollenecek bişey olmadığı için döllenme de olmaz.yumurtlama dönemi haricî döllenmenin fizyolojik açıklaması spermlerin canlı kalma süresi ile ilgili sadece,yani uzun sürece canlı kaldığı için yumurtlama öncesi 2-3 lük ilişki ile de gebe kalınabilir

gecen ay oluruna bırakmıştım olmadı ovulasyonu bende burda duydum ilk defa bu ay deniyorum takip ettim yumurtlamayı yakaladım bakalım ay sonunda belli olur :)

gecen ay oluruna bırakmıştım olmadı ovulasyonu bende burda duydum ilk defa bu ay deniyorum takip ettim yumurtlamayı yakaladım bakalım ay sonunda belli olur :)
Ayyy hadi inşallah az kalmış heyecanla merakla geçen Bi süreç umarım bebisiniz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…