stres yapma ne güzel bak en azından hamile kalabilmişsin yani yine hamile kalabilirsin daha dikkat edersin üzülmeni gerektirecek bişey yok çağu kadının yaşadığı bişey bu sadece sabır etmek lazım inşaalah hepimiz kasım ayının hamişleri oluruz bereket yağar :)Ovülasyonu hiç kullanmadım zaten lavaboya gittiginde peçete ile silerken o uzayan yumurta akı akıntıyı peçetede görebiliyorsun çok aman aman olması şart degil ben gördükten sonra 1 ilişki 1 boş şekilde devam ettim
sagol canım ama 5 ekimde düşük yaptım malesef mayıs annesi grubundaydım motive olmak için sizleri gördüm buraya geldim çok pozitif enerji aldım kasım annesi adaylarından stresim azaldı inşallah hepimiz saglıklı hamilelikler geçiririz
Ay çok geçmiş olsun canım ya bende bir sefer yaşadım maalesef inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin en kısa zamanda da olur inşallah. Aynen bende çok seviyorum herkesin bir birine desteği çok güzel daha güzel geçiyor bu süreçler böylelikleOvülasyonu hiç kullanmadım zaten lavaboya gittiginde peçete ile silerken o uzayan yumurta akı akıntıyı peçetede görebiliyorsun çok aman aman olması şart degil ben gördükten sonra 1 ilişki 1 boş şekilde devam ettim
sagol canım ama 5 ekimde düşük yaptım malesef mayıs annesi grubundaydım motive olmak için sizleri gördüm buraya geldim çok pozitif enerji aldım kasım annesi adaylarından stresim azaldı inşallah hepimiz saglıklı hamilelikler geçiririz
Amin canım inşallah allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahstres yapma ne güzel bak en azından hamile kalabilmişsin yani yine hamile kalabilirsin daha dikkat edersin üzülmeni gerektirecek bişey yok çağu kadının yaşadığı bişey bu sadece sabır etmek lazım inşaalah hepimiz kasım ayının hamişleri oluruz bereket yağar :)
Aynen öyle destek çok önemli insan bırda herşeyi rahatlıkla anlatabiliyor rahatlıyor insanAy çok geçmiş olsun canım ya bende bir sefer yaşadım maalesef inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin en kısa zamanda da olur inşallah. Aynen bende çok seviyorum herkesin bir birine desteği çok güzel daha güzel geçiyor bu süreçler böylelikle
İnşallah canısıİnşallah canım henüz 15 gün oldu düşük yapalı 3. Gebeligimdi bende menopoz başlangıcı var acaba o sebep olur mu düşük yapmama diye düşünüyorum 3 aydır folik asit kullanıyorum birde dr mfk ürünleri var eş paketi onu kullanıyorum inşallah saglıklı bir şekilde hamile kalırım dua edin
Amin inşallah hosgeldin canim benim merak etme yine olacak yakındır insallah ovulasyon testini aldın mı adet bittiyse hemen al Başla hep birlikte yardımcı oluruz birbirimizeSelamlar kızlar, öncelikle baştan sona kadar okuyup yeni yetiştim size. Birde ilk söylemek istediğim çok tatlısınız yazışmalardaki enerji bana çok geçti.
Bende kendi hikayemden kısaca bahsedeyim. 28 haziran 1,5 aylık bir düşük oldu ilk gebeliğimdi. Doktor korunmana bekleme gerek yok dedi ancak hala hamilelik gerçekleşmedi. Umarım bu ay yeni umutların meyvesini yerim. Ovülasyon takibi hiç denemedim ve bu ay bende denemek istiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah.❤
Allah razı olsun canım 2 gün oldu biteli bu akşam alıp başlıcam nasipse.Amin inşallah hosgeldin canim benim merak etme yine olacak yakındır insallah ovulasyon testini aldın mı adet bittiyse hemen al Başla hep birlikte yardımcı oluruz birbirimize
niyeki çocuk mu istemiyorAy benimki yine beni deli etti dün akşam. Malum kaçak dövüşüyor ya, ilişkiden önce peçete arıyor, geri çekilecekyadedim gel gerek yok şimdi bir atarız hemen tutar diyor ay delirecemmmm , nasıl ikna olup yapacaksa bilmem deli gibi korkuyor. Ateşimin yükseldiği falan da yok. Korkudan birlikte olmayacak o derece napacam ki ben
Sende benim gibi olmuşsun galiba canım bende bu ay düşük yaptım 4. Aydasın olur inşallah canım yumurtlamanı takip et kalırsın inşallah burdaki kızlar çok enerjik pozitih bu ay hepimiz saglıklı bir şekilde hamile kaırız inşallahSelamlar kızlar, öncelikle baştan sona kadar okuyup yeni yetiştim size. Birde ilk söylemek istediğim çok tatlısınız yazışmalardaki enerji bana çok geçti.
Bende kendi hikayemden kısaca bahsedeyim. 28 haziran 1,5 aylık bir düşük oldu ilk gebeliğimdi. Doktor korunmana bekleme gerek yok dedi ancak hala hamilelik gerçekleşmedi. Umarım bu ay yeni umutların meyvesini yerim. Ovülasyon takibi hiç denemedim ve bu ay bende denemek istiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah.❤
Aynı durumu paylaşıyoruz inşallah ikimiz de bir an önce hamile kalırızSelamlar kızlar, öncelikle baştan sona kadar okuyup yeni yetiştim size. Birde ilk söylemek istediğim çok tatlısınız yazışmalardaki enerji bana çok geçti.
Amin canım inşallahstres yapma ne güzel bak en azından hamile kalabilmişsin yani yine hamile kalabilirsin daha dikkat edersin üzülmeni gerektirecek bişey yok çağu kadının yaşadığı bişey bu sadece sabır etmek lazım inşaalah hepimiz kasım ayının hamişleri oluruz bereket yağar :)
Benimde sorum olcaktı bu ay Eylül'ün 25 inde regl oldum sonra ekimin 13 de tekrar oldum 19 gün arayla şuanda da kasıklarımda ağrım var birde sabah karın ağrısı ile uyandım bıçak saplanır gibi ağrım vardı gebe olabilirmiyim sizceBenim arkadaşım kisti için yapmıştı adet düzeni tamamen bozuldu sonradan regli çok uzun sürdü falan doktor baya kızmış ona, ne tehlikeli işler yapıyorsunuz farkında olmadan diye
Başka bir arkadaşım da çok memnun ama onun sayesinde hamile kaldım eminim diyor
Herkeste etkisi farklı olabiliyor bu kürlerin yani dikkatli olmak lazım çok
Aynen öyle canımAynen öyle destek çok önemli insan bırda herşeyi rahatlıkla anlatabiliyor rahatlıyor insan
niyeki çocuk mu istemiyor
Geçmiş olsun sanada canım benim tez zamanda yeri dolsun hepimizin inşallah. ❤Sende benim gibi olmuşsun galiba canım bende bu ay düşük yaptım 4. Aydasın olur inşallah canım yumurtlamanı takip et kalırsın inşallah burdaki kızlar çok enerjik pozitih bu ay hepimiz saglıklı bir şekilde hamile kaırız inşallah
Amin rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. ❤Aynı durumu paylaşıyoruz inşallah ikimiz de bir an önce hamile kalırız
maşallah diyelim rabbim size bagışlasın bi tane de kızımız olsun de belki ikna olur:) aynı yaştayız biz daha ilkimizi istiyoruz inşallah bize nasip olur....Canım elhamdülillah 2 oğlumuz var 3. den çekiniyor geçim derdi, rahat bozulması falan filan... Ben de 34 ümü doldurdum son bitane daha istiyorum, kaynanam da yardımcı olurum diyor. Ama adamı ikna edemiyoruz kendini hazır hissetmiyorGeçen gün diyor ki altın çağımı yaşamaya yeni başlamıştım
Sagol canım aynen öyleGeçmiş olsun sanada canım benim tez zamanda yeri dolsun hepimizin inşallah. ❤
Maşallahı var grubun motivasyon ve enerji çok önemli, en iyi birbirini aynı yolda olanlar anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?