• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım elhamdülillah 2 oğlumuz var 3. den çekiniyor geçim derdi, rahat bozulması falan filan... Ben de 34 ümü doldurdum son bitane daha istiyorum, kaynanam da yardımcı olurum diyor. Ama adamı ikna edemiyoruz kendini hazır hissetmiyor :KK70: Geçen gün diyor ki altın çağımı yaşamaya yeni başlamıştım :KK70:
Allah bagışlasın benimde iki kızım var bende 35 deyim bir tane daha olsun severşz diyorum inşalah 😍😍

Benimde sorum olcaktı bu ay Eylül'ün 25 inde regl oldum sonra ekimin 13 de tekrar oldum 19 gün arayla şuanda da kasıklarımda ağrım var birde sabah karın ağrısı ile uyandım bıçak saplanır gibi ağrım vardı gebe olabilirmiyim sizce
Bence yumurtlama döneminde olabilirsin canım

Selamlar kızlar, öncelikle baştan sona kadar okuyup yeni yetiştim size. Birde ilk söylemek istediğim çok tatlısınız yazışmalardaki enerji bana çok geçti.🤗
Bende kendi hikayemden kısaca bahsedeyim. 28 haziran 1,5 aylık bir düşük oldu ilk gebeliğimdi. Doktor korunmana bekleme gerek yok dedi ancak hala hamilelik gerçekleşmedi. Umarım bu ay yeni umutların meyvesini yerim. Ovülasyon takibi hiç denemedim ve bu ay bende denemek istiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda kolaylıkla anne olmayı nasip etsin inşallah.❤
Hoş geldin canım 😍💙🙏
Amin inşallah 🤗🍀🤍🤍
Ay benimki yine beni deli etti dün akşam. Malum kaçak dövüşüyor ya, ilişkiden önce peçete arıyor, geri çekilecekya :KK70: dedim gel gerek yok :KK70: şimdi bir atarız hemen tutar diyor ay delirecemmmm , nasıl ikna olup yapacaksa bilmem deli gibi korkuyor. Ateşimin yükseldiği falan da yok. Korkudan birlikte olmayacak o derece :KK70: napacam ki ben :KK70:
Tam o anda yakala tut kız belinden bir yere kaçamasın ahahahahha 🤣🤣🤣🤣🤣

İnşallah canım henüz 15 gün oldu düşük yapalı 3. Gebeligimdi bende menopoz başlangıcı var acaba o sebep olur mu düşük yapmama diye düşünüyorum 3 aydır folik asit kullanıyorum birde dr mfk ürünleri var eş paketi onu kullanıyorum inşallah saglıklı bir şekilde hamile kalırım dua edin
Yaşın kaç canım

Canım elhamdülillah 2 oğlumuz var 3. den çekiniyor geçim derdi, rahat bozulması falan filan... Ben de 34 ümü doldurdum son bitane daha istiyorum, kaynanam da yardımcı olurum diyor. Ama adamı ikna edemiyoruz kendini hazır hissetmiyor :KK70: Geçen gün diyor ki altın çağımı yaşamaya yeni başlamıştım :KK70:
Tutacağı varsa damladan tutar 😂benım Eltim ilk oğluna 1’5 senede hamıle kaldı es o sıkıntıları yoktu hıc yanı. 40 lıydı spıral taktırdı , oglu 15 aylıkken tek ilişki ve sprıal ıle hamıle kaldı

bizimki bilmiyor söylesem ne işin var orda hakketen deli muamelesi görürüm :)
Aa bu ben değil mi ya 😂 çocuk isini umursamıyormuş gibi yapıp burayı 7/24 okuyup takip ediyorum 🤫🤫 o gelir gelmez hemen sayfayı kapatıp instagram da takiliyor gibi yapmalar fln 😂😂

Yaşımız yakın ben de o yüzden acele ediyorum😅
Ben normalde istemiyordum ama nşsan ayında tahlil yaptırdım fsh hormonum 19 çıktı menopoz başlangıcı dedi nisanda bıraktım korunmayı 4 ay sonra hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı erken menepoz genetik ailede korktum bebek istegi geldi hayıt macunu felan kullandım kaldım hamile çok şükür düşük yapsamda demekki hamile kalbiliyorum diye sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamileligimiz duyururuz 😂😂

Ben normalde istemiyordum ama nşsan ayında tahlil yaptırdım fsh hormonum 19 çıktı menopoz başlangıcı dedi nisanda bıraktım korunmayı 4 ay sonra hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı erken menepoz genetik ailede korktum bebek istegi geldi hayıt macunu felan kullandım kaldım hamile çok şükür düşük yapsamda demekki hamile kalbiliyorum diye sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamileligimiz duyururuz 😂😂
Benimde FSH 13 çıktı canım benimde olmadı hayat macunu iyi geliyormu bende çay olarak tük etmiştim bu arada benimde 3. Olacak nasip olursa yaş 29 ama FSH yükselirse erken menopoza gırebilirim degilmi

Iyi akşamlar kızlar benimki çatlamış galiba artık batı beklerim :)
20221020_173144.jpg

Canım benide ekler misin bat 16 kasım tarihden pek emin değilim bu aralar baya düzensiz 16 - 18 kasım sen 16 kasıma eklersen lütfen teşekkür ederim sat 17 ekim 💛
İki gün sadece bir defa günde kahverengi akıntım oldu silince 17 ekimde tam kanamalı oldu o gün sat günü mi olur yoksa o kahverengi akıntım olduğu gün mü olur sadece bir defa oldu o akıntı ertesi günüde bir sefer oldu 3. günde kanamalı tam başladı

Beni de ekler misin yumurtlama tarihim 2 kasım
Canım bat tarihin nedir?
Canım beni de ekler misin sat 14 Ekim bat11 Kasım. Hepimize uğurlu gelsin topic inşallah 🙏

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ☺️ Sat 9 Ekim Bat 4 Kasım Rosebelle Rosebelle

Canim beni de ekler misin 14 kasım Rosebelle Rosebelle
Aramıza hoşgeldiniz 🥰 hepinizi ekledim listemize 🌹

Benimde FSH 13 çıktı canım benimde olmadı hayat macunu iyi geliyormu bende çay olarak tük etmiştim bu arada benimde 3. Olacak nasip olursa yaş 29 ama FSH yükselirse erken menopoza gırebilirim degilmi
Ben en son nisanda yaptırdım canım 19 du amh degerim de 0.68 sonra hayıt macunu aldım çok duymuştum hormonları düzenledigini krunmayı bıraktım düzensiz 3 ay kullandım dedim bakalım faydası olmuş mu adet olunca tahlil yaptırim dedim amaa adet olmadım yaptıramadım çünkü hamile oldugumu ögrendim (bu arada düşük yaptım 15 gün önce ) yani ögrenemedim düşüp düşmedigini ay sonuna adet olursam eger yaptıracagım testlerimi. Ne kadar yükselirse o kadar yaklaşıyorsun canım menopoza ama her ay adet görüyorsan hamile kalabilirsin allahın izni ile 🥰🥰

Back