Ben olsam affetmem canım degerlendirirdim tabiki durmak yok allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım benimYumurtlama testi yaptım çizgi vardı ama kırmızı değildi değerlendireyim mi yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam affetmem canım degerlendirirdim tabiki durmak yok allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım benimYumurtlama testi yaptım çizgi vardı ama kırmızı değildi değerlendireyim mi yine
Be kadar zamandır olmuyor canım fsh çok yüksek degil senin kalırsın allahın izni ile canım yumurtlama gününü kaçırma spermler 3 gün yaşar yumurta bir gün kalır umutma o günü yakalamak çok önemli ben yumurta akı akımtıyı farkettim 1 boş 1 dolu ilişki yaşadım o ay kalmıştım hamileBenimde FSH 13 çıktı canım benimde olmadı hayat macunu iyi geliyormu bende çay olarak tük etmiştim bu arada benimde 3. Olacak nasip olursa yaş 29 ama FSH yükselirse erken menopoza gırebilirim degilmi
Tabiki canım hazırda bekliyor işteKızlar birşey sorucam yumurta catladiktan sonra o gün degerlendirmeli mi ?
Canım benide ekleyebilecekmisin ben 5 ekimde düşük yaptım ama batı nasıl yazacazCanım bat tarihin nedir?
Aramıza hoşgeldiniz hepinizi ekledim listemize
Tabiki canım hazırda bekliyor
Ahahah bak beni bir heyecan sardı değerlendirmek lazım o zamanTabiki canım hazırda bekliyor işte
Amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versinBen olsam affetmem canım degerlendirirdim tabiki durmak yok allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım benim
Tabiki de, bu liste uğur getirsin bizlere sat ve bat söyle ben eklerim seni de canımCanım benide ekleyebilecekmisin ben 5 ekimde düşük yaptım ama batı nasıl yazacaz
Benim amh 0.404 çok düşük neler kullandınızBen en son nisanda yaptırdım canım 19 du amh degerim de 0.68 sonra hayıt macunu aldım çok duymuştum hormonları düzenledigini krunmayı bıraktım düzensiz 3 ay kullandım dedim bakalım faydası olmuş mu adet olunca tahlil yaptırim dedim amaa adet olmadım yaptıramadım çünkü hamile oldugumu ögrendim (bu arada düşük yaptım 15 gün önce ) yani ögrenemedim düşüp düşmedigini ay sonuna adet olursam eger yaptıracagım testlerimi. Ne kadar yükselirse o kadar yaklaşıyorsun canım menopoza ama her ay adet görüyorsan hamile kalabilirsin allahın izni ile
Hayıt macunu ve propolis balı kullandım canım daha sonra ek olarak vitamin takviyeleri kullandım hamile kalınca bırakmıştım şindi tekrr başladım vitamin takviyelerineBenim amh 0.404 çok düşük neler kullandınız
Son adet tarihim galiba düşük yaptıgım günden kabul ediliyor ise 5 ekim canımTabiki de, bu liste uğur getirsin bizlere sat ve bat söyle ben eklerim seni de canım
Hoşgeldiniz olacak inşallah buna inanınMerhaba benide eklermisiniz sat 1 ekim bat 1 kasım 3 yıldır olmuyor eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi
Rosebelle
1 seneoldu Ekim itibariyle ilk zamanlar fazla önemsemedim ama sonra ovulasyon kullandım birde FSH 13 çıkınca kafam karıştı adetlerim çok düzenli doktorda öyle dedi zaten ederim düzenli ise hormona bakmaya gerek bile yok dedi acaba tüplerin mi kapandı iki tane sezeryanli doğumum var ve en son hamileliğimde 9 sene geçti birşeyler değişmiştir vücutta illakiBe kadar zamandır olmuyor canım fsh çok yüksek degil senin kalırsın allahın izni ile canım yumurtlama gününü kaçırma spermler 3 gün yaşar yumurta bir gün kalır umutma o günü yakalamak çok önemli ben yumurta akı akımtıyı farkettim 1 boş 1 dolu ilişki yaşadım o ay kalmıştım hamile
İnşallah canım çok amin hayıt macunu hangisiBen normalde istemiyordum ama nşsan ayında tahlil yaptırdım fsh hormonum 19 çıktı menopoz başlangıcı dedi nisanda bıraktım korunmayı 4 ay sonra hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı erken menepoz genetik ailede korktum bebek istegi geldi hayıt macunu felan kullandım kaldım hamile çok şükür düşük yapsamda demekki hamile kalbiliyorum diye sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamileligimiz duyururuz
Yumurtlama olmadığı sürece ortada dollenecek bişey olmadığı için döllenme de olmaz.yumurtlama dönemi haricî döllenmenin fizyolojik açıklaması spermlerin canlı kalma süresi ile ilgili sadece,yani uzun sürece canlı kaldığı için yumurtlama öncesi 2-3 lük ilişki ile de gebe kalınabilirKızlar Günaydınnnn
Yumurtlama günlerini ovulasyonla takip ediyorum. Yumurtlama dönemi hariç diğer günleri de gün aşırı değerlendirmek gerekir mi sizce ?
İnternetten araştırdım baya kimi sayfada ihtimal az da olsa olabileceğini kimisi de ayın sadece 4 günü hamilelik olabileceğini yazmis .Bu açıklamalar doktorlara ait yazılar bu arada .deneyimleyen arkadaşlar ya da çalışmalara başlayan arkadaşlar nasıl Bi yol izlemek lazım. Bu ay da olmazsa hsg için doktor yolunu tutucam .o yüzden bu ay etkili bir yol izlemem lazım
gecen ay oluruna bırakmıştım olmadı ovulasyonu bende burda duydum ilk defa bu ay deniyorum takip ettim yumurtlamayı yakaladım bakalım ay sonunda belli olur :)Kızlar Günaydınnnn
Yumurtlama günlerini ovulasyonla takip ediyorum. Yumurtlama dönemi hariç diğer günleri de gün aşırı değerlendirmek gerekir mi sizce ?
İnternetten araştırdım baya kimi sayfada ihtimal az da olsa olabileceğini kimisi de ayın sadece 4 günü hamilelik olabileceğini yazmis .Bu açıklamalar doktorlara ait yazılar bu arada .deneyimleyen arkadaşlar ya da çalışmalara başlayan arkadaşlar nasıl Bi yol izlemek lazım. Bu ay da olmazsa hsg için doktor yolunu tutucam .o yüzden bu ay etkili bir yol izlemem lazım
1 ebe ne yaptın hala testlerde bişey yokmuİnşallah canım çok amin hayıt macunu hangisi
Ayyy hadi inşallah az kalmış heyecanla merakla geçen Bi süreç umarım bebisiniz sizinledirgecen ay oluruna bırakmıştım olmadı ovulasyonu bende burda duydum ilk defa bu ay deniyorum takip ettim yumurtlamayı yakaladım bakalım ay sonunda belli olur :)