benim yumurtlama oldugu zaman kasıklarımda aşırı agrı oluyor canımKızlar bu sabah sağ kasığım inanılmaz ağrıdı ya. Regle daha var. Yumurtlamadım bile ilişki sonrasında ağrı oldu acaba ondan mı kaynaklanıyo. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yumurtlama oldugu zaman kasıklarımda aşırı agrı oluyor canımKızlar bu sabah sağ kasığım inanılmaz ağrıdı ya. Regle daha var. Yumurtlamadım bile ilişki sonrasında ağrı oldu acaba ondan mı kaynaklanıyo. Sizde de böyle bir şey oldu mu hiç?
belki son 3 gün kala yapabilirim. :) ama benim reglim geçen ay geciktiğinde doktor bana 1 hafta gecikmen olursa gel bakalım demişti, o yüzden arada kaldım :)haftaya erken gebelik testleri var dene bence burda o şekilde cok erken ögrenenler var okudukça gördüm
degerlendir baya belli yumurtlama dönemi benim iki gün çift cizgıydı bu akşam tekrar yapacam inş.catlamıştır:)Eki Görüntüle 3148125 kızlar merhaba bende bu ay ovulasyona başladım bugün yaptım tekrar silik çıktı çatlama olabilir mi?
Dün gece değerlendirdik ama emin olamadım :) birde T çizgisi daha koyu olması gerekmiyor mubugün silikleştiyse çatlama demektir. Değerlendir derim :)
testini yap gecikmen uzarsa zaten doktora gidersin kan degerlerine bakarbelki son 3 gün kala yapabilirim. :) ama benim reglim geçen ay geciktiğinde doktor bana 1 hafta gecikmen olursa gel bakalım demişti, o yüzden arada kaldım :)
İnşallah olur ben öyle yaptım oldu benim yumurtlama. Adetten 3 gün sonra oluyor 1 boş 1 dolu geçirdik hamile kaldım ama düşük yaptım tekrar başladık çalışmalaraBen de yapıyorum bu ay bunu 3-2-3-2 şeklinde ilerliyorum inşallah olur
Tekrar olur canım moralini sakın bozma. Pozitif ol gamile kalabiliyorsun en azından bol bol takviye kullan vitamin eşin de kullansın. Folik asit vs. Tekrardan verir Rabbim. Kalbini ferah tut.İnşallah olur ben öyle yaptım oldu benim yumurtlama. Adetten 3 gün sonra oluyor 1 boş 1 dolu geçirdik hamile kaldım ama düşük yaptım tekrar başladık çalışmalara
Ayy inşallah ya valla 3 aydır deniyoruz olmuyor bu ay olur inşallah sanıyorsun ki korunmayı bırakınca hemen olacak ah aklımdegerlendir baya belli yumurtlama dönemi benim iki gün çift cizgıydı bu akşam tekrar yapacam inş.catlamıştır:)
aynı koyuluk olması da yeterli diye biliyorumDün gece değerlendirdik ama emin olamadım :) birde T çizgisi daha koyu olması gerekmiyor mu
Teşekkür ederim biraz daha devam edeyim diyorum testlere ve değerlendirmeye inşallah olur bu ayaynı koyuluk olması da yeterli diye biliyorum
sizinde ilk mi olacakAyy inşallah ya valla 3 aydır deniyoruz olmuyor bu ay olur inşallah sanıyorsun ki korunmayı bırakınca hemen olacak ah aklım
Evet 3 yıllık evliyim ama 3 aydır korunmuyoruz. Sizin ?sizinde ilk mi olacak
Normal o zaman daha 11. 12 flnHemen başladım bitince, bugün beşinci gün bitmesinden
silikleştikten sonra gerek yok diyorlar ama bir ay içinde ikinci kez yumurtlama görmek de mümkün tabiki. İnşallah olur :)Teşekkür ederim biraz daha devam edeyim diyorum testlere ve değerlendirmeye inşallah olur bu ay
İnşallah canım henüz 15 gün oldu düşük yapalı 3. Gebeligimdi bende menopoz başlangıcı var acaba o sebep olur mu düşük yapmama diye düşünüyorum 3 aydır folik asit kullanıyorum birde dr mfk ürünleri var eş paketi onu kullanıyorum inşallah saglıklı bir şekilde hamile kalırım dua edinTekrar olur canım moralini sakın bozma. Pozitif ol gamile kalabiliyorsun en azından bol bol takviye kullan vitamin eşin de kullansın. Folik asit vs. Tekrardan verir Rabbim. Kalbini ferah tut.
2 bucuk aylık evliyim hiç korunmadık ama ilk ay zaten cok istekli degildik ve alışma dönemi gibydi bakalım inş bu ay olur :)Evet 3 yıllık evliyim ama 3 aydır korunmuyoruz. Sizin ?
Lekenin başladıgı gün adetin sayılır canım 2 3 e gelirsek ben vallahi 1 boş 1 dolu tercihim oldu riske atmayım dedim ve hamile kalmıştımKızlar size birşey sormak istiyorum ayın 15ine bir sefer silince kahverengi akıntım geldi ertesi günüde aynı şekilde bir sefer silince kahverengi akıntı geldi üçüncü gün yani ayın 17sine tam kanamalı adet oldum ve bugün bitmiş gibi adetim anlamadım normalde bir hafta hatta bazen daha fazla sürer benim sorum şimdi sat tarihim hangisi olur ayın 15i mi 17si mi?
Ve biri 2323 ilişki demiş 2222daha iyi değil mi ondaki mantık ney bide onu merak ettim bende öyle yapim dedim o daha iyise
Teşekkür ederim canım o zaman sat günüm 15i mi bilmiyordum 17si diye yazdıydım uygulamaya geri değiştirim. O zaman bende bir boş bir dolu yapim tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah AllahLekenin başladıgı gün adetin sayılır canım 2 3 e gelirsek ben vallahi 1 boş 1 dolu tercihim oldu riske atmayım dedim ve hamile kalmıştım
Ovülasyonu hiç kullanmadım zaten lavaboya gittiginde peçete ile silerken o uzayan yumurta akı akıntıyı peçetede görebiliyorsun çok aman aman olması şart degil ben gördükten sonra 1 ilişki 1 boş şekilde devam ettimLekenin başladıgı gün adetin sayılır canım 2 3 e gelirsek ben vallahi 1 boş 1 dolu tercihim oldu riske atmayım dedim ve hamile kalmıştım
sagol canım ama 5 ekimde düşük yaptım malesef mayıs annesi grubundaydım motive olmak için sizleri gördüm buraya geldim çok pozitif enerji aldım kasım annesi adaylarından stresim azaldı inşallah hepimiz saglıklı hamilelikler geçiririzTeşekkür ederim canım o zaman sat günüm 15i mi bilmiyordum 17si diye yazdıydım uygulamaya geri değiştirim. O zaman bende bir boş bir dolu yapim tebrik ederim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah