İnşallah canımSabah tekrar yaptım negatifti canım diğer aya pozitif olur umarım
Evet yeni basladimPek sanmam daha çok erken canım en az 5 ölçüm daha lazımzaten sözüm var saliya kadar da test yok sonrası belli olur az çok işte.
Kuzum daha erken düzenli ölçmeye devam. Yumurtlama olmuş bu guzel.sicaklik yükselişin de güzel.4 5 gün daha ölç bakalım bir görelim öncesi falan yok, döngün kaç günde bir, şu an seninle ilgili sadece 6 ölçüm var onunla yorum yapamayız sabırla ölçmeye devam
Negatif balim yaYapıldı mı test canımgörelim...
@pozitifbiri ateşim 1 saat rotarlı 37 çıktı. Alarmı kapatıp uyumuşum
Ben bu ikinci çizgiyi neden hiç görmüyorum görmek için özel bir yöntem mi varKızlar selam yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Koca bir negatiff off yine obur ay umuduna kaldimYapıldı mı test canımgörelim...
@pozitifbiri ateşim 1 saat rotarlı 37 çıktı. Alarmı kapatıp uyumuşum
At sen biz bi bakalımmmNegatif balim yagolge gibi birsey var ama artik gozum otomatikmen ciziyor gibi geliyo bana
Burda zehir gibi bi ekip var uzmanlaşmışlarAt sen biz bi bakalımmm
ay inşAllah bol bol çift çizgili testler görürüzBurda zehir gibi bi ekip var uzmanlaşmışlarnasip olurda bende test yaparsam şüpheli bur durumda aticam buraya
Devam etti mi o kist peki hamilelik süresince ?Kist moralini bozmasın canım benim de 3,5 cm kistim var ama ona rağmen gebelik yaşadım.
Kabızlığın hakkında da çok şükür kurtulmuşunkız haber etseydin altın takmaya gelirdik
4 gunvar canim hayirlisi olsun artik gercekten yoruldun yaAtmışsın canım gördüm, ama ben de göremedim. Adet ne zamandı
Tek kullanımlık mı yumurtlamadan sonra bir haftalık çıkıyor mu ?Canım ben predictor hiç kullanmadim yurt disindayim burda en iyi marka clearbulu dijital türkiyedede var gebelik yoksa yok yaziyor varsada kac haftalik onu yaziyor 1.2 yada 3.4 yaziyor varsa
Hadi inşallah hayırlısıay inşAllah bol bol çift çizgili testler görürüz
devam etti hala da duruyor canım. Dediğin gibi Allah büyük.Sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri, ol derse olur, tek yumurtalık ile kaç çocuk doğurursunDevam etti mi o kist peki hamilelik süresince ?
Canım kistten dolayı ben sağ yumurtalığımı kaybettim zaten evlendiğimin dördüncü ayında. Zaten yaşım var bide tek yumurtayla uğraşıyorum bebek yapmaya((( Allah büyük
O yüzden kistten ağzım yandı bikere elimde kalmış tek yumurtalık aynı şeyden korkuyorum yine
ohooo çok erken yapmışın bence, umutsuzluğa kapılmana hiç gerek yok :) adet gününden çok sonra bile çıkabiliyor. Regl olmadığın sürece umut var.Kızlar selam bat 25 Kasım, bugün regle 6 gün kaldı.
Dün (7 gün varken) kan testi yaptım dayanamayıp ama maalesef <1.2 çıktı sonuç negatif.
1 hafta kala olduğu için ciddiye almamalıyım değil mi hala umut var mıdır sizce? elimde bir çok idrar testi oldugu icin dayanamayıp bugun de yaptım ama alnım kadar ak maalesef negatif yine. Benimle aynı tarihi bekleyenler ne durumda ?
yorulmak yok4 gunvar canim hayirlisi olsun artik gercekten yoruldun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?