KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Evet yeni basladim devam edelim bakalım teşekkür ederim yorumun için

Kızlar selam yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Ben bu ikinci çizgiyi neden hiç görmüyorum görmek için özel bir yöntem mi var

Kist moralini bozmasın canım benim de 3,5 cm kistim var ama ona rağmen gebelik yaşadım.

Kabızlığın hakkında da çok şükür kurtulmuşun kız haber etseydin altın takmaya gelirdik
Devam etti mi o kist peki hamilelik süresince ?
Canım kistten dolayı ben sağ yumurtalığımı kaybettim zaten evlendiğimin dördüncü ayında. Zaten yaşım var bide tek yumurtayla uğraşıyorum bebek yapmaya((( Allah büyük
O yüzden kistten ağzım yandı bikere elimde kalmış tek yumurtalık aynı şeyden korkuyorum yine

Kızlar selam bat 25 Kasım, bugün regle 6 gün kaldı.
Dün (7 gün varken) kan testi yaptım dayanamayıp ama maalesef <1.2 çıktı sonuç negatif.
1 hafta kala olduğu için ciddiye almamalıyım değil mi hala umut var mıdır sizce? elimde bir çok idrar testi oldugu icin dayanamayıp bugun de yaptım ama alnım kadar ak maalesef negatif yine. Benimle aynı tarihi bekleyenler ne durumda ?

devam etti hala da duruyor canım. Dediğin gibi Allah büyük.Sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri, ol derse olur, tek yumurtalık ile kaç çocuk doğurursun Önemli olan isteğindeki samimiyetini göstermek için çabalaman ve dua etmen

ohooo çok erken yapmışın bence, umutsuzluğa kapılmana hiç gerek yok :) adet gününden çok sonra bile çıkabiliyor. Regl olmadığın sürece umut var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…