- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
Tek kullanimlik canim Yumurladan 1hafta sonra cikiyormu bilmiyorum ama arkadaşım adeti 2gün gecikince yapmışti iki haftalik olarak cikmisti gecikme öncesi testler yanilta biliyor öyüzden en az 7gün gecikme beklemek daha iyiTek kullanımlık mı yumurtlamadan sonra bir haftalık çıkıyor mu ?
Gölge çizgi varKızlar selam yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Kaç aylıksın canım yeni daha de mi profiline baktım göremedim. Benim geçen hafta 2 cm di yani çatlamak üzere demişti üstünden bir hafta geçti 3,5 cm olmuş kiste dönüşmüş dedidevam etti hala da duruyor canım. Dediğin gibi Allah büyük.Sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri, ol derse olur, tek yumurtalık ile kaç çocuk doğurursunÖnemli olan isteğindeki samimiyetini göstermek için çabalaman ve dua etmen
predictor yaptım bi de test efekt ile çok belli olduGölge çizgi varbenim de aynı silik çıktı testim 10. Gün bugün
Var canım baya belli saglıkla ilerlesin inşallahpredictor yaptım bi de test efekt ile çok belli olduAma çok yeni tabi 10. Gün adetime 6-7 gün var
Benim de elimde 2 tane predictor var onu yarın yapıcam. Bugün yaptığım comfort days inşallah hamileyizdir sağlıklı devam eder senin ilk mi olcak canımpredictor yaptım bi de test efekt ile çok belli olduAma çok yeni tabi 10. Gün adetime 6-7 gün var
Bunun efektsiz halini atar mısınpredictor yaptım bi de test efekt ile çok belli olduAma çok yeni tabi 10. Gün adetime 6-7 gün var
Evet ilk olacak insallahBenim de elimde 2 tane predictor var onu yarın yapıcam. Bugün yaptığım comfort days inşallah hamileyizdir sağlıklı devam eder senin ilk mi olcak canım
Bunun efektsiz halini atar mısın
Sizin adetiniz ne zaman kaç gün kaldı aynı sanırım bat zamanlarımız 6-7 gün gibi var bana ama benim biraz düzensiz 31-32 gün oluyor bazenBu hali bile çok belli hayırlı olsun B Buffalosos
5 ay önce sezaryen oldum canım belki de normal doğum olmadığı için atamadım. Nasıl gelişti bilmiyorum ki evlenmeden öncede vardı.4 yıllık evliyim.Eğer doktor geçer diyorsa geçer canım korkmaKaç aylıksın canım yeni daha de mi profiline baktım göremedim. Benim geçen hafta 2 cm di yani çatlamak üzere demişti üstünden bir hafta geçti 3,5 cm olmuş kiste dönüşmüş dedi
Daha da büyürse diye korkuyorum senin nasıl gelişti
Aralık ayı uğurlu gelsin inşallahKızlar ben elendim, sonucum negatif bebek tutunamadı..Rosebelle
Benim sat 27 ekim. Ovulasyon 9 kasımda pikti 10 kasımda çatladı. Normalde adetlerim düzensiz ama bu ay yumurtlamayı erken gördümSizin adetiniz ne zaman kaç gün kaldı aynı sanırım bat zamanlarımız 6-7 gün gibi var bana ama benim biraz düzensiz 31-32 gün oluyor bazen
Değil mi erken daha.. Daha önce de gebelik geçirmiştim onda regle 4 gün kala silik çizgi aynı gün kanda 24 ile öğrenmiştim. Sabretmek ne kadar zor.ohooo çok erken yapmışın bence, umutsuzluğa kapılmana hiç gerek yok :) adet gününden çok sonra bile çıkabiliyor. Regl olmadığın sürece umut var.
Merhabaa 10. günde yaptınız anladıgım kadarıyla testi, dün yapmıs mıydınız yine silik çıkmış mıydı??Gölge çizgi varbenim de aynı silik çıktı testim 10. Gün bugün
Ay insallah valla geecekten cok istiyorum formon tahlili yaptirmistim hersey gayet yerinde dedi 1 yil once dusuk yaptim bir yildir korunmuyorum olmuyoyorulmak yokolana kadar devam :)
Evet aynıyız tamamen tarihlere kadarBenim sat 27 ekim. Ovulasyon 9 kasımda pikti 10 kasımda çatladı. Normalde adetlerim düzensiz ama bu ay yumurtlamayı erken gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?