- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Canım bende gördüm gördüm sanki var sanki iki gün sonra tekrarla bakem nasill cikcak inşallah vardır kuzuKızlar beklemiş testim de cizgi çıkmıştı, su damlattım sanki kırmızılaştı çizgioynayın bakalım ne göreceğiz
Bu takip nasıl yapılıyordu canım dil altından mı ölçüyorsunOlsun napalim buna da şükürben de ölçtüm dpo7 bugün. Daha çok yeni sayılırız ateşlerde
Evet kuzum yataktan kalkmadan hergun aynı saatte dilaltindan çubuk derece ile.Bu takip nasıl yapılıyordu canım dil altından mı ölçüyorsun
Gölge gördüm sankiiiiiKızlar selam yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Yumurtlamanın 8. Ve 9. Günü yaptım asla çıkmadı bugün cıkan bugün umudum yoktu hatta amannnn dedim 5-10 dk bakmadım elime aldım şok 10. Gün yine erken aslındaGölge gördüm sankiiiii
Kist moralini bozmasın canım benim de 3,5 cm kistim var ama ona rağmen gebelik yaşadım.Günaydın kızlar sabah sabah az mide bulabdırıcı olanilir miyim lütfenbenim kronik kabızlığım var ilaç ya da söktürücü bişey almazsam bir haftayı geçiyor bişey kullanmadan çıkamıyorum yani tuvalete. Neyse dün gece gittim ve abartısız bir haftalık çıkardım yaklaşık bir kilo da zayıfladım sonuç olarak ben adete yakın böyle oluyorsam o gün adet oluyorum normalde yani test mest bişey yapmıycam adet bekliycem kuzu kuzu zaten kist moralimi bozdu inşallah düşer adetle sonrası nasip yine
Bende gördümKızlar selam yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Yumurtlamanın 8. Ve 9. Günü yaptım asla çıkmadı bugün cıkan bugün umudum yoktu hatta amannnn dedim 5-10 dk bakmadım elime aldım şok 10. Gün yine erken aslındason iki test kaldı elimde innovita çubuk test
Kız ben grafik tutmuyorum ki ateş olayını öğrendiğimde gün içerisinde öylesine ölçerdim aklıma geldikçe 36.9, 37, 37.1 hatta 37.2 leri görüyordum ama hem alından hemde günün rast gele bir saatinde ama adet olacağım gün direk çakılıyor 36.5, 36.4 lere falan iniyor. Bu ay düzenli bir değerlendirme olduğu için dedim ben de bir ateş ölçeyim bakalım. Bu ateşler şuan benim için normal. Bakalım bat günü ve öncesi nasıl olacak.
Artık adet günü yapacağım kendime söz verdimCanım bende gördüm gördüm sanki var sanki iki gün sonra tekrarla bakem nasill cikcak inşallah vardır kuzu
Dayanirsin inşallah kuzum ay inşallah vardır yaArtık adet günü yapacağım kendime söz verdimdayanabilir miyim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinDayanirsin inşallah kuzum ay inşallah vardır ya
Hayıt tohumu hem hormonları düzene sokuyor hemde adet söktürüyor canım bende menopoz başlangıcı vardı bir kavanoz macunundan kullandımCanım bu ay ben de hayıt tohumu kapsülü kullandım deli gibi adet kanamam var, o mu yaptı acaba
Pek sanmam daha çok erken canım en az 5 ölçüm daha lazımKız ben grafik tutmuyorum ki ateş olayını öğrendiğimde gün içerisinde öylesine ölçerdim aklıma geldikçe 36.9, 37, 37.1 hatta 37.2 leri görüyordum ama hem alından hemde günün rast gele bir saatinde ama adet olacağım gün direk çakılıyor 36.5, 36.4 lere falan iniyor. Bu ay düzenli bir değerlendirme olduğu için dedim ben de bir ateş ölçeyim bakalım. Bu ateşler şuan benim için normal. Bakalım bat günü ve öncesi nasıl olacak.
Seninki de baya güzel yükselmiş. İnşallah yerleşme düşüşü dediğiniz düşüştür dünkü düşüş.
Kuzum daha erken düzenli ölçmeye devam. Yumurtlama olmuş bu guzel.sicaklik yükselişin de güzel.4 5 gün daha ölç bakalım bir görelim öncesi falan yok, döngün kaç günde bir, şu an seninle ilgili sadece 6 ölçüm var onunla yorum yapamayız sabırla ölçmeye devamEki Görüntüle 3163829 benim tablomda bu ben bir şey anlamadım ama
Sabah tekrar yaptım negatifti canım diğer aya pozitif olur umarımBana negatif gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?