KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Merhabalar kızlar birşey soracaktım adet oldum 5 gün sonra pembe akıntım oldu ama epey su gibi geldi 5 gündür yumurtlama masajlarını yapıyorum kistimde var acaba ondan olabilir mi hiç gelmezdi bu akıntı sizce neden olabilir ?

Günaydın kızlar sabah sabah az mide bulabdırıcı olanilir miyim lütfen benim kronik kabızlığım var ilaç ya da söktürücü bişey almazsam bir haftayı geçiyor bişey kullanmadan çıkamıyorum yani tuvalete. Neyse dün gece gittim ve abartısız bir haftalık çıkardım yaklaşık bir kilo da zayıfladım sonuç olarak ben adete yakın böyle oluyorsam o gün adet oluyorum normalde yani test mest bişey yapmıycam adet bekliycem kuzu kuzu zaten kist moralimi bozdu inşallah düşer adetle sonrası nasip yine

Kızlar selam yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum

Eklentiler

• 5709E9FE-5ACD-432F-AA47-06ECE9BC7B3F.jpeg
    194,3 KB · Görüntüleme: 61
Gölge gördüm sankiiiii
Yumurtlamanın 8. Ve 9. Günü yaptım asla çıkmadı bugün cıkan bugün umudum yoktu hatta amannnn dedim 5-10 dk bakmadım elime aldım şok 10. Gün yine erken aslında son iki test kaldı elimde innovita çubuk test

Kist moralini bozmasın canım benim de 3,5 cm kistim var ama ona rağmen gebelik yaşadım.

Kabızlığın hakkında da çok şükür kurtulmuşun kız haber etseydin altın takmaya gelirdik

Kızlar selam yumurtlamanın 10. Günü kafayı mı yedim yoksa azıcık silik mi var elimde daha fazla görüyorum dün yaptığımda bu sipsilik çizgi hic ama hic yoktu suan şok oldum
Bende gördüm Sabahları yapıp takip et belki gitgide koyulaşır. P Pearlgirl de bu şekilde takip ederek öğrendi gebeliğini İnşAllah sana da nasip olur

İki güncuk daha bekle tekrarla canım inşallah vardır

T TASUU senin adet ateşin kaç ? Kuzu grafik atsana aklımda tutamiyorum
Kız ben grafik tutmuyorum ki ateş olayını öğrendiğimde gün içerisinde öylesine ölçerdim aklıma geldikçe 36.9, 37, 37.1 hatta 37.2 leri görüyordum ama hem alından hemde günün rast gele bir saatinde ama adet olacağım gün direk çakılıyor 36.5, 36.4 lere falan iniyor. Bu ay düzenli bir değerlendirme olduğu için dedim ben de bir ateş ölçeyim bakalım. Bu ateşler şuan benim için normal. Bakalım bat günü ve öncesi nasıl olacak.
Seninki de baya güzel yükselmiş. İnşallah yerleşme düşüşü dediğiniz düşüştür dünkü düşüş.

Pek sanmam daha çok erken canım en az 5 ölçüm daha lazım zaten sözüm var saliya kadar da test yok sonrası belli olur az çok işte.
Eki Görüntüle 3163829 benim tablomda bu ben bir şey anlamadım ama
Kuzum daha erken düzenli ölçmeye devam. Yumurtlama olmuş bu guzel.sicaklik yükselişin de güzel.4 5 gün daha ölç bakalım bir görelim öncesi falan yok, döngün kaç günde bir, şu an seninle ilgili sadece 6 ölçüm var onunla yorum yapamayız sabırla ölçmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…