• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yoksa eğer çıkmasın kuzu , sonra üzülüyoruz hayal kırıklığı oluyor. Hiç kafa karıştırmasın namıssız 😅

pozitifbiri pozitifbiri melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 cans16 cans16 A aysesngul ve diğer canım kızlar, bugün hastanenin yakınlarına gittim tabii hastanenin yanında ne olur, 🤔🤔🤔evet evet bildiniz zibil gibi eczane💃💃💃kendimi zor tuttum test almamak için ve kendime dedim ki adet geçene kadar test falan yok, her niyetlendiğinde kenara sadaka parası koy, yazık günah 🙈🙈inşallah başarabilirim🤲🤲

pozitifbiri pozitifbiri melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 cans16 cans16 A aysesngul ve diğer canım kızlar, bugün hastanenin yakınlarına gittim tabii hastanenin yanında ne olur, 🤔🤔🤔evet evet bildiniz zibil gibi eczane💃💃💃kendimi zor tuttum test almamak için ve kendime dedim ki adet geçene kadar test falan yok, her niyetlendiğinde kenara sadaka parası koy, yazık günah 🙈🙈inşallah başarabilirim🤲🤲
Ay keske su kadar iradem olsa ama sifir yagmur yagiyordu bugun ama ben akilli ne yaptim gittim fisek gibi bi hizla test aldim nolcaksa ogrenince sanki 💃😅

Hayıt hakkında hiç bilgim yok etkileri neler bilmiyorum.pazartesi günü kadın doğuma gidip muayene ol doktor bir baksın nedir ne değildir. Biz sadece tahmin yürütebiliyoruz. Belki bu yaşadığın yerleşmedir ve hala hcg yeterince yükselmemiştir.

Yada regl yaşıyorsun ve testlerde bir anormallik var. Hep aynı marka ile mi test yapmıştın? Hangi markaydı
Doğru söylüyorsun. Aynı marka innovita canım

İnşallah başarabilirsin. Bende çok isterdim ama irade sıfıırr

Kızlar testime acil bakar mısınız çatlama 4 Kasım'da oldu bugün adet günüm olmadım da n yaptım negatifti biraz önce öylesine test yaptım gölge çıkmaya başladı anında ama çok geç değil mi gebelik olması içinde kimyasal mi yada test mı bozuk anlamadım
Bana negatif gibi geldi 😔

Bı doktor bana dediki 0i geçen 1-2-3 olan beta HCG idrara karisirmis testinkide çok hassassa böyle silik çizgi çıkartıyor o kadar çok başıma geldi ki seni çok iyi anlıyorum şuan 😔 ama adet olmadın bekle bakalım.benim cuma kanda 2.0 çıkmıştı negatifti pazartesi 37 çıktı adet olmadıkça heran yukselebilir

Vallahi tebrik ederim ciddi irade göstermişin🥳🥳 o kadar doğru söyledin ki şu boşa yaptığım testler yerine sadaka verseydim daha iyi olurdu

Ay keske su kadar iradem olsa ama sifir yagmur yagiyordu bugun ama ben akilli ne yaptim gittim fisek gibi bi hizla test aldim nolcaksa ogrenince sanki 💃😅
Canım yumurtlamadan 6 gün sonra bir baslasiysam hergun test yaptım 😂😂 sonunda öğrendim ve rahatladim çok şükür 🥰

Olsun napalim buna da şükür 😅 ben de ölçtüm dpo7 bugün. Daha çok yeni sayılırız ateşlerde 🤭
Yapıldı mı test canım👀 görelim...
pozitifbiri pozitifbiri ateşim 1 saat rotarlı 37 çıktı. Alarmı kapatıp uyumuşum 🙈🙈

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-19-10-02-09-100_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-11-19-10-02-09-100_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 56
Back