• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

cans16 cans16 kuzucum üzülme bekleyelim bakalım biraz daha. Acaba yumurtluyor olabilir misin ya da kist falan belki ?bilemedim ki

İyi aksamlar kizlar cok darda kaldim bisey sormak istiyorum oncelikle evlendigimden beri korunmuyorum bir dusugum var tam bir yil gecti ve olmadi bir daha .yumurtlamadan birgun once ve birgun sonra iliskim oldu malesef yumurtlama gunu birliktelik olmadi esimin isi dolayisiyla adete 4 gun kaldi bir haftadir belim ve ozellikde sag kasigimda ince ince agri var arada alt karnima vuruyor adetten 10 gun once goguslerim balon gibi siser ve acirdi simdi onlarin hic biri yok sadece adet agrisi var kasiklarimda boyle olup hamile olaniniz varmi sabah test yapsam sonuc alabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim lutfen 🥹

Kızlar bısey sorcam sıze bu yumurtlama olayları bana bıraz karısık gelıyorda.ben 24-25 gunde bır adet olurum.duzenım bu sekılde.benım degerlendırmem gereken aralık tam olarak ne.bu ay sadece yuvarlak ıcıne aldıgım gunlerı degerlendrebıldm.kacırdım demı en onemlı gunlerı :(((
24-25 günde oluyorsan canım adetin 10-11. Günleri civarı yumurtan catlıyor demek bence aralıklı ilişki ile güzel yakalamıssınız

24-25 günde oluyorsan canım adetin 10-11. Günleri civarı yumurtan catlıyor demek bence aralıklı ilişki ile güzel yakalamıssınız
33 gunde oluyorum 17_19 gunleri oldu yumurtlama artik anlar olduk iyice uzulmustum yumurtlama gunu olmadi diye agrilarim olunca sastim kaldim sabah yapsam mi test acaba cikarmiki 🥴

33 gunde oluyorum 17_19 gunleri oldu yumurtlama artik anlar olduk iyice uzulmustum yumurtlama gunu olmadi diye agrilarim olunca sastim kaldim sabah yapsam mi test acaba cikarmiki 🥴
Bat ne zaman canım ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti

A aysesngul canım biz adete 8 gün kala deli gibi test yapan aklı evveller grubuyuz🥳🥳🥳 bu soruyu yanlış gruba sordun... Biz test yapacak adama dur yapma demeyiz, hatta dört gözle at da yorumluyalım deriz... Sabah sen yap erken gebelik testini, yolla yakışıklı bi resminiiii bakalım görelim 🤲🤲🤲🤲
Hahahah ya once goreydimde keske o guruba bende katilaydim 😅 dort gozle bekliyorum adeta bakalim ins vardir hayirliisiyla sabah atarim negatif yada degil seklinde 🫶

pozitifbiri pozitifbiri Eymen01 Eymen01 benim kasıklarımdakı batma ve alt karnımda ağrı var, üşüttü mü acep. Diğer bebeklerde böyle takipte değildim, hatırlamıyorum.
Canım bence belirti için erken bende gecikene kadar hiç belirti yoktu birazda stresten oluyo takma sal biraz benim bu ay hiç umudum yoktu gecikene kadarda test vs yapmadım ve şuan benimle herkesin vücudu farklı tabi inşallah bu ağrılar bebişin yerleşme ağrılarıdır ☺️💕😘

pozitifbiri pozitifbiri Eymen01 Eymen01 benim kasıklarımdakı batma ve alt karnımda ağrı var, üşüttü mü acep. Diğer bebeklerde böyle takipte değildim, hatırlamıyorum.
Canim benim de gündüz aynıydı. Şimdi geçti. Misafirim de vardı. Arada yokladı geri gitti. Ama görüyorsun belirti olsa da test negatif yani bekliyoruz 🤗

Back