KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yoksa eğer çıkmasın kuzu , sonra üzülüyoruz hayal kırıklığı oluyor. Hiç kafa karıştırmasın namıssız

pozitifbiri melisaa93 fnd_50 cans16 A aysesngul ve diğer canım kızlar, bugün hastanenin yakınlarına gittim tabii hastanenin yanında ne olur, evet evet bildiniz zibil gibi eczanekendimi zor tuttum test almamak için ve kendime dedim ki adet geçene kadar test falan yok, her niyetlendiğinde kenara sadaka parası koy, yazık günah inşallah başarabilirim

Ay keske su kadar iradem olsa ama sifir yagmur yagiyordu bugun ama ben akilli ne yaptim gittim fisek gibi bi hizla test aldim nolcaksa ogrenince sanki

Doğru söylüyorsun. Aynı marka innovita canım

İnşallah başarabilirsin. Bende çok isterdim ama irade sıfıırr

Bana negatif gibi geldi

Bı doktor bana dediki 0i geçen 1-2-3 olan beta HCG idrara karisirmis testinkide çok hassassa böyle silik çizgi çıkartıyor o kadar çok başıma geldi ki seni çok iyi anlıyorum şuan ama adet olmadın bekle bakalım.benim cuma kanda 2.0 çıkmıştı negatifti pazartesi 37 çıktı adet olmadıkça heran yukselebilir

Vallahi tebrik ederim ciddi irade göstermişin o kadar doğru söyledin ki şu boşa yaptığım testler yerine sadaka verseydim daha iyi olurdu

Ay keske su kadar iradem olsa ama sifir yagmur yagiyordu bugun ama ben akilli ne yaptim gittim fisek gibi bi hizla test aldim nolcaksa ogrenince sanki
Canım yumurtlamadan 6 gün sonra bir baslasiysam hergun test yaptım sonunda öğrendim ve rahatladim çok şükür

Olsun napalim buna da şükür ben de ölçtüm dpo7 bugün. Daha çok yeni sayılırız ateşlerde
Yapıldı mı test canım görelim...
pozitifbiri ateşim 1 saat rotarlı 37 çıktı. Alarmı kapatıp uyumuşum

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-19-10-02-09-100_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…