- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Ay keske su kadar iradem olsa ama sifir yagmur yagiyordu bugun ama ben akilli ne yaptim gittim fisek gibi bi hizla test aldim nolcaksa ogrenince sankipozitifbiri melisaa93 fnd_50 cans16 A aysesngul ve diğer canım kızlar, bugün hastanenin yakınlarına gittim tabii hastanenin yanında ne olur, evet evet bildiniz zibil gibi eczane kendimi zor tuttum test almamak için ve kendime dedim ki adet geçene kadar test falan yok, her niyetlendiğinde kenara sadaka parası koy, yazık günah inşallah başarabilirim
Doğru söylüyorsun. Aynı marka innovita canımHayıt hakkında hiç bilgim yok etkileri neler bilmiyorum.pazartesi günü kadın doğuma gidip muayene ol doktor bir baksın nedir ne değildir. Biz sadece tahmin yürütebiliyoruz. Belki bu yaşadığın yerleşmedir ve hala hcg yeterince yükselmemiştir.
Yada regl yaşıyorsun ve testlerde bir anormallik var. Hep aynı marka ile mi test yapmıştın? Hangi markaydı
İnşallah başarabilirsin. Bende çok isterdim ama irade sıfıırrpozitifbiri melisaa93 fnd_50 cans16 A aysesngul ve diğer canım kızlar, bugün hastanenin yakınlarına gittim tabii hastanenin yanında ne olur, evet evet bildiniz zibil gibi eczane kendimi zor tuttum test almamak için ve kendime dedim ki adet geçene kadar test falan yok, her niyetlendiğinde kenara sadaka parası koy, yazık günah inşallah başarabilirim
Benimde hiç yok ve erken oldu anlayamadım valla nedenCanım bu ay ben de hayıt tohumu kapsülü kullandım deli gibi adet kanamam var, o mu yaptı acaba
Doktora gitmeden öğrenemeyeceğim bilemiyorum ki 1 yıl oluyor nerdeyse kadın doğuma gideli belkide kist olducans16 kuzucum üzülme bekleyelim bakalım biraz daha. Acaba yumurtluyor olabilir misin ya da kist falan belki ?bilemedim ki
Sagol kuzummmmm sende durumlar neYaaaaaa ciddi misin çok sevindim hayırlı olsun canım benim
Bana negatif gibi geldiKızlar testime acil bakar mısınız çatlama 4 Kasım'da oldu bugün adet günüm olmadım da n yaptım negatifti biraz önce öylesine test yaptım gölge çıkmaya başladı anında ama çok geç değil mi gebelik olması içinde kimyasal mi yada test mı bozuk anlamadım
2 gün sonra tekrarla canım hafif bir çizgi var koyulasicak mi bakalimKızlar beklemiş testim de cizgi çıkmıştı, su damlattım sanki kırmızılaştı çizgioynayın bakalım ne göreceğiz
Bı doktor bana dediki 0i geçen 1-2-3 olan beta HCG idrara karisirmis testinkide çok hassassa böyle silik çizgi çıkartıyor o kadar çok başıma geldi ki seni çok iyi anlıyorum şuan
Vallahi tebrik ederim ciddi irade göstermişinpozitifbiri melisaa93 fnd_50 cans16 A aysesngul ve diğer canım kızlar, bugün hastanenin yakınlarına gittim tabii hastanenin yanında ne olur, evet evet bildiniz zibil gibi eczane kendimi zor tuttum test almamak için ve kendime dedim ki adet geçene kadar test falan yok, her niyetlendiğinde kenara sadaka parası koy, yazık günah inşallah başarabilirim
Canım yumurtlamadan 6 gün sonra bir baslasiysam hergun test yaptımAy keske su kadar iradem olsa ama sifir yagmur yagiyordu bugun ama ben akilli ne yaptim gittim fisek gibi bi hizla test aldim nolcaksa ogrenince sanki
Yaaa ne guzel saglikla huzurla gelsin gelsinCanım yumurtlamadan 6 gün sonra bir baslasiysam hergun test yaptımsonunda öğrendim ve rahatladim çok şükür
Yapıldı mı test canımYaaa ne guzel saglikla huzurla gelsin gelsin
kızlar destina naptı kullanıcı adını tam yazamadım etıketlıyım
Yapıldı mı test canımgörelim...
pozitifbiri ateşim 1 saat rotarlı 37 çıktı. Alarmı kapatıp uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?