biraz daha kaset test ile takip edip çizgi daha netleşince kan ver bence.Artımed epey güvenilir diye biliyoruzMayısta da böyle olmuştu canm geç çıktı adet günümde ve kimyasal oldu haziran da tekrar hamile kaldım ve düşükle sonuçlandi malesef kan versem bilemedim
Tmm canım çok sağolYumurtlama öncesi bol sıvı bol yürüyüş genel olarak sağlıklı beslenme birde avokado yumurtlamadan sonra diyorlar
Bende bu topikte çok ovulunce aldım artimedbiraz daha kaset test ile takip edip çizgi daha netleşince kan ver bence.Artımed epey güvenilir diye biliyoruz
geçen bende aynısını yaşadım su damlatınca bildiğin çizgi çıktı ama sonuç olarak bugün regl oldumKızlar beklemiş testim de cizgi çıkmıştı, su damlattım sanki kırmızılaştı çizgioynayın bakalım ne göreceğiz
Hayırlı haberler inşallahTmm canım çok sağol
Ne oldu sızın test hala ses yokmuBursada anadolu hastanesine gittim ama yok hala ne siteye ne telefonla ulabiliyorum
Cok miniik bir kese var dedi sadece degerim dusuk cikiyormus bnce oda gec dollenmeden kaynaklidir diyorum artik herseyin hayirlisini versin rabbim
Bir daha bu hastaneye gideni kessinler telefonla ulaştım sonuç çıkmış ama söylemiyor mail atıcam dedi 40 dk oldu mail yok şimdi yine aradım açmıyorlarNe oldu sızın test hala ses yokmu
Hayır 4 gün var normalde ama yazmıştım burdada açık renk akıntım var 5 gündürcans16 Adetin geçti mi canım
Allah Allah çok ilginç ya.canım sabırla bekleyelim bakalım reglin geçsin tekrar yaparsın
Allah allah enteresan belırtıler hep gosterıyor aslında.akıntı olması daha da kafa karıstırıcı.bıraz daha bekleyecegız mecburen
Çok inanmıştım, hakkında hayırlısı olsun kuzum. Sonraki aya inşallah
Ben anlamadım adetse bu 8 gün erken geldi ve çok az. Geçen ay gününde olmuştu o da azdı ama bunun kadar az değil bu ped e bulaşmıyor bileAllah allah enteresan belırtıler hep gosterıyor aslında.akıntı olması daha da kafa karıstırıcı.bıraz daha bekleyecegız mecburen
Hayıt hakkında hiç bilgim yok etkileri neler bilmiyorum.pazartesi günü kadın doğuma gidip muayene ol doktor bir baksın nedir ne değildir. Biz sadece tahmin yürütebiliyoruz. Belki bu yaşadığın yerleşmedir ve hala hcg yeterince yükselmemiştir.Ovülasyon testimde böyleydi bugün. Bende bi problem var ama ne doktora gitsem iyi olacak. Bu ay 5-6 gün kadar hayıt kullandım ondanmıdır acaba…Nuhra2 imagination forever melisaa93 T TASUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?