- 14 Mayıs 2021
- 4.906
- 10.050
- 158
Ben ota fln karşı oldugum ıcın hıc bılmıyorum otlar cok zararlı etkıler yapabılıyor,kürlerde öyle.o yuzden korkuyorum oyle şeylerdenOvülasyon testimde böyleydi bugün. Bende bi problem var ama ne doktora gitsem iyi olacak. Bu ay 5-6 gün kadar hayıt kullandım ondanmıdır acaba… @Nuhra2imagination forever @melisaa93 T TASUU
Canım bu ay ben de hayıt tohumu kapsülü kullandım deli gibi adet kanamam var, o mu yaptı acabaOvülasyon testimde böyleydi bugün. Bende bi problem var ama ne doktora gitsem iyi olacak. Bu ay 5-6 gün kadar hayıt kullandım ondanmıdır acaba… @Nuhra2imagination forever @melisaa93 T TASUU
24-25 günde oluyorsan canım adetin 10-11. Günleri civarı yumurtan catlıyor demek bence aralıklı ilişki ile güzel yakalamıssınızKızlar bısey sorcam sıze bu yumurtlama olayları bana bıraz karısık gelıyorda.ben 24-25 gunde bır adet olurum.duzenım bu sekılde.benım degerlendırmem gereken aralık tam olarak ne.bu ay sadece yuvarlak ıcıne aldıgım gunlerı degerlendrebıldm.kacırdım demı en onemlı gunlerı((
Canım 15.37 yazıyor sonuç alma kağıdında
Hadiiiii hayırlı olsun canım benim inşallahCanım saat olarak 15.37de çıkacak sonuçama yinede çok teşekkür ederim inşallah hislerniz doğru çıkar
Yaaaaaa ciddi misin çok sevindim hayırlı olsun canım benimKuzu hamıleyim
33 gunde oluyorum 17_19 gunleri oldu yumurtlama artik anlar olduk iyice uzulmustum yumurtlama gunu olmadi diye agrilarim olunca sastim kaldim sabah yapsam mi test acaba cikarmiki24-25 günde oluyorsan canım adetin 10-11. Günleri civarı yumurtan catlıyor demek bence aralıklı ilişki ile güzel yakalamıssınız
Bat ne zaman canım ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti33 gunde oluyorum 17_19 gunleri oldu yumurtlama artik anlar olduk iyice uzulmustum yumurtlama gunu olmadi diye agrilarim olunca sastim kaldim sabah yapsam mi test acaba cikarmiki
Bat23 kasim yarin 12 . Gun oluyo erken gebelik testi var elimde artimedBat ne zaman canım ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
Hesabında yanlışlık var canım yarın 12. Gün oluyorsa bat 21 Kasım olur. Bat 23 kasımda 4-5 günün var demektir kuzum istersen biraz daha bekle.Bat23 kasim yarin 12 . Gun oluyo erken gebelik testi var elimde artimed
Yumurtlamadan 16 gun sonra adet oluyorum balim ben ondan oyle ama dedigin gibi yarin 4 gun kaliyor adeteHesabında yanlışlık var canım yarın 12. Gün oluyorsa bat 21 Kasım olur. Bat 23 kasımda 4-5 günün var demektir kuzum istersen biraz daha bekle.
Hahahah ya once goreydimde keske o guruba bende katilaydim
Canım bence belirti için erken bende gecikene kadar hiç belirti yoktu birazda stresten oluyo takma sal biraz benim bu ay hiç umudum yoktu gecikene kadarda test vs yapmadım ve şuan benimle herkesin vücudu farklı tabi inşallah bu ağrılar bebişin yerleşme ağrılarıdırpozitifbiri Eymen01 benim kasıklarımdakı batma ve alt karnımda ağrı var, üşüttü mü acep. Diğer bebeklerde böyle takipte değildim, hatırlamıyorum.
Canim benim de gündüz aynıydı. Şimdi geçti. Misafirim de vardı. Arada yokladı geri gitti. Ama görüyorsun belirti olsa da test negatif yani bekliyoruzpozitifbiri Eymen01 benim kasıklarımdakı batma ve alt karnımda ağrı var, üşüttü mü acep. Diğer bebeklerde böyle takipte değildim, hatırlamıyorum.
Gel gel kuzuu, sen de gel, ne olursan gel... Hoş gel sefa gelHahahah ya once goreydimde keske o guruba bende katilaydimdort gozle bekliyorum adeta bakalim ins vardir hayirliisiyla sabah atarim negatif yada degil seklinde
Testte ecük ışık olaydı da mesaiyi kapataydık, yoksa çalışmaya devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?