- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Ay hala yok mu??hala yok yaa bekledikçe geriliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hala yok mu??hala yok yaa bekledikçe geriliyorum
Sonuca gerek yok dokuz doğurdukhala yok yaa bekledikçe geriliyorum
Hala yokAy hala yok mu??
Zorla içiyorlar zaten ,off yine geldi diyor
Hahahahaha benimkide bugün güldü kaşıkla gelince hahhahaha o zaman bende bir yemek kaşığı verim ancaYemek kaşığı veriyorum ben ,seninki ufak tefek biseyse tatlı kaşığı ver
Yok canım ya çatlıcammmSonuca gerek yok dokuz doğurduk
Birde çiğ kabak çekirdeği iyi diyorlarHahahahaha benimkide bugün güldü kaşıkla gelince hahhahaha o zaman bende bir yemek kaşığı verim anca
özeldemı verdınız yoksa aıle hekımlıgındemı aıle hekımlıgıyse yarına kalır oYok canım ya çatlıcammm
keçiboynuzu pekmezi,bal,kuruyemiş çok iyi.ama işte yapabilene :) üşengeclıkten erınıyoruz bız.bu ay tutmadıysa bıdakı aya hergun baslıcam bendeBirde çiğ kabak çekirdeği iyi diyorlar
Maalesef ya devami pek gelemiyor aldm bakalm yiyecekmikeçiboynuzu pekmezi,bal,kuruyemiş çok iyi.ama işte yapabilene :) üşengeclıkten erınıyoruz bız.bu ay tutmadıysa bıdakı aya hergun baslıcam bende
yok canım ne kusuru daha samimi olmuş kendimi aileden biri gibi hissettimya yazdıktan sonra farkettim kuzu kusura bakma ya
Haha sağol canim durda onuda alim zaten severBirde çiğ kabak çekirdeği iyi diyorlar
Al al denemekten zarar gelmez günde bir avuçmuş deneyeceğim bakalm bnde duydugumuza atlıyoruzHaha sağol canim durda onuda alim zaten sever
adamlar ejderhaya dönsün de görün gününüzüAl al denemekten zarar gelmez günde bir avuçmuş deneyeceğim bakalm bnde duydugumuza atlıyoruz
zaten bızım gıbı cabalasalar boyle ugrasmayız da işte neyse onlarıda oyle kabul edıyoruz :)Maalesef ya devami pek gelemiyor aldm bakalm yiyecekmi
hahah çok güldüm DDDadamlar ejderhaya dönsün de görün gününüzü
Özelde verdim canım ne e nabızda ne kendi sitesinde göremiyorumözeldemı verdınız yoksa aıle hekımlıgındemı aıle hekımlıgıyse yarına kalır o
aslında 1 saate cıkar ozelde ama.genelde barkodlu bı kod verıyorlar kendı sıtelerınde cıkıyor o kodu yazınca.Bı yarım saat daha bekleyın de olmadı bı ararsınız hastaneyı.bızde sızınle beklemedeyız :)Özelde verdim canım ne e nabızda ne kendi sitesinde göremiyorum
Haha aynen canım denemekte fayda var bende denicem dediğin için sağolAl al denemekten zarar gelmez günde bir avuçmuş deneyeceğim bakalm bnde duydugumuza atlıyoruz
Hahaa Yandık o zmanadamlar ejderhaya dönsün de görün gününüzü
Her an çıkabilir çok heyecanlı ama sizin bat gününe var dimi dahaÖzelde verdim canım ne e nabızda ne kendi sitesinde göremiyorum