KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Sisteme girmiyor. Arıyorum arama başarısız diyip kapanıyor. Bütün herşey beni buluyor

canım ara bence 5 olmadan dosya numaranı al hastanenin sitesinden bak çıkmıştır artık sonuç
Elimde canım dosya numarası giremiyorum sitesine. İlk başta girdim hep hata verdi simdide siteye girmiyor hastaneyi aradım arama başarısız diyor

Kızlar testime acil bakar mısınız çatlama 4 Kasım'da oldu bugün adet günüm olmadım da n yaptım negatifti biraz önce öylesine test yaptım gölge çıkmaya başladı anında ama çok geç değil mi gebelik olması içinde kimyasal mi yada test mı bozuk anlamadım

Eklentiler

• IMG_20221118_170047.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20221118_170017.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 54
cok hafif gölge var bir kaç gün bekleyin geç döllenme muhtemelen

regl olmadığın sürece umut var :) geç döllenme olabilir.adetten 15 gün sonra öğrenen bile var sabırla takip et bence :)

regl olmadığın sürece umut var :) geç döllenme olabilir.adetten 15 gün sonra öğrenen bile var sabırla takip et bence :)
Mayısta da böyle olmuştu canm geç çıktı adet günümde ve kimyasal oldu haziran da tekrar hamile kaldım ve düşükle sonuçlandi malesef kan versem bilemedim

Kizlar bugun doktora gitim doktor keseyi gordum dedi ama cok ufak normalde deger 2000 lerde olmasi lazim dedi seninki dusuk dedi 2 gunde bir acilde kan ver takip edelim dedi ama ewde kanaman olirsada korkma kimyasal olabilirsin dedi dualarınızı bekliyorum canlarim benm duam sizlerle alh kimsenin kucagini bos koymasin rabbim

Canım sağlıklıysa ve yanında olacaksa sana sıkı sıkı tutunur hiç endişelenme. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…