canım ara bence 5 olmadan dosya numaranı al hastanenin sitesinden bak çıkmıştır artık sonuçÖzelde verdim canım ne e nabızda ne kendi sitesinde göremiyorum
Yumurtlama öncesi bol sıvı bol yürüyüş genel olarak sağlıklı beslenme birde avokado yumurtlamadan sonra diyorlarHaha aynen canım denemekte fayda var bende denicem dediğin için sağol
Daha başka birşey varsa söyleyin kızlar herşeyi denemeye hazırım bu ay
Sisteme girmiyor. Arıyorum arama başarısız diyip kapanıyor. Bütün herşey beni buluyoraslında 1 saate cıkar ozelde ama.genelde barkodlu bı kod verıyorlar kendı sıtelerınde cıkıyor o kodu yazınca.Bı yarım saat daha bekleyın de olmadı bı ararsınız hastaneyı.bızde sızınle beklemedeyız :)
Elimde canım dosya numarası giremiyorum sitesine. İlk başta girdim hep hata verdi simdide siteye girmiyor hastaneyi aradım arama başarısız diyorcanım ara bence 5 olmadan dosya numaranı al hastanenin sitesinden bak çıkmıştır artık sonuç
Elimde canım dosya numarası giremiyorum sitesine. İlk başta girdim hep hata verdi simdide siteye girmiyor hastaneyi aradım arama başarısız diyor
Kızlar testime acil bakar mısınız çatlama 4 Kasım'da oldu bugün adet günüm olmadım da n yaptım negatifti biraz önce öylesine test yaptım gölge çıkmaya başladı anında ama çok geç değil mi gebelik olması içinde kimyasal mi yada test mı bozuk anlamadım
regl olmadığın sürece umut var :) geç döllenme olabilir.adetten 15 gün sonra öğrenen bile var sabırla takip et bence :)Kızlar testime acil bakar mısınız çatlama 4 Kasım'da oldu bugün adet günüm olmadım da n yaptım negatifti biraz önce öylesine test yaptım gölge çıkmaya başladı anında ama çok geç değil mi gebelik olması içinde kimyasal mi yada test mı bozuk anlamadım
Mayısta da böyle olmuştu canm geç çıktı adet günümde ve kimyasal oldu haziran da tekrar hamile kaldım ve düşükle sonuçlandi malesef kan versem bilemedimregl olmadığın sürece umut var :) geç döllenme olabilir.adetten 15 gün sonra öğrenen bile var sabırla takip et bence :)
Test bozuk olabilir mi acaba artimed test ama damlatiktan sonra bı dk gecmeden bı gölge belirdi hemencok hafif gölge var bir kaç gün bekleyin geç döllenme muhtemelen
2-3 gün geçsin net olurTest bozuk olabilir mi acaba artimed test ama damlatiktan sonra bı dk gecmeden bı gölge belirdi hemen
Kendi sonucum gibi bekliyorum suanElimde canım dosya numarası giremiyorum sitesine. İlk başta girdim hep hata verdi simdide siteye girmiyor hastaneyi aradım arama başarısız diyor
Bende meraklandım cidden nasıl hastaneymıs bu allah allah ınsan sınır olurKendi sonucum gibi bekliyorum suan
Vallahi çıldırcam girmiyor siteye telefonlar aynı arama yapılamadı diyip kapnıyorKendi sonucum gibi bekliyorum suan
Bursada anadolu hastanesine gittim ama yok hala ne siteye ne telefonla ulabiliyorumBende meraklandım cidden nasıl hastaneymıs bu allah allah ınsan sınır olur
Yarın sabah tekrar yapacam teşekkür ederim2-3 gün geçsin net oluryarın sabah başka testle de deneyin içiniz rahat etmezse
Canım sağlıklıysa ve yanında olacaksa sana sıkı sıkı tutunur hiç endişelenme. Dualarım seninleKizlar bugun doktora gitim doktor keseyi gordum dedi ama cok ufak normalde deger 2000 lerde olmasi lazim dedi seninki dusuk dedi 2 gunde bir acilde kan ver takip edelim dedi ama ewde kanaman olirsada korkma kimyasal olabilirsin dedi dualarınızı bekliyorum canlarim benm duam sizlerle alh kimsenin kucagini bos koymasin rabbim
Canım ben predictor hiç kullanmadim yurt disindayim burda en iyi marka clearbulu dijital türkiyedede var gebelik yoksa yok yaziyor varsada kac haftalik onu yaziyor 1.2 yada 3.4 yaziyor varsaO test nasıl başka önerebileceğiniz var mı ? Predictor erken gebelik güvenilir mi
Tesekur ederm cnmCanım sağlıklıysa ve yanında olacaksa sana sıkı sıkı tutunur hiç endişelenme. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?