• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

aynen öyle hayırlısı olsun. Bu arada kimyasal gebelik tam olarak nedir? Nasıl anladınız öyle olduğunu? Eğer kötü bir anı hatırlattıysam bunu sorup kusura bakmayın bu arada
Reglim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı değerim yükselirken bi anda düştü gecikmenin 10. Günü düşük yapıp regl oldum. Test yapmayan ve geciken her kadın aslında yaşıyormuş bu durumu.

Folik asit takviyesi çok önemliymiş sanırım ben de onu kullanıyorum, birkaç gündür iş yoğunluğundan hep unutuyorum ama :KK43: ben de instagramda bir sayfada görmüştüm bu jel baya popüler galiba, bu ay olmazsa ben de onu alabilirim. :) Bu arada siz ne kadar zamandır deniyordunuz?
gecen ay oluruna bıraktım yani üstünde durmadık olmadı ama bu ay ovu testleri aldım takip ettim ilk defa deniyorum bakalım ne olacak benim bat 2 kasım heyecanla bekliyorum artık inşaallah olur kasım ayını hep cok sevmişimdir hepimiz hamiş kalırız :)

Reglim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı değerim yükselirken bi anda düştü gecikmenin 10. Günü düşük yapıp regl oldum. Test yapmayan ve geciken her kadın aslında yaşıyormuş bu durumu.
kimyasal gebelik dedikleri mı acaba

Anladım inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsınız, benim de normalde çok düzenli olur ama geçen ay 5 gün kadar gecikti ve ben de çok şaşırdım hatta. Test yaptığımda negatif gördüm ama direkt 5. gün sonunda da oldum ama hiç olmadığı kadar ağrı oldu bir gün öncesinde ben de çok şaşırdım hatta. Bir de bir şey okudum burada. Gebe kalacak kadınlar için rahim kendini hazırlıyormuş ve öncesindeki birkaç ay reglisinde gecikme oluyormuş falan diye, tabi ne kadar doğru bilmiyorum :D

Anladım inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsınız, benim de normalde çok düzenli olur ama geçen ay 5 gün kadar gecikti ve ben de çok şaşırdım hatta. Test yaptığımda negatif gördüm ama direkt 5. gün sonunda da oldum ama hiç olmadığı kadar ağrı oldu bir gün öncesinde ben de çok şaşırdım hatta. Bir de bir şey okudum burada. Gebe kalacak kadınlar için rahim kendini hazırlıyormuş ve öncesindeki birkaç ay reglisinde gecikme oluyormuş falan diye, tabi ne kadar doğru bilmiyorum :KK70:
Evet doğru 😁 inşallah hamile kalırsın bu ay. Ama öyle oluyor genelde rahim kendini hazırlıyor

gecen ay oluruna bıraktım yani üstünde durmadık olmadı ama bu ay ovu testleri aldım takip ettim ilk defa deniyorum bakalım ne olacak benim bat 2 kasım heyecanla bekliyorum artık inşaallah olur kasım ayını hep cok sevmişimdir hepimiz hamiş kalırız :)
İnşallah :) kasım ayı benim doğum günüm, benim regl olmama 8 gün var. Hep diyorum hamile kalırsam bu ay kendime doğum günü heditesi vemiş olacağım :D Bu ay ben de ovülasyon testi aldım ama beni çok stres etti. İş yerinde elimde plastik bardak ile saklayarak tuvalete falan gitmeye çalışmak çok sıktı :D o yüzden bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay düzenli cinsel ilişki ile devam edeceğim, zaten yumurtlama dönemini anlıyor insan hem kasık ağrısı hem akıntı vs. yani kişiden kişiye değişir ama ben o testleri yaparken çok stres oldum :( bir de insan devamlı bunu düşünür oluyor, akışına bırakınca belki daha rahat olur.

Anladım inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsınız, benim de normalde çok düzenli olur ama geçen ay 5 gün kadar gecikti ve ben de çok şaşırdım hatta. Test yaptığımda negatif gördüm ama direkt 5. gün sonunda da oldum ama hiç olmadığı kadar ağrı oldu bir gün öncesinde ben de çok şaşırdım hatta. Bir de bir şey okudum burada. Gebe kalacak kadınlar için rahim kendini hazırlıyormuş ve öncesindeki birkaç ay reglisinde gecikme oluyormuş falan diye, tabi ne kadar doğru bilmiyorum :KK70:
benimde gecen ay 2 gün gecikti normalde hiç gecikmez günü gününe hatta bazen 1 2 günde erken olurum bende burda gördüm cogu o şekilde diğer ay hamile kalmış inşaallah bize de aynısı olmuştur.

İnşallah :) kasım ayı benim doğum günüm, benim regl olmama 8 gün var. Hep diyorum hamile kalırsam bu ay kendime doğum günü heditesi vemiş olacağım :KK70: Bu ay ben de ovülasyon testi aldım ama beni çok stres etti. İş yerinde elimde plastik bardak ile saklayarak tuvalete falan gitmeye çalışmak çok sıktı :KK70: o yüzden bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay düzenli cinsel ilişki ile devam edeceğim, zaten yumurtlama dönemini anlıyor insan hem kasık ağrısı hem akıntı vs. yani kişiden kişiye değişir ama ben o testleri yaparken çok stres oldum :KK43: bir de insan devamlı bunu düşünür oluyor, akışına bırakınca belki daha rahat olur.
bende stres oldum işyerinde yapamadım malum lavabolar ortak alan bide görünce soruyorlar hiç çekemem akşam eve gidince yapıyorum testleri daha rahat oluyor bazen sabah cıkmadan ama yakaladım yumurtlamayı :)senin az kalmış millet 10 gün kala gidip test yapıyor ama sen bekle haftaya test yap ama cıkar sonucu mutlaka hadi hayırlısı :)

bende stres oldum işyerinde yapamadım malum lavabolar ortak alan bide görünce soruyorlar hiç çekemem akşam eve gidince yapıyorum testleri daha rahat oluyor bazen sabah cıkmadan ama yakaladım yumurtlamayı :)senin az kalmış millet 10 gün kala gidip test yapıyor ama sen bekle haftaya test yap ama cıkar sonucu mutlaka hadi hayırlısı :)
ya benim de aynı ama mantık olarak bana şimdi yapsak bile çıkmaz gibi geliyor. Döllendiyse bile daha gidecek rahme tutunacak HCg salgılanak vs vs...

ya benim de aynı ama mantık olarak bana şimdi yapsak bile çıkmaz gibi geliyor. Döllendiyse bile daha gidecek rahme tutunacak HCg salgılanak vs vs...
aynen yapsa da cıkmaz en sağlamı regle 3 gün kala o zamn teste bile çıkıyor günler gecsede bizde yapsak hem heyecanlı hem stresli günler :)

Bende çantayı alıp lavaboya gidiyorum soruyorlar , ben pinpirikliyim peçete ıslak mendilim var diyorum😂

ya ben de yapmak istiyorum, kalbim yap diyor ama mantığım 10 gün kala hamilelik mi belli olur diyor :D :D O yüzden regl gecince yapacağım

ya ben de yapmak istiyorum, kalbim yap diyor ama mantığım 10 gün kala hamilelik mi belli olur diyor :KK70: :KK70: O yüzden regl gecince yapacağım
haftaya erken gebelik testleri var dene bence burda o şekilde cok erken ögrenenler var okudukça gördüm

IMG_20221019_225556.jpg
kızlar merhaba bende bu ay ovulasyona başladım bugün yaptım tekrar silik çıktı çatlama olabilir mi?

Back