İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim merakla bekliyorumfnd_50 hoşgeldiiin moral bozmak yok yeni ay yeni umutlar bak ben de beklemedeyim testler nanay ama hamile hissediyorum kendimi inatla pozitifbiri @Deepblues bugün ateşi sabitledi dünküyle aynı oldu 3 gün kaldı bata hadi bakalım
Çok değilse anlamlı değil yani sıkınca çoğu kişinin biraz gelir o hep içinde var bı damla,mesela benim de sıkınca bı damla kadar geliyor geçen ay prolaktin 12 geldi regl 2.gunde normal geldi yaniSıkınca canım
Programda değil canım galeridenBen sanırım beceremiyorumbütün programlarda da denedim
İstersen fotoğraf at yapmaya çalışalımBen sanırım beceremiyorumbütün programlarda da denedim
İyi sizinki bizimki çocuk yapma olayı işin içine girince (ki benden cok ısteyen o) birden görev bilincine baglayıp saçma sapan karnı agrıyo bılmem ne oluyo yapamıyoruz onemlı gunlerdeEşim diyo ki olsa güzel olmasa da güzelçalışmalara devam
Ne zaman yaptın canım yani ilk idrar mı akşam mı bir de bata kaç gün varkızlar bu filtresiz ben öyle görmek istediğim için mi çizgi görüyorum sizde bakarmısınız
Ahahahİyi sizinki bizimki çocuk yapma olayı işin içine girince (ki benden cok ısteyen o) birden görev bilincine baglayıp saçma sapan karnı agrıyo bılmem ne oluyo yapamıyoruz onemlı gunlerde
2 saat oldu bugün çok geç uyandım geç yaptım bata 4 gün var canım 21 kasım belirtim yok aslında ama ümitleniyor insanNe zaman yaptın canım yani ilk idrar mı akşam mı bir de bata kaç gün var
Yani çok emin olamadım canım filtreden de çok göremedim. Bir de 2 gün sonra ilk idrarla bakalım istersen. Varsa daha belli olur2 saat oldu bugün çok geç uyandım geç yaptım bata 4 gün var canım 21 kasım belirtim yok aslında ama ümitleniyor insan
Yok yok biz elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakıyoruz. Umutsuzluğa kapılmıyoruzİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim merakla bekliyorumhoş buldum kendi çapımda gribe girdim geldim işte geri
Valla canım var desem değil yok desem hiç değilkızlar bu filtresiz ben öyle görmek istediğim için mi çizgi görüyorum sizde bakarmısınız
Gecen bı kıtap okudum kadın beynı erkek beynı dıye kıtapta dıyorkı erkeklerın genlerınde kovalamak varmıs (taa ilk toplumlarda avlanıyorlarmıs ya erkegın beynı bu sekılde çalısıyormus,evrimleşse bile genlerınde varmış bu)yaniii demem o ki o önemli günlerde biz gittiğimiz için oluyor bu hareketlerAhahahbizimkinde de bir naz bir niyaz bir kendini ağırdan satmalar
Yerleşme olabilir mi acaba bı test yapsanYok hayır zaten görünce çok enteresan geldi ilk defa yaşadım ve hala regl olmadım .
İnşallah bakalım erken test alsam mı bilemedim canım gün içinde burayı çok okuyorum ondan sanırım gece rüyama girdiYani çok emin olamadım canım filtreden de çok göremedim. Bir de 2 gün sonra ilk idrarla bakalım istersen. Varsa daha belli olur
Üst üste olunca kovalama gereği duymuyorlar işteGecen bı kıtap okudum kadın beynı erkek beynı dıye kıtapta dıyorkı erkeklerın genlerınde kovalamak varmıs (taa ilk toplumlarda avlanıyorlarmıs ya erkegın beynı bu sekılde çalısıyormus,evrimleşse bile genlerınde varmış bu)yaniii demem o ki o önemli günlerde biz gittiğimiz için oluyor bu hareketlerkaçsak nasıl kovalarlarda.ahh ahh işte
Ay bende gördüm geçen gün sabaha kadar 5 kere uyandım her birinde de test yapıyordum. Ay kabus gibi geceydi. Geçen sene 16 kasımda gebeliğimi öğrenmiştim bu senede aynı tarihte test yapmak istedim. Bir daha böyle saçmalık yapmayacağım. O güne anlam yükledim gecem sabah olmadı.İnşallah bakalım erken test alsam mı bilemedim canım gün içinde burayı çok okuyorum ondan sanırım gece rüyama girdi
Ay bende gördüm geçen gün sabaha kadar 5 kere uyandım her birinde de test yapıyordum. Ay kabus gibi geceydi. Geçen sene 16 kasımda gebeliğimi öğrenmiştim bu senede aynı tarihte test yapmak istedim. Bir daha böyle saçmalık yapmayacağım. O güne anlam yükledim gecem sabah olmadı.
Hatta test yapmadan sonucun ne olacağını anlamıştım çünkü tüm rüyalarımda bariz iki çizgi çıkıyordu. Bende negatif olacağını anladım çünkü şeytanın stratejisi bu. Benim beklentimi arttırıp ümitlendirip bir anda hayal kırıklığı yaşatıp isyan ettirmek. Çok şükür yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?