• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım bugün doktordaydım 3aydır deniyoruz dedim iki aydır denememize ramen ve normal bir seneye kadar dedi göğüsümden süt geldiğini demeye unuttum sonra tekrar aradım dedim takip etmemi söylemiş doktor almanyada yaşıyorum hemen randevu vermiyorlar bir iki ay sonra anca veriyorlar anlicağın birşeyde yapmıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum sanırım olmicak böyle onlar yüzüne bir sene böyle gider gibi
Göğsünden süt sıkınca mi geliyor yoksa spontan halde mi geliyor

@oyy çok yoruldum, misafir vardı, pestilim çıktı🥵🥵🥵 anca okuyorumm
fnd_50 fnd_50 canım hoş geldin, sefa geldin. Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere🤲🤲🤲
@canancan11 canım maşallah bir damla idrarını boşa akıtmıyorsun 🤣🤣🤣bebişin seninledir inşallah 🤲🤲🤲
pozitifbiri pozitifbiri @Eymen01 ben dün iki tane test aldım 🙈🙈🙈 dayanamayıp dün yaptım tabikiii kalbim kadar temiz, oncemed diye bir marka, diğerini pazar sabahına saklıyorum 😊😅dayanabilirsemm 🤪🤪🤪
Çok teşekkür ederim canım benim hoş buldum amin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim inşallah hayırla😍

Back