• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi
Bende 35 yaşındayım canım benimde fsh 19 çıktı menopoz başlangıcı dedi sonra amh testi yaptı oda 0.68 çıktı zaten menopoz başlangıcı oldumu yumurtlarda azalıyor hayıt macunu kullandım 2 ay düzensiz geçen ay fsh testi yaptırdım 4 çıktı düştü yani bazen yaşadıgın streste çok etkiliyor

Ayy insllh inllsah allah razi olsun wallh icimi rahatladtiniz☺️🙏
Canım sen içini ferah tut, bence her şey güzel olacak. Ama yarın ne kese görünür ne de kalp atışı duyarsınız çünkü daha portakalda vitamin kendileri, en fazla doktor rahmini yorumlar, sanırım rahim kalınlaşıyor ya hamilelik oluyor ya adet.
İnşallah bebiş seninledir🤲🤲🤲

darwali darwali canım senin bat 7 kasımmış, baya baya geç döllenme seninki... Doktor onun için öyle demiştir... Adet tarihine göre 5+3 hafta olman gerek, onun için değer az gelmiştir.
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah🤲🤲

Canım sen içini ferah tut, bence her şey güzel olacak. Ama yarın ne kese görünür ne de kalp atışı duyarsınız çünkü daha portakalda vitamin kendileri, en fazla doktor rahmini yorumlar, sanırım rahim kalınlaşıyor ya hamilelik oluyor ya adet.
İnşallah bebiş seninledir🤲🤲🤲
Zaten bugun adet olacakmisim gibi belim karnim agriyor insllh bebektendir yorumun icin tskurler

Günaydın fıstıklar 🥰 sırf eğlencesine yaptığım test tabiiki negatif çıktı 🤣 buyrunuz melisaa93 melisaa93 T TASUU ben daha çarşambaya kadar test neyim yapmam,ateşim de yükselir belki o zamana 🤗 👍

Eklentiler

• IMG_20221118_064027.jpg
    IMG_20221118_064027.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2022-11-18-06-45-18-052_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-11-18-06-45-18-052_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 60
Günaydın fıstıklar 🥰 sırf eğlencesine yaptığım test tabiiki negatif çıktı 🤣 buyrunuz melisaa93 melisaa93 T TASUU ben daha çarşambaya kadar test neyim yapmam,ateşim de yükselir belki o zamana 🤗 👍
Sanki t2 yazan yerde gölge var gibi bana mı öylr geliyor canım

Test yaptınız mı ☺️ pozitifbiri pozitifbiri cans16 cans16 T TASUU
Ben yaparken regl oldum 🤧 bu kadar olur ya. Hiç heyecanı kalmadı. Bugün adaya ilk veda eden benim 🥇🏆🎖🏵
Hayırlısı olsun be gülüm 💕

Olsun senin için hala umut var ☺️ Çarşambaya kadar yapmaz mısın? 🤔 hı hı ok 😅
Yapmam kız ateşim yukselmezse boşa harcarim testi😅

Sanki t2 yazan yerde gölge var gibi bana mı öylr geliyor canım
Yok bebişim yeni bı sayfa gibi tertemiz 😂

Testle şaşı bak şaşı gör oynamıyı seven arkadaşlara yolluyorum 😅😅😅
Zaten biz sırf seven arkadaşlara oyun olsun diye yaptık paylaştık ,🤪yoksa test falan yapmicaktik 😂

Epey oynadım inceledim de şu an pek görünen bir şey yok İnşAllah yakında görebiliriz 🤲🏻🤲🏻Amiiin 🥰
😅😅😭😭🤩😍🥳🥰🤣😊💃Hayırlısı canım, normalde yumurtlamanın üzerinden 10 gün sonra diyorlar biz daha 6 günden başladık 🙈gerçekten delirmiş olmalıyız 😅zavallı spermle yumurta daha yan yana bile gelmemiş olabilir veya elele rahme doğru tatile yeni gidiyorlardır 🙈🙈🙈bekleyip göreceğiz tabii bekleyebilirsekk 🤦🤦

Back