İlk kez bu kadar beklentisiz yapıcamAman eğlenmek en güzeli ben size diyimböylece daha az stres oluruz ne kdr beklenti o kadar hayal kırıklığı demek tadını çıkarın
Bir de sabah ilk idrarla yapsan daha belirgin olacak bence
Ayyy masallah coo şükür cok onlar sana bebiş olarak geri gelecek ayyyy Cok heycnalıÇok rahat geçti çok şükür..
19yumos toplandı inşallah kaliteli olurlar beşinci güne ulaşırlar
simdi yapdim koskocaman neqativ , 0.23 betayla akillanmadim yaSabaha sende at o zamanAman benimki de çok büyük ihtimalle negatif ama eğlencesine
simdi yapdim koskocaman neqativ , 0.23 betayla akillanmadim ya
İnşallah canım benimmmmAyyy masallah coo şükür cok onlar sana bebiş olarak geri gelecek ayyyy Cok heycnalı
yok artik akillandim adet olsamda hepden rahatlasam kafaya takmakdan kafayi yiyecemEmaaann canın sağolsun kız bı negatif testin lafı mı olur denemeye devamke
Aminnnnn insİnşallah canım benimmmm
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar versin hepimize
Eşim diyo ki olsa güzel olmasa da güzelsimdi yapdim koskocaman neqativ , 0.23 betayla akillanmadim ya
Göğsünden süt sıkınca mi geliyor yoksa spontan halde mi geliyorCanım bugün doktordaydım 3aydır deniyoruz dedim iki aydır denememize ramen ve normal bir seneye kadar dedi göğüsümden süt geldiğini demeye unuttum sonra tekrar aradım dedim takip etmemi söylemiş doktor almanyada yaşıyorum hemen randevu vermiyorlar bir iki ay sonra anca veriyorlar anlicağın birşeyde yapmıyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum sanırım olmicak böyle onlar yüzüne bir sene böyle gider gibi
Evet ya obur ay olur olmasa oburEşim diyo ki olsa güzel olmasa da güzelçalışmalara devam
Sıkınca canımGöğsünden süt sıkınca mi geliyor yoksa spontan halde mi geliyor
Akşam testinden geri kalmayayım dedimEvet ya obur ay olur olmasa obur
Fotoğrafı çektikten sonra düzenlemeye gir canım bir çok ayar çıkıyor parlaklık kontrast gölgeleme gibi o ayarlarla oynuyorsunKızlar merhaba ben yeni katılıyorum bir sorum olacaktı testlere filtre nasıl yapılıyor
Çok teşekkür ederim canım benim hoş buldum amin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim inşallah hayırla@oyy çok yoruldum, misafir vardı, pestilim çıktıanca okuyorumm
fnd_50 canım hoş geldin, sefa geldin. Rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
@canancan11 canım maşallah bir damla idrarını boşa akıtmıyorsunbebişin seninledir inşallah
pozitifbiri @Eymen01 ben dün iki tane test aldım dayanamayıp dün yaptım tabikiii kalbim kadar temiz, oncemed diye bir marka, diğerini pazar sabahına saklıyorum dayanabilirsemm
Yok hayır zaten görünce çok enteresan geldi ilk defa yaşadım ve hala regl olmadım .Adetin böyle başlar mi?
Ben sanırım beceremiyorumFotoğrafı çektikten sonra düzenlemeye gir canım bir çok ayar çıkıyor parlaklık kontrast gölgeleme gibi o ayarlarla oynuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?