• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kizlar tekrardan bakarmisin pazartesi gunu 6.53 bugun acilde yaptirdim sonuc buu ama doktor gebelik var ama supeli dedi nasil oluyor anlamadim
16687117383325288413561181713718.jpg

Kizlar tekrardan bakarmisin pazartesi gunu 6.53 bugun acilde yaptirdim sonuc buu ama doktor gebelik var ama supeli dedi nasil oluyor anlamadim Eki Görüntüle 3162975
Neresi şüpheli😊gayet hamılesınız suanda.sanırım saglıklımı degılmı anlamak ıcın oyle soylemıstır.keseyı gormedıyse henuz.hayırlı uğurlu olsun bebısnız

Neresi şüpheli😊gayet hamılesınız suanda.sanırım saglıklımı degılmı anlamak ıcın oyle soylemıstır.keseyı gormedıyse henuz.hayırlı uğurlu olsun bebısnız
İnsllh oyledir cnm cok saol doktorlar supheli diyor bnmde hicbir belirtim yok sadece kasik agrimdan baska diyorum acaba biseymi var bunlar boyle soyluyor yarin doktora gidicem randevum var dua edin insallh kesede kalp atisida duyulur

İnsllh oyledir cnm cok saol doktorlar supheli diyor bnmde hicbir belirtim yok sadece kasik agrimdan baska diyorum acaba biseymi var bunlar boyle soyluyor yarin doktora gidicem randevum var dua edin insallh kesede kalp atisida duyulur
Daha çok yeni olduğu İçin diyorlardır iyi düşün canım inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz 🙏🏻

Çok değilse anlamlı değil yani sıkınca çoğu kişinin biraz gelir o hep içinde var bı damla,mesela benim de sıkınca bı damla kadar geliyor geçen ay prolaktin 12 geldi regl 2.gunde normal geldi yani
Yaa gerçekten mi canım içim rahatladı sayende her sıkmam da zorla ama azıcık geliyor tek ucunda teşekkür ederim

Çok daha yüksek değerler görmek istiyorlar onu anlıyorum da şüpheli olan bir şey yok, tebrik ederim ❤️
Ewt degeri dusuk buluyor olabirler belkide gec dollenmedir peki benm hicbirsey hissetmem yani bulanti bas donmesi herhangi bir hasasiyetim yok bu normalmi peki

Ewt degeri dusuk buluyor olabirler belkide gec dollenmedir peki benm hicbirsey hissetmem yani bulanti bas donmesi herhangi bir hasasiyetim yok bu normalmi peki
Bulantı baş dönmesi bu kadar erken süreçte pek olmaz zaten canım. Bu dönem kasık ve bel ağrısı olabiliyor bildiğim kadarıyla, o da herkeste olacak diye birşey yok. İçini rahat tut❤️

Back