- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 43
- 26
Ben kendimle seni eşlemiştim kafamda. Sen hamileysen bende hamileyim gibiBenim kırmızılar sonunda geldi kızlar herkese desteği için çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Zaten atesım adetın sonlarına doğru düşüyordu tam bakalım olctukce bellı olacak sanırımKimyasal sonrası düzensiz tablolar olabilir ya da ikinci ihtimal erken ovulasyon, biraz daha ölç bakalım nasıl devam edecek ateş
Canım benim günler degişti düşükten sonra ilk adetimi 12 kasımda oldum hala devam bitmedi yeni adet düzene binerse 9 aralık benim sen ne yaptın var mı bebiş
Ben hep o ilk an çok üzülüyorum sonra oturup sakinleşince kendimle biraz kalınca düşününce toparlıyorum şükrediyorum halime. Diyorum Allah beterinden saklasın inşallah hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsinÖyle tabiki benden kötü şeyler yaşayan var dur ben üzülmeyim diyemiyor insan. Çok üzülüyoruz ama daha kötüsünü yaşayanlar şükredip, umudumuzu kaybetmememize yardımcı oluyor.
Dediğin gibi geleceği zamanı biliyorlar biz de elimizden geleni yapıp bekliyoruz.hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla kavuşuruz İnşAllah
15 te bendeBende senın kullanıcı ısmını arıyordum naptınnnben 18 test erıttım rekor bendedir bence
Ben de öyleydim. Öğrendiğim an algılayamamıştım. Buz kesmiştim. Hayat durdu bir daha asla mutlu olamam zannettim. Ama rabbim hep benimle. Yemek yiyorum su içiyorum demek ki yaşıyorum ve hayat devam ediyor. Umut devam ediyor çok şükürBen hep o ilk an çok üzülüyorum sonra oturup sakinleşince kendimle biraz kalınca düşününce toparlıyorum şükrediyorum halime. Diyorum Allah beterinden saklasın inşallah hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsin
Bir şey görüyorum ya o kadar belli belirsizkiKızlar buda bugün ki testim ama hala akıntı devam ediyor ya
DayanamadımKız hani beklicektin hahaha
Hafif bir çizgi görüyorum inşallah bebişin senledir kuzum
Evet bendeBir şey görüyorum ya o kadar belli belirsizki
Yaaa gerçekten mi inşallah sen hamilesindir canımm benimBen kendimle seni eşlemiştim kafamda. Sen hamileysen bende hamileyim gibiHayırlısı olsun önümüzdeki aya nasip olur inşAllah
Büyük ihtimalle bende değilim benimde bat günü bugünYaaa gerçekten mi inşallah sen hamilesindir canımm benimamin inşallah kuzum
Bence bu kez 2 gün sonra yap öyle bakalımEvet bende
Bekleyemiyorun ya çok sabırsızımBence bu kez 2 gün sonra yap öyle bakalımRengini koyulaştırınca daha belli sanki testinde çizgi
@TASUU @melegim canonbirmayis @Nypmha sevayd napıosunuz kızlar :) Bat daşlar Nasıl durumlar var mı belirtiler kıpırdanmalar bişiler
Olursa 9 ay nasıl sabredicenBekleyemiyorun ya çok sabırsızım
Ya o kadar haklısınız ki çok ama çok teşekkür ederim çok iyi geldiBen de öyleydim. Öğrendiğim an algılayamamıştım. Buz kesmiştim. Hayat durdu bir daha asla mutlu olamam zannettim. Ama rabbim hep benimle. Yemek yiyorum su içiyorum demek ki yaşıyorum ve hayat devam ediyor. Umut devam ediyor çok şükürher gün dualarımdasınız.
Bana da reglime 4-5 gün kala oldu aynısı. Uzayan yumurtlama akıntısına benziyordu hatta ama içinde kahverengi ip gibi aynı tarifiniz gibi yani. Ertesi gün soluk kırmızı oldu,bir ertesi gün de kahverengi akıntıya döndü. Hala daha geliyor reglime 2 gün kaldı. Testler çıkmıyor bilmiyorum neden böyle olduKızlar yardımcı olursanız sevinirim .reglim 2 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatifti .dün akşam şeffaf akintiyla birlikte ince ip gibi kahverengi bir şey geldi peçeteye sildikce .biraz önce yine aynısı oldu .Bu şekilde yazan birkaç kişi okumuştum ama hatırlayamadım. Acaba yerlesme böyle mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?