• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İyiyim sanırım bir anlık duygusal buhran, ağlama krizleri, sonra kabulleniş sonra tekrar umut… Umut olmasa yaşayamaz insan işte. Çok iyi biliyorum her şeyin bir zamanı var o geleceği zamanı çok iyi biliyor ama insan yine de o ilk an çok üzülüyor. Cumartesi günü negatifi görünce dedim tamam bu da kimyasala dönüyor iki aydır üst üste aynı şeyi yaşayınca şoka girdim dedim bir an sanırım hep kimyasal olacak hissiyatına kapılıyor insan. Çok ağladım çok ağladım. Eşim geldi o gün yanıma. Sarıldı bana.üzülme dedi izne ayrılacağım zaten yine gidelim daha da iyi bir doktora anlatalım iki aydır olan durumu. Belki bir ilaç takviye vs verir bakarız ilerleyen duruma. Zamanı var belli ki sabırla bekleyelim dedi çok destek oldu bana çok rahatlattı. Pazar günü de adet oldum zaten. 22 kasıma randevu aldık gideceğiz tekrar doktora. Her ay yeni bir umut dedik çıktık tekrar bu yola… bugün adetin 5. Günü.

İyiyim sanırım bir anlık duygusal buhran, ağlama krizleri, sonra kabulleniş sonra tekrar umut… Umut olmasa yaşayamaz insan işte. Çok iyi biliyorum her şeyin bir zamanı var o geleceği zamanı çok iyi biliyor ama insan yine de o ilk an çok üzülüyor. Cumartesi günü negatifi görünce dedim tamam bu da kimyasala dönüyor iki aydır üst üste aynı şeyi yaşayınca şoka girdim dedim bir an sanırım hep kimyasal olacak hissiyatına kapılıyor insan. Çok ağladım çok ağladım. Eşim geldi o gün yanıma. Sarıldı bana.üzülme dedi izne ayrılacağım zaten yine gidelim daha da iyi bir doktora anlatalım iki aydır olan durumu. Belki bir ilaç takviye vs verir bakarız ilerleyen duruma. Zamanı var belli ki sabırla bekleyelim dedi çok destek oldu bana çok rahatlattı. Pazar günü de adet oldum zaten. 22 kasıma randevu aldık gideceğiz tekrar doktora. Her ay yeni bir umut dedik çıktık tekrar bu yola… bugün adetin 5. Günü.
Oyle canim hayal kirikligi oluyor sonra duzeliyor yeni aylari bekliyor insan bu aylarda nasib olsun Insallah💫

Kuzum hoş geldin ❤️ hiçbir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz, belki bu süreç doktora gitmen ve daha sağlıklı bir yola girmen içindir 🙏

Kızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi
İnfertilite demiş olabilir canım, ama bence birkaç doktora daha git. Fsh yüksek çıktı diye direk infertilite demek ne kadar doğru bilmiyorum, 55 yaşında anne olanlar var

Oy kuzumaa 😍 üzülme bebeğim aynen her şeyin bir vakti var ve Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur , verdiğine de vermediğine de şükretmeliyiz ki O bizden razı olsun değil mi💖 Hem şurda bata ne kalmış kuzum😉 Güzel değerlendir Allah ne verdiyse saldırın :D

Kuzum hoş geldin ❤️ hiçbir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz, belki bu süreç doktora gitmen ve daha sağlıklı bir yola girmen içindir 🙏
Aslında gecen ay da gittim doktor testler yanlıştır dedi😂 ama ben artık testlerin yanlış olmadığından eminim çünkü bu ay da kaset testte çıktı hem de artımed güvenilir marka. Demek ki geçen ay da kimyasal oldu. Bu ay da öyle oldu. Bu ay başka bir doktora daha gideceğim her şeyi anlatacağım inşallah umut ediyorum bir gün gelecek bebeğim😍

Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın 🤲🏻 Ne güzel eşin hep yanında destekçin, yüzünde oluşacak bir gülümseme için her şeyi yapar eminim. Tabiki umut hep var İnşAllah tez zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşursun yeni yavruna🤲🏻

Ne kadar teselli edebilir bilmiyorum, her acı ayrı büyük.Eğer bizimle olmayacaklarsa hastaneye doğuma gidip boş pusetle eve dönmek yerine en başta gitmeleri daha katlanılabilir geliyor bana. En azından önümüzdeki aya tekrar deneme şansın var canım. Aylarca beklemen de gerekmiyor.

Yani çok zor bir şey yaşadın çok üzgünüm ama bu sınavda Allah size çok merhametli davrandı çok şükür ki 🤲🏻

Günaydın kızlar 🥰 @destinesiaa @Deepblues çizgiyi 14 une çekti bu deli 😅
Evet canım aslında ovulasyon testi mi yapsan ateşle birlikte, döngünü az cok bilirsin
Ateşi zamanında olcmemissin görünüyor su an için erken yumurtlamadan sonra ateşi kaçı buluyor
Femo da fertility de ikisi de 14 une çekti çizgiyi. Çok umutlanamiyorum bu ay da 😶 @Deepblues @destinesiaa
Aslında 14. Gündeki atesi discard etsen 12 ye çekebilir

Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın 🤲🏻 Ne güzel eşin hep yanında destekçin, yüzünde oluşacak bir gülümseme için her şeyi yapar eminim. Tabiki umut hep var İnşAllah tez zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşursun yeni yavruna🤲🏻

Ne kadar teselli edebilir bilmiyorum, her acı ayrı büyük.Eğer bizimle olmayacaklarsa hastaneye doğuma gidip boş pusetle eve dönmek yerine en başta gitmeleri daha katlanılabilir geliyor bana. En azından önümüzdeki aya tekrar deneme şansın var canım. Aylarca beklemen de gerekmiyor.

Yani çok zor bir şey yaşadın çok üzgünüm ama bu sınavda Allah size çok merhametli davrandı çok şükür ki 🤲🏻
Çok şükür canım eşimden Allah razı olsun cok destekçidir bana. Sen üzülme her şeyin üstesinden geliriz dedi. Ya asla isyan etmiyorum asla ya neden böyle oldu şöyle oldu demiyorum her şeyin bilincindeyim cok cok kötü şeyler yaşayanlar var eli boş dönenler var bunun cok farkındayım ama o an insan üzülüyor bunu inkar edemeyiz o an cok üzüldüm o gün ağladım ertesi gün normale döndüm biraz üzerine düşündüm falan. İlk çocuğumda da 15 ay sebepsiz olmamıştı 16. Ay dostinex ve Progestan kullandığım ve özensiz olduğumuz ay oğluma hamile kaldım. Yani Allah hayırlısını ve sağlıklısını hayırlı zamanda hepimize versin inşallah 🤲🏻

Bikaç gün daha ölçeyim bakalım en azından Pazartesiye kdr. Az çok belli olur diye düşünüyorum ya, ben normalde hep erken yumurtlarım. Düzenim yeni yeni oturuyor. Yasmin beni mahfetmişti 5 yılda. Bekleyelim bakalım. Olması öyle yaparım.
Evet canım aslında ovulasyon testi mi yapsan ateşle birlikte, döngünü az cok bilirsin

Ateşi zamanında olcmemissin görünüyor su an için erken yumurtlamadan sonra ateşi kaçı buluyor

Aslında 14. Gündeki atesi discard etsen 12 ye çekebilir

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-17-10-34-15-068_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-11-17-10-34-15-068_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 26
Back