• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bikaç gün daha ölçeyim bakalım en azından Pazartesiye kdr. Az çok belli olur diye düşünüyorum ya, ben normalde hep erken yumurtlarım. Düzenim yeni yeni oturuyor. Yasmin beni mahfetmişti 5 yılda. Bekleyelim bakalım. Olması öyle yaparım.
Ben de aslında yumurtlamayı direkt hissederdim son bir kaç aydır hissetmiyorum o yüzden bu ay ovulasyon testi kullandım aslında erken olmasına rağmen akıntıdan şüphelendim 11. gün ovulasyon göründü. Normal sartlarda kacirabilirdim o günü. 5 yıl aralıksız mı kullandın yasmini. Ara ara bırakıp dinlendirdin mi vucudunu

Kızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi

Canım gunaydin benim annemin 43 yaşında bu testi böyle çıktı ve adetleri duzensizdi düşün ve tüm menopoz belirtileri vardı gerginlik vs ama hala adet oluyor 55 yaşında ☺️

Malesef aralıksız. Önceleri aylık iğne kullanıyordum, o beni mahvetti hiç düzene girmedi adetlerim çok sık ve uzun olmaya başladıOruç namaz hepsi bitti darmaduman olmuştum.Sonra düzenlesin diye yasmine başladım hemen arkasına. Başta iyiydi. Sonlara doğru migrenimi azdırdı. Adetlerim kısa ve koyu koyu gelmeye başladı. İşte en son Mayıs ta bıraktım. Çok düzenli değerlendirme yapamıyoruz eşimin korkularından dolayı da. Bakalım nasip ya. Düzenim yeni yeni oturuyor işte ben de erken görürüm yumurtayı. Hiç ovu yapmadım acıkcası çekici de gelmiyor onla uğraşmak, ben ateşçiyim :D
Ben de aslında yumurtlamayı direkt hissederdim son bir kaç aydır hissetmiyorum o yüzden bu ay ovulasyon testi kullandım aslında erken olmasına rağmen akıntıdan şüphelendim 11. gün ovulasyon göründü. Normal sartlarda kacirabilirdim o günü. 5 yıl aralıksız mı kullandın yasmini. Ara ara bırakıp dinlendirdin mi vucudunu

Çok şükür canım eşimden Allah razı olsun cok destekçidir bana. Sen üzülme her şeyin üstesinden geliriz dedi. Ya asla isyan etmiyorum asla ya neden böyle oldu şöyle oldu demiyorum her şeyin bilincindeyim cok cok kötü şeyler yaşayanlar var eli boş dönenler var bunun cok farkındayım ama o an insan üzülüyor bunu inkar edemeyiz o an cok üzüldüm o gün ağladım ertesi gün normale döndüm biraz üzerine düşündüm falan. İlk çocuğumda da 15 ay sebepsiz olmamıştı 16. Ay dostinex ve Progestan kullandığım ve özensiz olduğumuz ay oğluma hamile kaldım. Yani Allah hayırlısını ve sağlıklısını hayırlı zamanda hepimize versin inşallah 🤲🏻
Öyle tabiki benden kötü şeyler yaşayan var dur ben üzülmeyim diyemiyor insan. Çok üzülüyoruz ama daha kötüsünü yaşayanlar şükredip, umudumuzu kaybetmememize yardımcı oluyor.

Dediğin gibi geleceği zamanı biliyorlar biz de elimizden geleni yapıp bekliyoruz.hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla kavuşuruz İnşAllah 🤲🏻

Hersabah 7.7.15 de ölçüyorum aslında @Deepblues YUMURTADAN SONRA 36.7 GİDİYOR O CIVARLARDA BAK SANA GECEN AYKI TABLOMU ATTIM YUMURTLAMA OLABILIR MI GERCEKTEN ATESIM DUSECEKMI KI
Evet canım aslında ovulasyon testi mi yapsan ateşle birlikte, döngünü az cok bilirsin

Ateşi zamanında olcmemissin görünüyor su an için erken yumurtlamadan sonra ateşi kaçı buluyor

Aslında 14. Gündeki atesi discard etsen 12 ye çekebilir
1668671159781.png

Malesef aralıksız. Önceleri aylık iğne kullanıyordum, o beni mahvetti hiç düzene girmedi adetlerim çok sık ve uzun olmaya başladıOruç namaz hepsi bitti darmaduman olmuştum.Sonra düzenlesin diye yasmine başladım hemen arkasına. Başta iyiydi. Sonlara doğru migrenimi azdırdı. Adetlerim kısa ve koyu koyu gelmeye başladı. İşte en son Mayıs ta bıraktım. Çok düzenli değerlendirme yapamıyoruz eşimin korkularından dolayı da. Bakalım nasip ya. Düzenim yeni yeni oturuyor işte ben de erken görürüm yumurtayı. Hiç ovu yapmadım acıkcası çekici de gelmiyor onla uğraşmak, ben ateşçiyim :KK70:
Hayırlısı olsun canım, inşallah en yakın sürede gebelik haberini alırız, eşinin de korkuları biter ;)

bende yapmisdim bata iki gun kala cizgi vardi hatta, dun kan tahlili yapdirdim neqativ, bugun Bat gunum reql olanada benzemiyorum hormon ilaclarindan gecikme olurmu sizce? adet sokdurucu var evde onu kullaniyim olsun cabuk
Hormon ilacı hiç kullanmadim bilmiyorum ama benim bı önceki hamileliğim geç döllenmeydi adetten 5 gün sonra pozitif olmuştu acele etme bence

Kızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi
Selam canım hiç bozma moralini malesef bazı doktorlar çok keskin bu konuda burdan fsh konusunu oku düşürmek için yolları ya da 30 70 falan fsh olupta düşürüp hamile kalanlar
Bu site bir sürü doktorun toplamı gibi bir sürü fikir ve bir çok hikaye ve bir çok doktorun tedavi yöntemi doğal yollar falan
Hiç moralini bozma burada çözüm bulacağına eminim

Tamam canim yeniden umutlandim simdi😂 olsa olur olmasada sonraki aylarda olur Allahin nasibi ne zamansa 🥰
Kaç aydır ugrsiyorum bak Rabbim izin vermiş bu ay oldu inşallah saglikli da devam eder.Rabbimin belirlediği bı zaman var beklemek zor biliyorum.Bu ay ovulasyon testi yapmış miydin? Ben her ay rastgele deniyorum bu ay görev gibide olsa tamamen teste göre ilişki yaşadık bence o yüzden tuttu

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim .reglim 2 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatifti .dün akşam şeffaf akintiyla birlikte ince ip gibi kahverengi bir şey geldi peçeteye sildikce .biraz önce yine aynısı oldu .Bu şekilde yazan birkaç kişi okumuştum ama hatırlayamadım. Acaba yerlesme böyle mi oluyor

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim .reglim 2 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatifti .dün akşam şeffaf akintiyla birlikte ince ip gibi kahverengi bir şey geldi peçeteye sildikce .biraz önce yine aynısı oldu .Bu şekilde yazan birkaç kişi okumuştum ama hatırlayamadım. Acaba yerlesme böyle mi oluyor
Canım normalde yerleşme kanaması adet tarihinden önce olur ama sende geç döllenme olduysa bu tarihi bulmuş da olabilir. Regl başlangıcı lekelenme de olabilir. Birkaç gün daha bekle bence

kızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı? 😂
Kız hani beklicektin hahaha 😂
Hafif bir çizgi görüyorum inşallah bebişin senledir kuzum 😍❤️

Back