- 24 Ağustos 2022
- 4.501
- 17.143
- 138
fnd_50 hoşgeldiiin moral bozmak yok yeni ay yeni umutlar bak ben de beklemedeyim testler nanay ama hamile hissediyorum kendimi inatla pozitifbiri @Deepblues bugün ateşi sabitledi dünküyle aynı oldu 3 gün kaldı bata hadi bakalım
Hahaha canımmmsın hadi senden de bekliyorum bol yükselişlerrr çizgiyi çektiğine göre yumurtladın heraldenakadan da gisel bir tabloo maşallah
Aynı şeyi yaşıyorum regliden 8 gün önce başladı ilk önce sümük gibi bi akıntı daha sonra pembe pembe akıntı hala devam ediyor bat a 4 gün kadar kaldı test yapıyorum silik gibi çıkıyor ama emin olamıyorumBana da reglime 4-5 gün kala oldu aynısı. Uzayan yumurtlama akıntısına benziyordu hatta ama içinde kahverengi ip gibi aynı tarifiniz gibi yani. Ertesi gün soluk kırmızı oldu,bir ertesi gün de kahverengi akıntıya döndü. Hala daha geliyor reglime 2 gün kaldı. Testler çıkmıyor bilmiyorum neden böyle oldu
Valla benim de kafam çok karışık 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor tamam dikkate alınmaması gerek ama yaşadığım regl de değilAynı şeyi yaşıyorum regliden 8 gün önce başladı ilk önce sümük gibi bi akıntı daha sonra pembe pembe akıntı hala devam ediyor bat a 4 gün kadar kaldı test yapıyorum silik gibi çıkıyor ama emin olamıyorum
Benimde öyle napıcam bilmiyorum bir tık koyulaşma görsem hemen gidip kan vericem ama bilmiyorum yaValla benim de kafam çok karışık 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor tamam dikkate alınmaması gerek ama yaşadığım regl de değil
Yarın sabah yine yapıcam son kezBenimde öyle napıcam bilmiyorum bir tık koyulaşma görsem hemen gidip kan vericem ama bilmiyorum ya
Hahaha canımmmsın hadi senden de bekliyorum bol yükselişlerrr çizgiyi çektiğine göre yumurtladın heralde
İnşallah pozitifi görürsünYarın sabah yine yapıcam son kez
Artık ne diyim
Teşekkür ederim pazara kadar devam ederse pazar bir daha test yapayim o zamanCanım normalde yerleşme kanaması adet tarihinden önce olur ama sende geç döllenme olduysa bu tarihi bulmuş da olabilir. Regl başlangıcı lekelenme de olabilir. Birkaç gün daha bekle bence
Eğer gebelik belirtisiyse bu benimki geç dollenmedir muhakkak .çünkü sizin adet öncesi bunu yaşamanız yerlesme kanamasına daha çok uyuyor.testinizi ne zaman tekrarlicaksinizBana da reglime 4-5 gün kala oldu aynısı. Uzayan yumurtlama akıntısına benziyordu hatta ama içinde kahverengi ip gibi aynı tarifiniz gibi yani. Ertesi gün soluk kırmızı oldu,bir ertesi gün de kahverengi akıntıya döndü. Hala daha geliyor reglime 2 gün kaldı. Testler çıkmıyor bilmiyorum neden böyle oldu
Hayır adet kelimesi yasak hamilelik diceksin ve pozitif olcaksın. Sen hamilesinGaliba öyle bişey oldudün ve bugun karnım ağrıyor. 7-8 günüm kaldı. yemeklerin ardından da bazen hafif bir bulantı. Ama adet öncesi semptomlar gibi de geliyor bakalım.
Aynen canım en doğrusunu yapıyorsun ben hamileyim diyordum değilmişim çok büyük hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Ama sen inşallah hamilesindir canımm inşallah inşallahBüyük ihtimalle bende değilim benimde bat günü bugünListeye adımı yazdırmadım beklentimi çok yükseltmek sonrasında büyük yıkım yaşamak istemedim. Ama tahminimden daha iyiyim çok şükür
Hayır adet kelimesi yasak hamilelik diceksin ve pozitif olcaksın. Sen hamilesinkendini buna inandır gerçekten çok keyifli eğer olmazsa her ay umudumuz var nasıl olsa. Hem de bedava
AmiinAynen canım en doğrusunu yapıyorsun ben hamileyim diyordum değilmişim çok büyük hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Ama sen inşallah hamilesindir canımm inşallah inşallah
Tam örnek tablofnd_50 hoşgeldiiin moral bozmak yok yeni ay yeni umutlar bak ben de beklemedeyim testler nanay ama hamile hissediyorum kendimi inatla pozitifbiri @Deepblues bugün ateşi sabitledi dünküyle aynı oldu 3 gün kaldı bata hadi bakalım
3 sabahtır yapıyorum çıkmıyor. Yarın sabah yine yapıcam. 10 dakikadan sonra gölge çıkıyor. 1 saat bekliyorım başında. 1 saat sonrasında çizgi beliriyor ama onu da dikkate almıyorum kuruma çizgisi diye. Sabah nasıl çıkacak bakalımEğer gebelik belirtisiyse bu benimki geç dollenmedir muhakkak .çünkü sizin adet öncesi bunu yaşamanız yerlesme kanamasına daha çok uyuyor.testinizi ne zaman tekrarlicaksiniz
Geçer geçer merak etme senPaçaları erken sıvamayı bırakalı çok olmuştu aslındadestinesiaa daha koooooskoca bir 7-8 gün var bebişim. Gerçi haftasnu çabuk geçer de. Bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?