KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aynı şeyi yaşıyorum regliden 8 gün önce başladı ilk önce sümük gibi bi akıntı daha sonra pembe pembe akıntı hala devam ediyor bat a 4 gün kadar kaldı test yapıyorum silik gibi çıkıyor ama emin olamıyorum

Valla benim de kafam çok karışık 1 saat sonra silik çizgi çıkıyor tamam dikkate alınmaması gerek ama yaşadığım regl de değil

Galiba öyle bişey oldu dün ve bugun karnım ağrıyor. 7-8 günüm kaldı. yemeklerin ardından da bazen hafif bir bulantı. Ama adet öncesi semptomlar gibi de geliyor bakalım.
Hahaha canımmmsın hadi senden de bekliyorum bol yükselişlerrr çizgiyi çektiğine göre yumurtladın heralde

Canım normalde yerleşme kanaması adet tarihinden önce olur ama sende geç döllenme olduysa bu tarihi bulmuş da olabilir. Regl başlangıcı lekelenme de olabilir. Birkaç gün daha bekle bence
Teşekkür ederim pazara kadar devam ederse pazar bir daha test yapayim o zaman

Eğer gebelik belirtisiyse bu benimki geç dollenmedir muhakkak .çünkü sizin adet öncesi bunu yaşamanız yerlesme kanamasına daha çok uyuyor.testinizi ne zaman tekrarlicaksiniz

Galiba öyle bişey oldu dün ve bugun karnım ağrıyor. 7-8 günüm kaldı. yemeklerin ardından da bazen hafif bir bulantı. Ama adet öncesi semptomlar gibi de geliyor bakalım.
Hayır adet kelimesi yasak hamilelik diceksin ve pozitif olcaksın. Sen hamilesin kendini buna inandır gerçekten çok keyifli eğer olmazsa her ay umudumuz var nasıl olsa. Hem de bedava

Aynen canım en doğrusunu yapıyorsun ben hamileyim diyordum değilmişim çok büyük hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Ama sen inşallah hamilesindir canımm inşallah inşallah

Valla bişey diyim mi hiç o moda giremiyorum. Öğrenirsem de ben bir süre değilim falan sanıp öyle yaşarım heralde
Hayır adet kelimesi yasak hamilelik diceksin ve pozitif olcaksın. Sen hamilesin kendini buna inandır gerçekten çok keyifli eğer olmazsa her ay umudumuz var nasıl olsa. Hem de bedava

Eğer gebelik belirtisiyse bu benimki geç dollenmedir muhakkak .çünkü sizin adet öncesi bunu yaşamanız yerlesme kanamasına daha çok uyuyor.testinizi ne zaman tekrarlicaksiniz
3 sabahtır yapıyorum çıkmıyor. Yarın sabah yine yapıcam. 10 dakikadan sonra gölge çıkıyor. 1 saat bekliyorım başında. 1 saat sonrasında çizgi beliriyor ama onu da dikkate almıyorum kuruma çizgisi diye. Sabah nasıl çıkacak bakalım yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diyen de var ama iki kişide okudum siyah pıhtılar olmuş. Bende de öyle kahverengi akıntı arada birkaç kez siyah pıhtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…