• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Klomen kullanıyorum birde folikasit onun haricinde ne yapabilirim bu arada yeni katıldım aranıza 2 kızım var biri3 yaşında biri 2 yaşında 3. Gebeliğim malesef 6 haftalıkken ölmüş aldırmak zorundaydım 8 ay geçti eşim ve ben tekrar çocuk istiyoruz rabbim tüm isteyenlere banada nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin

Valla kuzum bende de henüz bir şey yok. Yavaş yavaş kasık ağrılarım oluyor gündüz üşüdükçe... Daha bata tam 1 hafta var bakalım hayırlısı :)Listeden baktım da kimler benimle aynı tarihleri bekliyor diye sen de vardın. Aklımdan çıkmış senin durumun
Canım benim günler degişti düşükten sonra ilk adetimi 12 kasımda oldum hala devam bitmedi yeni adet düzene binerse 9 aralık benim sen ne yaptın var mı bebiş 🥰🥰

Öyle tabiki benden kötü şeyler yaşayan var dur ben üzülmeyim diyemiyor insan. Çok üzülüyoruz ama daha kötüsünü yaşayanlar şükredip, umudumuzu kaybetmememize yardımcı oluyor.

Dediğin gibi geleceği zamanı biliyorlar biz de elimizden geleni yapıp bekliyoruz.hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla kavuşuruz İnşAllah 🤲🏻
Ben hep o ilk an çok üzülüyorum sonra oturup sakinleşince kendimle biraz kalınca düşününce toparlıyorum şükrediyorum halime. Diyorum Allah beterinden saklasın inşallah hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsin 🤲🏻

Ben hep o ilk an çok üzülüyorum sonra oturup sakinleşince kendimle biraz kalınca düşününce toparlıyorum şükrediyorum halime. Diyorum Allah beterinden saklasın inşallah hayırlı zamanda gelsin sağlıkla gelsin 🤲🏻
Ben de öyleydim. Öğrendiğim an algılayamamıştım. Buz kesmiştim. Hayat durdu bir daha asla mutlu olamam zannettim. Ama rabbim hep benimle. Yemek yiyorum su içiyorum demek ki yaşıyorum ve hayat devam ediyor. Umut devam ediyor çok şükür 🤲🏻🥰 her gün dualarımdasınız.

Kızlar buda bugün ki testim ama hala akıntı devam ediyor ya

Eklentiler

• C3F0F2D9-8640-46B5-9E88-BD9DF3C9C85E.png
    C3F0F2D9-8640-46B5-9E88-BD9DF3C9C85E.png
    422 KB · Görüntüleme: 52
Ben de öyleydim. Öğrendiğim an algılayamamıştım. Buz kesmiştim. Hayat durdu bir daha asla mutlu olamam zannettim. Ama rabbim hep benimle. Yemek yiyorum su içiyorum demek ki yaşıyorum ve hayat devam ediyor. Umut devam ediyor çok şükür 🤲🏻🥰 her gün dualarımdasınız.
Ya o kadar haklısınız ki çok ama çok teşekkür ederim çok iyi geldi❤️ o güzel duaların için çok teşekkür ederim 🥰

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim .reglim 2 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatifti .dün akşam şeffaf akintiyla birlikte ince ip gibi kahverengi bir şey geldi peçeteye sildikce .biraz önce yine aynısı oldu .Bu şekilde yazan birkaç kişi okumuştum ama hatırlayamadım. Acaba yerlesme böyle mi oluyor
Bana da reglime 4-5 gün kala oldu aynısı. Uzayan yumurtlama akıntısına benziyordu hatta ama içinde kahverengi ip gibi aynı tarifiniz gibi yani. Ertesi gün soluk kırmızı oldu,bir ertesi gün de kahverengi akıntıya döndü. Hala daha geliyor reglime 2 gün kaldı. Testler çıkmıyor bilmiyorum neden böyle oldu

Back