• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım bunlar hep böyle çıkartıyor bak erken gebelik testinde paraya kıyıp prodictor early alıcaksın o ya negatif ya pozitif veriyor bana diğer testler silik çizgi verirken o negatif vermişti sonra 4 gün sonra felan tekrar yaptım direk pozitifi çıkarttı acaba mi dedirtmedi.Yada para durumun yoksa kaset testten şaşma
Ya inan eczane eczane sordum o yok bu var deyip daily comfort verdiler 🥺
Benim ateşim hiç düşmedi ateş derken ölçmedim ama sıcak basması var sürekli kasilarim belime vurarak ağrıyor hamile olabilirsin.Yada dediğin gibi vücuduna helal olsun 😂😂
Ateşim aynı devam ediyor sürekli terliyorum sıcak basıyo ya
Olabilir neden olmasın ki , ovu testinden anlamam ama anlayanlar yorum yapar at bakalım :)

Bat ne zamandı ay bu sorudan da bö geldi :KK70: herkesin isminin yanında yazsa bata 3 gün kaldı diye :KK70: yanıp sönse :KK70:

bir de es-Selam çek Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Allah işlerini kolaylaştırsın.
Kuzum bat 20 kasım

Ya inan eczane eczane sordum o yok bu var deyip daily comfort verdiler 🥺

Ateşim aynı devam ediyor sürekli terliyorum sıcak basıyo ya

Kuzum bat 20 kasım
Batada az kalmış ateş basması çok çok iyi bir daha kaset test yap o zaman bu erken gebelik testlerinde hep bı ikinci silik çizgi var

Olabilir neden olmasın ki , ovu testinden anlamam ama anlayanlar yorum yapar at bakalım :)

Bat ne zamandı ay bu sorudan da bö geldi :KK70: herkesin isminin yanında yazsa bata 3 gün kaldı diye :KK70: yanıp sönse :KK70:

bir de es-Selam çek Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Allah işlerini kolaylaştırsın.
Canimmm Allah razı olsun ❤️ çekeceğim

kızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı? 😂
Tatlışım görünüyor çizgi. Yarın bir de normal kaset testle bak

Kızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi

Kızlar merhaba, nasılsınız?🥰
Benim ilacsiz yumurtaligim büyümüyor maalesef çünkü pko var.
Doktoruma düşüğümden sonra adetimle geçen ay gittim.Femara kullandim,yumurtam büyümüş hatta catlama olacakti o yüzden iğne yapmadik.
1 gün arayla 1 hafta ilişki devam etti fakat dün gece kahverengi leke ve şuan hafiften pembe kanama devam ediyor. Yarın Allah'tan bir şey olmazsa doktoruma gideceğim:( adetime henüz 10 gün var,acaba yerleşme olma ihtimalinden mi bu durum yoksa adet mi oldum yine :(
Moralim öyle bozuldu ki.. gecen sene bebegime hamile kaldigimda aynısını yaşadım,bu sekilde kanama ile kendisi mucize gibi geldi ama tabii 5bucuk haftalikken düşük yaptım
Adet mi oldum düşüncesiyle bütün modum çöktü. Bu şekilde olup gebelik öğrenen oldu mu?

Femo da fertility de ikisi de 14 une çekti çizgiyi. Çok umutlanamiyorum bu ay da 😶 @Deepblues destinesiaa destinesiaa

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-17-09-48-56-851_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2022-11-17-09-48-56-851_com.bm.android.thermometer.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2022-11-17-06-40-41-936_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-11-17-06-40-41-936_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar gunaydın kaç gündür gırış yapamadım ama yazılanları okudum bende hastaneye gıttım hem polip çıktı hemde FSH hormonu 15 çıktı doktor menopoz dedi moralim çok bozuk daha yeni 30 yaşıma gırdım çok erken değilmi menopoz için adetlerimize düzenli üstelik ne yapmam lazım başına gelen oldumu beni bir yere yönlendirdi inferlite mi dedi adını bile haturlamıyorum hayatımda ilk kez duydum bilgisi olan yazabilirmi
Bence başka bir doktora daha git canım. Bakalım diğer doktor ne diyecek. Çok duydum böyle olumsuz konuşup hiç bir şey çıkmayanları. Hatta daha 2 gün önce yaşadım doktorun biri annemle ilgili neler neler söyledi ağlaya ağlaya derman ararken başka doktora gittik meğerse hiç bir şeyi yokmuş. İnşAllah sende seni rahatlatacak haberler alırsın gönlünü ferah tut💜

Kızlar merhaba, nasılsınız?🥰
Benim ilacsiz yumurtaligim büyümüyor maalesef çünkü pko var.
Doktoruma düşüğümden sonra adetimle geçen ay gittim.Femara kullandim,yumurtam büyümüş hatta catlama olacakti o yüzden iğne yapmadik.
1 gün arayla 1 hafta ilişki devam etti fakat dün gece kahverengi leke ve şuan hafiften pembe kanama devam ediyor. Yarın Allah'tan bir şey olmazsa doktoruma gideceğim:KK43: adetime henüz 10 gün var,acaba yerleşme olma ihtimalinden mi bu durum yoksa adet mi oldum yine :KK43:
Moralim öyle bozuldu ki.. gecen sene bebegime hamile kaldigimda aynısını yaşadım,bu sekilde kanama ile kendisi mucize gibi geldi ama tabii 5bucuk haftalikken düşük yaptım
Adet mi oldum düşüncesiyle bütün modum çöktü. Bu şekilde olup gebelik öğrenen oldu mu?
Eğer tam olarak adet olmadıysan umudunu kaybetme bence

kızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı? 😂
Bende goruyoruum cizgi Insallah vardiir😍 bende diyorum kimseden haber yok bana gec yuklendi mesajlar internetden qaliba

Canım bunlar hep böyle çıkartıyor bak erken gebelik testinde paraya kıyıp prodictor early alıcaksın o ya negatif ya pozitif veriyor bana diğer testler silik çizgi verirken o negatif vermişti sonra 4 gün sonra felan tekrar yaptım direk pozitifi çıkarttı acaba mi dedirtmedi.Yada para durumun yoksa kaset testten şaşma
bende yapmisdim bata iki gun kala cizgi vardi hatta, dun kan tahlili yapdirdim neqativ, bugun Bat gunum reql olanada benzemiyorum hormon ilaclarindan gecikme olurmu sizce? adet sokdurucu var evde onu kullaniyim olsun cabuk

Tam olarak olmadım,hamile kaldigimda bu durumu yasamistim fakat belki aynı şekilde değildir düşüncesi kapladi içimi
Her ay eksiliyor umudum
Bir defa nasip olduysa tekrar nasip olur canım çok şükür ki hamile kalabiliyorsun🤲🏻

Hiç moralini bozma hep pozitif ol bak o zaman ne kadar güzel gidecek her şey 💜

bende yapmisdim bata iki gun kala cizgi vardi hatta, dun kan tahlili yapdirdim neqativ, bugun Bat gunum reql olanada benzemiyorum hormon ilaclarindan gecikme olurmu sizce? adet sokdurucu var evde onu kullaniyim olsun cabuk
Daha çok erken değil mi battan 1 hafta sonra öğrenenler bile var bence riske atma

Back