KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aminnnn, Cookk sevdindim ya İnan..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Bende şimdi yumurta toplamaya gidiyorum dua et bana ..
Meryem süresi dinliyorum su an da ve sana cok dua edıyorum sen benım için bunsite de cok başkasın taaaaaa hsg cektırrkennbile bana güç verdin hep inssssss bak gör birden fazla bebeğinnnn olacakkkkkkk

Meryem süresi dinliyorum su an da ve sana cok dua edıyorum sen benım için bunsite de cok başkasın taaaaaa hsg cektırrkennbile bana güç verdin hep inssssss bak gör birden fazla bebeğinnnn olacakkkkkkk
Canimmm Allah razı olsun senden
Sende benim için öylesin
İnşallah çok güzel haberlerle gelirim,çok sağol

kızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?

Eklentiler

• 073E00B0-A535-472B-922E-B6EFDB3FC100.jpeg
    239,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 10C7CAD4-A8FA-4E46-A2CD-DCC68DAA2A09.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 63
Kuzum gözüküyor ama beklemen lazım

Supeeerrr maşallah
Yarın sabah yine yap bebişim bir karartı var evet
Bebeğim hemen adet arkasına yumurtlamis olabilir misin acaba

Supeeerrr maşallah

Yarın sabah yine yap bebişim bir karartı var evet

Bebeğim hemen adet arkasına yumurtlamis olabilir misin acaba
Böyle bısey mumkunmu acaba ıhtımal vermedıgım ıcın hıc ovu da yapmamıştım bu sabah yaptım normalde adet sonrasında bellı bıle olmayan ıkıncı çıkardı, bu sefer normal pembe gayet bellı çıktı akşama atarım fotosunu bak kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…