Ayy bi an önce benimde görünsede içim bi rahatlasaÇok teşekkür ederim kuzum
2 gün önce 413 tü, bugün görmez diye düşünüyordum ama küçücük kese gördü.
Verdim 30 du 85 çıktı darısı sanaaaaa insssssssYaaaaa yasasiinnnn
Çok sevindimmm kuzum hayırlı olsun.
Kan verdin mii kaç çıktı
Kuzum cok teşekkür ederimiyilikperisi92 canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah minik
başka hamile varsa onlarıda tebrik ederim göremediysem kusura bakmayın
Aminnnn, Cookk sevdindim ya İnan..Verdim 30 du 85 çıktı darısı sanaaaaa insssssss
Canım benım cok teşekkür ederim aminnnnnn inssss tüm kalbimleiyilikperisi92 tebrikler sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız İnşAllah darısı bizlere artık hayırlısıyla
Meryem süresi dinliyorum su an da ve sana cok dua edıyorum sen benım için bunsite de cok başkasın taaaaaa hsg cektırrkennbile bana güç verdin hep inssssss bak gör birden fazla bebeğinnnn olacakkkkkkkAminnnn, Cookk sevdindim ya İnan..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Bende şimdi yumurta toplamaya gidiyorum dua et bana ..
Canimmm Allah razı olsun sendenMeryem süresi dinliyorum su an da ve sana cok dua edıyorum sen benım için bunsite de cok başkasın taaaaaa hsg cektırrkennbile bana güç verdin hep inssssss bak gör birden fazla bebeğinnnn olacakkkkkkk
Kuzum gözüküyor ama beklemen lazımkızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?
Supeeerrr maşallahpozitifbiri ateşim 37.2
Yarın sabah yine yap bebişim bir karartı var evetkızlarım günaydın. Erken gebelik yaptım ilk idrar ile ama gözle görülmeyecek ancak efektle görülebilecek şekilde bişeyler çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum bilemedim. Eğer varsa erken gebelikte bile böyle çıkması normal mi? Çizgi yoksa sizce hala hamile olabilme şansım var mı?
Bebeğim hemen adet arkasına yumurtlamis olabilir misin acaba
Böyle bısey mumkunmu acaba ıhtımal vermedıgım ıcın hıc ovu da yapmamıştım bu sabah yaptım normalde adet sonrasında bellı bıle olmayan ıkıncı çıkardı, bu sefer normal pembe gayet bellı çıktı akşama atarım fotosunu bak kafam karıştıSupeeerrr maşallah
Yarın sabah yine yap bebişim bir karartı var evet
Beklicez artık mecbur :)Kuzum gözüküyor ama beklemen lazım
Bat günü yaparım bide kuzum artık çıkarsa çıkarSupeeerrr maşallah
Yarın sabah yine yap bebişim bir karartı var evet
Testın varsa tekrarla canım benım varsa zaten daha da hemen bellı eder kendını ama bu ay bence sende var bısılerBat günü yaparım bide kuzum artık çıkarsa çıkar
İnsllh cnm oyledir birazda olsa rahatladim saol
Bu ay benim kadar test yapan olmamıştırAslinda ne kadar test yapiyorum hepsinde oluyor bazilarda hemen bazilarinda ustunden geciyor biraz ,oluyor, banami testler hepsi bozuk geliyor acaba10dan cok test yapdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?