• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aynen canım maalesef öyle birşey yapmıyorlar bide aslında demeye unuttum nasıl unuttum onuda bilmiyorum ya sonra geri aradım takip etmemi söylemiş adet olduktan sonra tekrae araeım belki test yaparlarsa pek sanmıyorum ama veya bu ayda böyle geçiririm bakarım sonra çünkü hala göğüsümden süt geliyor ne yapıcağımı bilmiyorum
Sut neden geliyorki prolaktik yuksekligindenmi oluyor?Hic duymamisdim

Rosebelle Rosebelle bi hamiş de ben :) benı boşuna hamiş diye yazmasın topiğe değer 85 çıktı 😍😍
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🙏
Her ay regl zamanı göğüslerimi yoklardım hiç ağrı olmazdı. Bu sefer sanki uçlarından asıyolarmış gibi acı sızı var uçlarında. Kasıkta batma var bir sağ tarafta oluyor bir solda. Ateşim yüksek. İştahım aşırı açık. Her ay regl zamanı tatlıya gömülürdüm rica minnet yedim bugün bitane midem bulandı. Eğer hamile değilsem helal olsun iyi feyk attı vücut dicem 🤣🤣🤣
Umutlandirmak istemem ama meme ucu acısı direkt gebelik belirtisidir ;)

Erken gebelik testinde hangisini önerirsiniz eczanede pahalı trendyolda ucuza geliyor alalım bir kaç tane 😄

İşte buna imzamı atarım 👌👏👏 ve yatarım 😅 iyi geceler fıstıklar 🥰 sabah ilk işim testlerinize ve ateşlerinize bakmak. Çok bekletmeyin 6 da uyanıyorum en geç 6.30 da testleri göreyim 🤪
Umutlandirmak istemem ama meme ucu acısı direkt gebelik belirtisidir :KK66:

Back