KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Beklicez artık mecbur :)

Testın varsa tekrarla canım benım varsa zaten daha da hemen bellı eder kendını ama bu ay bence sende var bısıler
Yaaa kuzum inşallah dediğin gibidir ben de hissediyorum. testim normal strip var. Erkenden çıkarmaz diye düşünüyorum bekledim o kadar biraz daha beklerim varsa Allah bilir artık

Bende bir gölge görüyorum zamanla daha belli olur inşAllah

Bende senın kullanıcı ısmını arıyordum naptınnn ben 18 test erıttım rekor bendedir bence
Canım dün tekrar kan verdim pazratesi 37ydi dün 138 çıktı doktor çok iyi dedi ama dişim sorun çıkardı onunla uğraşıyorum kanal tedavi olması şartına ama kadın dogumcu ilk 3 ay olmaz dedi ona biraz morelim bozuk.Birde korkuyorum 6. Hafta gelicek gidicem kalp atışını duyar miyim tekrar aynı şeyler olur mu korkusu var.Kimseyle pek konuşmadım çok mutlu oldum ama bı yandada korkularım var biran önce sağlıklı deyip kalp atışını duymak istiyorum

Canım bunlar hep böyle çıkartıyor bak erken gebelik testinde paraya kıyıp prodictor early alıcaksın o ya negatif ya pozitif veriyor bana diğer testler silik çizgi verirken o negatif vermişti sonra 4 gün sonra felan tekrar yaptım direk pozitifi çıkarttı acaba mi dedirtmedi.Yada para durumun yoksa kaset testten şaşma

Benim ateşim hiç düşmedi ateş derken ölçmedim ama sıcak basması var sürekli kasilarim belime vurarak ağrıyor hamile olabilirsin.Yada dediğin gibi vücuduna helal olsun

Harıka kuzum sana tavsıyem 6 hafta da gıtme belkı duyulmayacaktır 7 de gıt en azından sonra tekrar tekrar strese girme sağlıcakla gelecek bebegın sana merak etme Gönlünü ferah tut artık dişede bebıs ıcın katlanacaksın mecbur

Olabilir neden olmasın ki , ovu testinden anlamam ama anlayanlar yorum yapar at bakalım :)

Beklicez artık mecbur :)

Bat günü yaparım bide kuzum artık çıkarsa çıkar
Bat ne zamandı ay bu sorudan da bö geldi herkesin isminin yanında yazsa bata 3 gün kaldı diye yanıp sönse

Tamma la havle Çek cok iyi geliyor İnan bana Allah hep yanımızda
bir de es-Selam çek Papatyamveben-Mavi Allah işlerini kolaylaştırsın.

Nıye böyle oldu sımdı Özlem ya bakalım takıp eden ateşim ne olacak

Onu bilmiyorudm bak direk es selam mı dicez not alcam kendıme kuzu

Es selam es selam diye çekilecek. Ben dişçiden korktugumda çekerim bir de Rabbi yessir, vela tuassir, Rabbi temmim bil hayr.(Rabbim kolaylaştır,zorlaştırma, hayırla sonuçlandır) demek. Pırlantadan kıymetli bilgiler :)
Onu bilmiyorudm bak direk es selam mı dicez not alcam kendıme kuzu

Evet tuzlu su rahatlatiyor dayanirim ya tek o iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…